Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nu, pageriam kafijos ir einam sėt baklažkių]

Kur taip skubi gyventi? Aš tik šiandien pomidorus išsiroviau. Prisikasiau sniego, nu labai negražiai atrodo pajuodę stagarai. Teko rauti :D jetau, tinginys už mane didesnis .

Užmačiau fb kojines su ripso atnara. Reiks tokias pat bandyti megzti. 

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 17, 14:51)
čia turgus pro langą matos? ax.gif

Aha. Tik nieko jame nevyksta. Sekmadieniais dekoratyviniais gyvūnais, paukščiais ir žuvytėm prekiauja
Atsakyti
Hai smile.gif
tai žiema džiaugiatės, ania?.. o matėt, kokius šalčius žada? eina nakum. Nesėsiu dar nei paprikų, nei baklažanų. Sėdės ant palangės susitraukę tuo metu, kai ypač šilumos reiks.

Žiūrėjau šian kaip dailiajam čiuožime japoniukas olimpiadoj čiuožė ir prisiminiau Gaudvilės aistrą tai pusei smile.gif kaži, neužtenka dar jai nuo mūsų atostogaut?
bet tikrai dieviškai čiuožė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 17, 19:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kulkė" data-cid="72003562" data-time="1518881674"> Nu, pageriam kafijos ir einam sėt baklažkių]</blockquote>
<p>Kur taip skubi gyventi? Aš tik šiandien pomidorus išsiroviau. Prisikasiau sniego, nu labai negražiai atrodo pajuodę stagarai. Teko rauti biggrin.gif jetau, tinginys už mane didesnis .</p>
<p>Užmačiau fb kojines su ripso atnara. Reiks tokias pat bandyti megzti. </p>

mano dar ir dabar nerautas,ale kai be stogo stovi...
Baikit jus abi su Saintlina,jau kiek kartų žadėjo,mažum vėl praeis šonu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 17 vasario 2018 - 20:31
QUOTE(saintlina @ 2018 02 17, 19:35)
Hai smile.gif
tai žiema džiaugiatės, ania?.. o matėt, kokius šalčius žada?  eina nakum. Nesėsiu dar nei paprikų, nei baklažanų. Sėdės ant palangės susitraukę tuo metu, kai ypač šilumos reiks.

Žiūrėjau šian kaip dailiajam čiuožime japoniukas olimpiadoj čiuožė ir prisiminiau Gaudvilės aistrą tai pusei smile.gif kaži, neužtenka dar jai nuo mūsų atostogaut?
bet tikrai dieviškai čiuožė  wub.gif  wub.gif

Baklažanų taip ir nepasėjau, privalgiau, toks tingulys apėmė biggrin.gif

Mes ir vis pasižiūrim kokią rungtį, net man kaip nemėgėjai ir per 100 šviesmečių nutolusiai nuo visokiausių žiemos sportų būna ką pasižiūrėt biggrin.gif

Nemanau, kad pareis. Gi parašė aiškiai- nėr jai su mumis apie ką šnekėt.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 17, 20:30)
mano dar ir dabar nerautas,ale kai be stogo stovi...
Baikit jus abi su Saintlina,jau kiek kartų žadėjo,mažum vėl praeis šonu bigsmile.gif

Aš jaučiuos bais pareiginga tadum, nes mano sutvarkytas iš rudens biggrin.gif
Jei ir nepraeis, tegu tik užeina, kol mokiniams dar atostogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 17, 20:49)
net man kaip nemėgėjai ir per 100 šviesmečių nutolusiai nuo visokiausių žiemos sportų būna ką pasižiūrėt  biggrin.gif

Gi parašė aiškiai- nėr jai su mumis apie ką šnekėt.

Jei ir nepraeis, tegu tik užeina, kol mokiniams dar atostogos  smile.gif

žodis žodin apie mane lotuliukas.gif bet pradedi žiūrėt, kaip ten su kokiom snieglentėm ore vartosi, ar šimto km/h greičiu nuo kalno skrieja - ir gražu bigsmile.gif matėt, kokie robotukai nuo kalno ant slidžių čiuožė? biggrin.gif

ugu, šitą kažkaip labai aiškiai supratau. Tikėjausi, kad klaidingai.

gerai būtų, kad to šalčio tik atostogoms užtektų smile.gif gismeteo kol kas rodo šaltį iki kovo pradžios, ale ten gal dar persigalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 vasario 2018 - 21:11
QUOTE(saintlina @ 2018 02 17, 21:09)
žodis žodin apie mane lotuliukas.gif  bet pradedi žiūrėt, kaip ten su kokiom snieglentėm ore vartosi, ar šimto km/h greičiu nuo kalno skrieja - ir gražu  bigsmile.gif  matėt, kokie robotukai nuo kalno ant slidžių čiuožė? biggrin.gif

gerai būtų, kad to šalčio tik atostogoms užtektų smile.gif gismeteo kol kas rodo šaltį iki kovo pradžios, ale ten gal dar persigalvos smile.gif

Nu biggrin.gif Mes vakar žiūrėjom kažkokią kvalifikaciją, kur pradžioj slidės tokiose bėgiuose ir šoka, nuo to kalno ar ko ten, kas toliau. Aš net ant užpakalio nesutikčiau nučiuožt, ką jau kalbėt apie slides biggrin.gif
Mačiau bigsmile.gif Bet labiausiai sužavėjo tas besitvarkantis robotukas biggrin.gif Aktualiausia man šiuo metu biggrin.gif

Niii, nereik daugiau, nei atostogai unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 17, 21:47)
Aš net ant užpakalio nesutikčiau nučiuožt, ką jau kalbėt apie slides  biggrin.gif
Mačiau  bigsmile.gif  Bet labiausiai sužavėjo tas besitvarkantis robotukas  biggrin.gif  Aktualiausia man šiuo metu  biggrin.gif

aš irgi lotuliukas.gif
aha, geras ir tas tvarkietis thumbup.gif
o dar šiandien žiūrėjau, kaip per dailųjį čiuožimą po šokio minkštus žaisliukus ant ledo žiūrovai mėtė, ir galvojau - o tai kur juos deda tas šokėjas?? Ten tam japoniukui šiandien turbūt šimtus jų primetė. Ir vakar ne mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 17, 22:14)
o dar šiandien žiūrėjau, kaip per dailųjį čiuožimą po šokio minkštus žaisliukus ant ledo žiūrovai mėtė, ir galvojau - o tai kur juos deda tas šokėjas?? Ten tam japoniukui šiandien turbūt šimtus jų primetė. Ir vakar ne mažiau smile.gif

Aliexpress parduoda lotuliukas.gif

Žiūrit Bado žaidynes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 17, 23:33)

Žiūrit Bado žaidynes?  bigsmile.gif

Vakar pradėjau žiūrėt, dabar pratęsiu biggrin.gif užmigau per antrą reklamą. Nu ir gerai, dabar tas reklamas prasuksiu smile.gif dar atranką į EV greituoju būdu persuksiu ir tada vel olimpiados transliacijos prasidės biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 17, 22:14)

Tas japoniukas visus gautus žaislus atiduos Šiaurės Korėjos labdaros org mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Šiąnakt 2:22val. Prieš 22 metus wub.gif gimė sūniukas.
Ta proga jau gavau lovon kavos, pusrytį ir bučkį. Parvažiuos MB švęsim. Turiu vakar padarytą Tiramisu. biggrin.gif
Jaunimas atšventė tikru laiku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 vasario 2018 - 08:56