Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 16, 20:43)

Kulke,kas per siūlai?Na tie,iš kurių pledas nertas?Spalvos jo gražios

Drops loves you 8. Po eurą matkelis. Medvilnė. Čia pernykštis leidimas. Šiemet yra jau Drops loves you 9, perdirbta medvilnė, spalvos ramesnės, o kaina iš vis 62cnt dabar pas Siūlų damą. Žinočiau, kad bus CAL iš jų - užsipirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 16, 22:17)
Drops loves you 8. Po eurą matkelis. Medvilnė. Čia pernykštis leidimas. Šiemet yra jau Drops loves you 9, perdirbta medvilnė, spalvos ramesnės, o kaina iš vis 62cnt dabar pas Siūlų damą. Žinočiau, kad bus CAL iš jų - užsipirkčiau  smile.gif

tai jei tau patinka tokie daiktai,vien dėl savęs neįdomu,ar tau kompanijos reik? bigsmile.gif
Maunu pažiesiu,kas tę do siūlai

Mano Floridos ko tai kilpų nerodo,nors noses pačios pirmos iškišo unsure.gif O Luč jau du yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 vasario 2018 - 21:22
jaučiu, jeigu ne jūs, aš turbūt šiemet pamirščiau pomidorus pasėt biggrin.gif jau taip atsipūtus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 16, 22:26)
jaučiu, jeigu ne jūs, aš turbūt šiemet pamirščiau pomidorus pasėt biggrin.gif  jau taip atsipūtus..  biggrin.gif

Na mes tau primenam,kad ilsėtumeis ,kol gali,bet nepamirštum,kad kovas laaabai jau dideliais žingsniais artėja mirksiukas.gif
Kulke,siūlų gražums,teisingiau jų spalvų,nesvietnas wub.gif

kokios čia veiklos susgalvot,kad neužmigtau Emiliją bežiūrėdama hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 vasario 2018 - 21:40
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 16, 21:32)
Na mes tau primenam,kad ilsėtumeis ,kol gali,bet nepamirštum,kad kovas laaabai jau dideliais žingsniais artėja mirksiukas.gif

taigis. Kitą savaitę jau reiktų kokius penkis pasisėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 16, 21:26)
jaučiu, jeigu ne jūs, aš turbūt šiemet pamirščiau pomidorus pasėt biggrin.gif  jau taip atsipūtus..  biggrin.gif

Aš šiandien tik paprikas ir dar kelis čilius pasisėjau smile.gif Šitokią progą reik išnaudot biggrin.gif Ryt jauč reik baklažanų sėklų nusipirkt ir pasėt smile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 16, 21:32)
Kulke,siūlų gražums,teisingiau jų spalvų,nesvietnas wub.gif

Aš iš 8 kolekcijos dvi spalvas užsisakiau, tas ryškiausias biggrin.gif Noo dviejų megztukų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 16, 21:20)
tai jei tau patinka tokie daiktai,vien dėl savęs neįdomu,ar tau kompanijos reik? bigsmile.gif

Tame ir reikalas, kad iki vakar man šitokie bobutiniai daiktai visai nepatiko, bet vartydama ravelrį aš jų tiek prisižiūrėjau, kad, sakau, stovi man jie akyse wub.gif Ir pagalvojau, kad mano būsimam palėpiniam miegamukui visai tiktų bigsmile.gif Ten balintų dailylenčių skliautai, jei mergelė pasirašys bus baltos grindys, baltos tumbačkės ir lovos rėmas. Nu tiktų toks reikalas, ką? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Kavos su Raffaello? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 17, 11:47)
Labas rytas  bigsmile.gif

Kavos su Raffaello?  bigsmile.gif

labuuu visoms mirksiukas.gif
žiema žiemaaaa,snaigės veidą bučiuoja... wub.gif
Davaj kavos,kažkaip ne taip avižinė košė nulindo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 16, 23:56)

Tame ir reikalas, kad iki vakar man šitokie bobutiniai daiktai visai nepatiko, bet vartydama ravelrį aš jų tiek prisižiūrėjau, kad, sakau, stovi man jie akyse  wub.gif  Ir pagalvojau, kad  mano būsimam palėpiniam miegamukui visai tiktų  bigsmile.gif Ten balintų dailylenčių skliautai, jei mergelė pasirašys bus baltos grindys, baltos tumbačkės ir lovos rėmas. Nu tiktų toks reikalas, ką?  biggrin.gif

jau matau nuotraukinį vaizdzialį wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 17, 12:03)
labuuu visoms mirksiukas.gif
.......

Labas rytas
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 17, 11:03)
Davaj kavos,kažkaip ne taip avižinė košė nulindo ax.gif