QUOTE(saintlina @ 2018 02 20, 15:08)
tai jau sėdėkit namie ir niekur nelįskit šiandien, jei tokia netikus diena. Vargšiukas..
kokie kvepalai?

ir pas mane kvepalai visi į pabaigą, reiktų įsigyt. Bet vis pažiūriu kainas, gaila pasidaro pinigų, ir nenusiperku. Nors reiktų negailėt, abo paskum tas aromatas kaskart įkvėpus į dausas nukelia
Tai sedim. As sergu, tik vaika lydejau. Tai grizus kai migtelejau, tik is lovos pakilau, vel nakti bludysiu. Valgyt dabar padariau, pasoviau i orkaite.
Jommy Choo Flash, idomus toks kvapas. Turiu dar, bet situ uzsireike kaip s..t, buvo dinge is parduotuviu, atsirado, tai apsidziaugiau.
O kokie taviskiai
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 20, 15:17)
Jetau jetau, kad mane pavėžino šiandien, apsnigtu nevalytu plentu, paskui šlapia pilna fūrų autostrada

sėdėjau tiesi kaip styga ir žiūrėjau, kaip čia viskas baigsis. Sakau, kaip panelę Kristiną į Džiuginėnus

Reikalas tas, kad auto užsidegė perspėjimas dėl filtro. Paskaitė int., kad galima išdeginti važiuojant užšilusia mašina didelėm apsukom. O čia dar šalčiai ateina, tai užsireikė tuoj pat pralėkti. Nu ir važiavom. Sakau, ne tik tam tavo filtrui, bet ir visai auto gali būti kapiec

Bet gyvi grįžom.
Aš irgi pilu, tuoj išnešioja. dar po langu pasikabinau lašinių, kad zyles matyčiau
Pas mane daug kas ir po daug sudygę ir dar dygsta.
Mano jau dičkis draugelis
Maniskis vienoj vietoj aplinkiniu keliu veze, nes susipylusios masinos buvo, plius ledas visiskai. Sake, vaziuodamas musu, saule ir pats suraite toj sankryzoj.
Musu zyles jau issipestyjusios, spec. maistuka vangiai kapojo, lasinuku jau nauju reik.
Smagu, gyvybes namuose inesa
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 20, 15:44)
Pou ,gaudyk baliončiką

jis tave apsaugos likusią dieną
Aciuuu