Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2018 02 20, 19:14)
Nenervina kvepalu pardes anei kiek. O i drabuziu mane varu varyt reikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 02 20, 20:14)
Ale net Jimmy nemoku parasyt normaliai.
Mano klasika, tai Guerlain L'Instant Magic (rado Vienoje, Lietuvoj dinges jau senai 🙁) - tai siuos taupau  wub.gif  Bendradarbiai padovanojo apvaliam skaiciui rudeni Ninos Rici Nina, taip pat nieko. Organza dar yra, Versace juodas kristalas, darbe stovi Lady Million Prive. Jau ka megstu, tai megstu. Nenervina kvepalu pardes anei kiek. O i drabuziu mane varu varyt reikia.

Pas mane Calvinas karaliauja....Euphoria ir Eternity...ir dar DKNY BE DELICIOUS wub.gif neskvėpinu brangiais.O sunkūs išvis nyyyyyy,geriausia gaivūs , vaisiniai lengvi.Kvepalų pardės man kančia,nes jau vien pro jas einant ,dusint pradeda.Tas pats su buitinės chemijos skyriais parduotuvėj ax.gif
Ai ,da kartais analogų nusiperku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 20 vasario 2018 - 20:37
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 20, 20:27)
Kvepalų pardės man kančia,nes jau vien pro jas einant ,dusint pradeda.Tas pats su buitinės chemijos skyriais parduotuvėj ax.gif

mane buitinės chemijos kvapai irgi dusina. Bet kvepalai tai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 20, 20:06)
Nu ir kaip ten, anapus? biggrin.gif </p><p>Grips?</p>

Nafig. Čia šimtą kartų geriau. Bjauroka liga- sąmonės užtemimo metu, net sąnarius sutikau pasikeisti unsure.gif o plaučiai ir dabar dar gražiai ošia... knygą po 2 savaičių tik pradėjau skaityti ir tai po puslapį....
Mano sūnaitėlis rankom trina, kai sninga- mat jis sniego kasimo “ firmelę” atidaręs biggrin.gif
Aš kvepalus irgi labai mėgstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 20 vasario 2018 - 20:56
QUOTE(saintlina @ 2018 02 20, 21:45)
mane buitinės chemijos kvapai irgi dusina. Bet  kvepalai tai ne smile.gif

Man net šalia riebiai prisikvėpinus motera -mirtis alyvose.Mama chanel kvepinasi ,negaliu net mašinoj kartu sėdėt.Auto vanilės kvapas irgi iki apsiv........ty dieds daba citrusinius perka.Pasimokė ,kai teko panelę išvalyt.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2018 02 20, 21:55)
Nafig. Čia šimtą kartų geriau. Bjauroka liga- sąmonės užtemimo metu, net sąnarius sutikau pasikeisti unsure.gif o plaučiai ir dabar dar gražiai ošia... knygą po 2 savaičių tik pradėjau skaityti ir tai po puslapį....
Mano sūnaitėlis rankom trina, kai sninga- mat jis sniego kasimo “ firmelę” atidaręs biggrin.gif
Aš kvepalus irgi labai mėgstu biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif čia tave gripas taip surakino ar kas rimčiau?
Verslus vaikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 02 20, 20:55)
Bjauroka liga- sąmonės užtemimo metu, net sąnarius sutikau pasikeisti unsure.gif

nieks sąnarių nepakeitė, pasinaudojęs sutikimu? smile.gif
nabagė, sveik greičiau 4u.gif 4u.gif tikuosi, į darbą dar neini?

kietas vaikas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 20, 20:58)
Man net šalia  riebiai prisikvėpinus motera -mirtis alyvose.

tik vienąkart teatre šalia sėdinčios moteros kvepalai labai erzino, šiaip kažkaip padorios moterys aplinkoj pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti

Neturiu savo kvapo, nerandu, kad taip jau labai patiktų. Turėjau, bet tokių neberandu, negamina turbūt. Šiaip nepernešu, jei kada reikia pauostyti daugiau nei 2-3 pakvėpintus popierėlius ar riešus. Neseniai draudė auto internetu, atsiuntė voką su polisu ir buvo įdėtas prikvėpintas pakabukas. O boze boze, visa pašto dėžutė prikvipusi, prikvipo visi namai, tai išnešiau į lauko koridorių, negaliu,erzina. Nenormali aš :D jei kas atvažiuoja į namus pasikvėpinę, tai tikrai nepatinka. Nors tiesa, turiu vieną mažytį flakoniuką, atsidarau, pauostau, atrodo, visa dūšia aukštyn pakyla, užkemšu ir padedu. Veikia kaip sertralinas. Dukra parvežė iš kvepalų muziejaus mažą mėginuką. 

Atsakyti
Saintlina, ar skaitei knygą?
Atsakyti
Nera, kapstykis is tos bjaurasties.

As sekmadieni vonioj nualpau, vakar darbe ziezirbos lakste, nes jau galvojau sveika ir i darba nupyliau. Tai veliau i skubios pagalbos skyriu buvau pristatyta. Tokiu paciu gal 20. Kazkokia masine psichoze su tuo gripu. Baisus vaizdas. Prisedo dieduks salia, mirksi man, klausia kas. Sakau nualpus buvau keleta kartu. Tas supratingai, kad jaunoms tai viskas aisku, kuo tai kvepia. Juokiaus, kad 40 man ir virusas.
Siandien plauciu fotke dare, kardiograma, nes pulsas siom dienom virs 135, paturbintas. Ir vietoj mane savaites kankinusios migrenos, pasirodo, kad sinusitas biggrin.gif
Bet kai ramiai guliu, tai sveika.

Zodziu, dezinfekuokites merginos profilaktiskai, kurios galit ir kuo galit.
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2018 02 20, 20:55)
Bjauroka liga- sąmonės užtemimo metu, net sąnarius sutikau pasikeisti unsure.gif o plaučiai ir dabar dar gražiai ošia

Ale tai dziaukis, kad inkstu neisparceliavai popigiai.
Atsakyti
LabaRyt.

Pou, čia nuo gripo alpsti? blink.gif Baisu, kas čia per gripas blink.gif

Nera, o tu kaip čia dabar tokia dručkė ir visų ramstis išgriuvai, nu unsure.gif
Kurios dar sveikos kabot, griebkit ką nors imunitetui palaikyt. Nors gal jau ateinantis šaltis baciloms karą paskelbs, sumažės sergančiųjų.

Apie kvepalus. Kai prošal sūkuriu praeina kokia išmirkusi kad ir pačiais skaniausiais kvepalais, tai ilgam kvapą sulaikau. Kad neapsivemčiau. Man pačiai patinka, kad vos vos kvepėčiau, slaptai, na, kad tik turint šuns uoslę užuost būtų galima biggrin.gif

Na, užsikaičiau kavos ir spangsau per langą. Vakar nei meška, nei briedis neatėjo, tai šįryt paukšteliais lesykloje grožiuosi. Dičkiai paukščiai, ypač kėkštai, bando lašinius nugvelbt, lupa, kad net akys išsprogusios, bet aš skanumyną tvirtai pririšau bigsmile.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau. Apie daržo reikalus noriu paklaust. Ar kuri auginot brokolius, ar sudėtinga užaugint bent kiek neišklerusias jų galvas? Gal man, kaip pradžiamokslei, pasisektų bent debiutas biggrin.gif Norėčiau pabandyt, tik sekantis klausimas būtų, kokio hibrido sėklas pirkt geriau. Kažkur, kažkada skaičiau kokie geriau galvas augina, bet tai dabar surask kad gudrus unsure.gif
Atsakyti

Laba, perku Batavia, užauga be jokių šakar makar. Tik tiek, kad tam darže daug puvenų, rudenį priverčiu šiaudų ir lapų, vasarą žolės. Netręšiu, tik laistau. No problem, kai sako.

Patiko paveiksliuks :) 

Priedas  27973906_1794557223898572_5762820733673266876_n.jpg   47,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 21 vasario 2018 - 09:58