Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 21:06)
Pala, lyg sėjai kažką? Išdygo? Mano vienintėlė įkišta Polkos sėkla šiandien kilputę parodė  wub.gif

sėjau penkias Polkutes, trys išlindo smile.gif kitos irgi išlįs, tik kai visą indelį perkėliau į vėsesnę vietą, tai jau vėliau.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 08, 21:07)
blink.gif  blink.gif  blink.gif be žodžių unsure.gif

aha, tik nesakyk, kad ir tu nežinojai g.gif tikriausiai žinojai, ir mums irgi nesakei. Nu gražiai gražu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 22:06)
Na, tai, laikino likimo drauge, kas tau pramoga?  biggrin.gif

Reik bent pasidomėti ko reik norint bent kažkiek žiūrimą vaizdzialį 'padaryt'  biggrin.gif
[

per tarpušventį esu balėn pakviesta-vo tę tikrai bus pramoga biggrin.gif
Laukiam wub.gif Žinai ,ir kepuriukai lietuviški leliam gražu būtų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 02 08, 22:11)
aha, tik nesakyk, kad ir tu nežinojai g.gif  tikriausiai žinojai, ir mums irgi nesakei. Nu gražiai gražu  blink.gif

ot tai ,kad nežinojau blink.gif blink.gif einu į fb, atlaušiuvartotojo įkelta nuotrauka ui ,kokius sentimentus šitam smajlikui jaučiu cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 vasario 2018 - 21:26
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 08, 21:20)

ot tai ,kad nežinojau blink.gif  blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka  ui ,kokius sentimentus šitam smajlikui jaučiu cray.gif  cray.gif

nu tu įsivaizduoji blink.gif
a pala, o tai kam tada ana tą kanalą atsidarė, jei nenori, kad kas matytų? blink.gif

lotuliukas.gif joooo, geras šitas smailikas.. seniai matytas..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 08, 22:31)
nu tu įsivaizduoji  blink.gif 
a pala, o tai kam tada ana tą kanalą atsidarė, jei nenori, kad kas matytų?  blink.gif

lotuliukas.gif joooo, geras šitas smailikas.. seniai matytas..

nežinau unsure.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
ei,mamkos,šį antradienį Užgavėnės lyg..Darot vaikams kaukes ar ne?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 08, 21:52)

man atkrito šitas reikalas smile.gif maniškis pernai iš Venecijos kaukę parsivežė, tai ilgam užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 08, 21:52)

Nea, mes gi karantine smile.gif

Saintlin, aik į pomidorus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 vasario 2018 - 22:14
o pas mus dar aktyvi pomidorų tema yra?nes toj,kurią esu užregitravus,nuo rugsėjo visiška tyla.Ar dar viena yra?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 08, 22:31)
o pas mus dar aktyvi pomidorų tema yra?nes toj,kurią esu užregitravus,nuo rugsėjo  visiška tyla.Ar dar viena yra?

Gonzikėli, šnara pomidorai jau po truputį ir čia bigsmile.gif
https://www.supermam...;#entry71994095
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 23:37)
Gonzikėli, šnara pomidorai jau po truputį ir čia  bigsmile.gif
https://www.supermam...;#entry71994095

Ačiūūūūūūūū,reiks apslankyt wub.gif
Blem Džalpą kas auginot?nu kažkas in Ex Blindas padabnu ,reik man iki negaliu unsure.gifhttps://www.facebook...0...eater&ifg=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 vasario 2018 - 23:01

Kas sėklų kaulijasi, o kas pakritusi su ausinėm nuo naujo savo kumyro dueto svaigsta. Pririaumojo į ausis atsakančiai, eisiu gultis patenkinta :D kam jums tiek tų veislių, kam jums tiek to vargo :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 08, 23:25)
<p>Kas sėklų kaulijasi, o kas pakritusi su ausinėm nuo naujo savo kumyro dueto svaigsta. Pririaumojo į ausis atsakančiai, eisiu gultis patenkinta biggrin.gif
kam jums tiek tų veislių, kam jums tiek to vargo biggrin.gif</p>

Aš tikriausiai kažkokia neteisinga, ale gyvenime nesu turėjus anei vieno kumyro. Taip, atskiros dainos kai kurių atlikėjų ar grupių "veža", ale tokio super duper susižavėjimo anei vienas nekelia. smile.gif Net paauglystėje joks plakatas nepuošė mano sienų smile.gif

Ugu, aš pamėginau ir šiokių, ir tokių tų veislių, ir priėjau prie išvados, kad aš esu visiškai klasikinis pomidorų augintojos modelis biggrin.gif
Atsakyti

a pala, o tai kam tada ana tą kanalą atsidarė, jei nenori, kad kas matytų? .
O jeeees, jau turiu 3 savo kanalo.prenumeratorius :D
Atsakyti