Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2018 02 15, 09:24)
Varyk prabalsuot. Ačiū. biggrin.gif

Prabalsavau jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 15, 10:43)
Prabalsavau jau  bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
Labuuuu visoms..ir toms ,kurios vakar šventė su Valentinu,ir toms ,kurios šampę vienos gurkšnojo,ir toms ,kurios verkė mirksiukas.gif
Ate,neimk tu tokių dalykų taip giliai širdin,išmok neprisirišt prie žmonių...kitaip tau pačiai bus sunku mirksiukas.gif
Už ką balsuot?man ty medžių daug primetė...
Saintlin,man da nuo rugpjūčio pabaigos kairė pusiau apmirus:mažiuko ir sekančio piršto nejaučiu.Ale susgyvenau,jau ir mezgu,neriu ..nors greitis ne be tas...ai,svarbu,kad kažkiek atsgavo bigsmile.gif O apie kavos puodelėį kairėj išvis tyliu...na išgertą su tirščiais ty išlaikau biggrin.gif
Pražiopsojau vakar siūdama GVŠ unsure.gif Kažin,kada kartos,bo per tv olimpiada?ar reiks intike ieškotis ax.gif
Ate ,užbalsavau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 vasario 2018 - 10:05
Hrrr... internetas streikuoja..
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 15, 10:01)
Saintlin,man da nuo rugpjūčio pabaigos kairė pusiau apmirus:mažiuko ir sekančio piršto nejaučiu.Ale susgyvenau,jau ir mezgu,neriu ..nors greitis ne be tas...ai,svarbu,kad kažkiek atsgavo bigsmile.gif O apie kavos puodelėį kairėj išvis tyliu...na išgertą su tirščiais ty išlaikau

Pražiopsojau vakar siūdama GVŠ unsure.gif Kažin,kada kartos,bo per tv olimpiada?ar reiks intike ieškotis ax.gif
Ate ,užbalsavau..

O kas tai rankai buvo? Kažkaip neatgaminu. Ar nerašei?

Smagus GVŠ vakar buvo smile.gif ir mergaičiukė tokia visai mazgė tarp dalykų, kurių moteriai reik, kad ją mylėtų, paminėjo, kad turi mokėti dažytis biggrin.gif prisiminiau iškart jūsų su Kulke džiaugsmus smile.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 02 15, 09:19)

Ot šventinė savaitė, atsipūčiam šiandien, o ryt vėl šventę švęsim  smile.gif

Ate, sakai verta dėl tokių žmonių raudot ir chemiją ryt? Baik, nemanau  smile.gif Pažvelk į tai iš ciniškos pusės -  visi mes bendraujam vieni su kitais vardan kažkios naudos  smile.gif Ar tai moralinės, ar materialinės gerovės  mirksiukas.gif

mano mažiukas tai ryt į Lenkiją išvažiuoja biggrin.gif Juokinga, kai pagalvoju, kaip vis per tv smerkianai rodo, kaip lietuviai per tautines šventes pas lenkus varo, o čia mokykla tokią dieną ekskursiją padarė biggrin.gif na, ne apsipirkti, žinoma, kultūrinė ekskursija smile.gif

aha, visiškai su taim sutinku drinks_cheers.gif
Ate, neimk į galvą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 vasario 2018 - 10:29
QUOTE(saintlina @ 2018 02 15, 11:22)
Hrrr... internetas streikuoja..
Papildyta:
O kas tai rankai buvo? Kažkaip neatgaminu. Ar nerašei?
prisiminiau iškart jūsų su Kulke džiaugsmus smile.gif
mano mažiukas tai ryt į Lenkiją išvažiuoja :

Na man slankstelis iš vietos išėjo ir užspaudė nervą...lyg rašiau..
maniškis ten pat kovo pabaigoj važiuoja
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 15, 12:09)
Na man slankstelis iš vietos išėjo ir užspaudė nervą...lyg rašiau..
maniškis ten pat kovo pabaigoj važiuoja

a, tiksliai, šitą rašei. Bet supratau, kad tik stuburą skaudėjo žiauriai. O ir į ranką nuėjo.. nabagė console.gif o negali čia būt alkūnės kanalo sindromas? Nes tada būtent tuos du pirštus užspaudžia.
faina, kad vaikus į tokias vietas veža. Jei mokykla neorganizuotų, pati vežčiau ar su kokia kelionių firma kartu važiuočiau, kad pamatytų. Aišku, ir man pačiai įdomu smile.gif
Atsakyti
Šiandien pažadų pildymo diena biggrin.gif Nuvežiau mergikę į makdaką, karoliukų ir į kosmetikos pardę, o ten, pypt, nėr to NYX, per maža parda, sakau tai nors 50% pažado užskaityk, sakė- no way. Tai va taip ir gyvenam biggrin.gif

Kas čia dar. A, gi skanutėlių vaisinių arbatų nusipirkau, noris man vakare vaisinės, aromatingos, o ne juodos. smile.gif Paskanaujam virtualiai? bigsmile.gif

Saintlin, fain dėl mažiuko kelionės biggrin.gif Dar čia kada su mergele žvengėm kur šiemet lietuviai švęs biggrin.gif Pagal paskutines tendencijas jauč LV pasienį šturmuos biggrin.gif PLN kursas visai nežiba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 15, 16:53)
Dar čia kada su mergele žvengėm kur šiemet lietuviai švęs  biggrin.gif Pagal paskutines tendencijas jauč LV pasienį šturmuos  biggrin.gif PLN kursas visai nežiba  smile.gif

turėtų kažkas daryti išvadas. Bet kur tau. Kasdien naujas briedas. Šiandien skaitau, kad asmenims iki šešolikos metų nori uždrausti loterijos bilietus pirkti blink.gif Čia kažkokios rungtynės - kas daugiau ko uždraus ar baudų uždės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 15, 19:13)
turėtų kažkas daryti išvadas. Bet kur tau. Kasdien naujas briedas. Šiandien skaitau, kad asmenims iki šešolikos metų nori uždrausti loterijos bilietus pirkti  blink.gif  Čia kažkokios rungtynės - kas daugiau ko uždraus ar baudų uždės doh.gif

Šitas alko draudimas manęs visiškai nepalietė. Nei man jo reikėjo anksčiau, nei dabar reik smile.gif
Jei loterijos priskiriamos prie azartinių lošimų, tada gal ir yr racijos, nes mažamečiai, kaip suprantu yr rizikos zonoj. Pelno iš jų kaip iš ožio pieno, bet ką gali žinot, kokia ta situacija iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 15, 20:52)
bet ką gali žinot, kokia ta situacija iš tikrųjų  smile.gif

ilgai galvojau, bet neįstengiau prisiminti, kad aplamai būčiau kada mačiusi vaiką loterijos bilietą perkant. Aišku, kad turbūt kartais perka, bet va netikiu, kad tai didelė problema ant LT.
Atsakyti
Labas šventinis rytas lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 16, 11:32)
Labas šventinis rytas  lithuania.gif

Labas šventinis rytas biggrin.gif

lithuania.gif

kokie šventiniai planai?
Atsakyti