Mano klasika, tai Guerlain L'Instant Magic (rado Vienoje, Lietuvoj dinges jau senai 🙁) - tai siuos taupau

Pas mane Calvinas karaliauja....Euphoria ir Eternity...ir dar DKNY BE DELICIOUS

Ai ,da kartais analogų nusiperku

mane buitinės chemijos kvapai irgi dusina. Bet kvepalai tai ne

Nafig. Čia šimtą kartų geriau. Bjauroka liga- sąmonės užtemimo metu, net sąnarius sutikau pasikeisti

Mano sūnaitėlis rankom trina, kai sninga- mat jis sniego kasimo firmelę atidaręs

Aš kvepalus irgi labai mėgstu

Man net šalia riebiai prisikvėpinus motera -mirtis alyvose.Mama chanel kvepinasi ,negaliu net mašinoj kartu sėdėt.Auto vanilės kvapas irgi iki apsiv........ty dieds daba citrusinius perka.Pasimokė ,kai teko panelę išvalyt..

Papildyta:

Mano sūnaitėlis rankom trina, kai sninga- mat jis sniego kasimo firmelę atidaręs

Aš kvepalus irgi labai mėgstu

Verslus vaikis

nieks sąnarių nepakeitė, pasinaudojęs sutikimu?

nabagė, sveik greičiau

kietas vaikas

Papildyta:
tik vienąkart teatre šalia sėdinčios moteros kvepalai labai erzino, šiaip kažkaip padorios moterys aplinkoj pasitaiko

Neturiu savo kvapo, nerandu, kad taip jau labai patiktų. Turėjau, bet tokių neberandu, negamina turbūt. Šiaip nepernešu, jei kada reikia pauostyti daugiau nei 2-3 pakvėpintus popierėlius ar riešus. Neseniai draudė auto internetu, atsiuntė voką su polisu ir buvo įdėtas prikvėpintas pakabukas. O boze boze, visa pašto dėžutė prikvipusi, prikvipo visi namai, tai išnešiau į lauko koridorių, negaliu,erzina. Nenormali aš jei kas atvažiuoja į namus pasikvėpinę, tai tikrai nepatinka. Nors tiesa, turiu vieną mažytį flakoniuką, atsidarau, pauostau, atrodo, visa dūšia aukštyn pakyla, užkemšu ir padedu. Veikia kaip sertralinas. Dukra parvežė iš kvepalų muziejaus mažą mėginuką.
As sekmadieni vonioj nualpau, vakar darbe ziezirbos lakste, nes jau galvojau sveika ir i darba nupyliau. Tai veliau i skubios pagalbos skyriu buvau pristatyta. Tokiu paciu gal 20. Kazkokia masine psichoze su tuo gripu. Baisus vaizdas. Prisedo dieduks salia, mirksi man, klausia kas. Sakau nualpus buvau keleta kartu. Tas supratingai, kad jaunoms tai viskas aisku, kuo tai kvepia. Juokiaus, kad 40 man ir virusas.
Siandien plauciu fotke dare, kardiograma, nes pulsas siom dienom virs 135, paturbintas. Ir vietoj mane savaites kankinusios migrenos, pasirodo, kad sinusitas

Bet kai ramiai guliu, tai sveika.
Zodziu, dezinfekuokites merginos profilaktiskai, kurios galit ir kuo galit.
Papildyta:

Ale tai dziaukis, kad inkstu neisparceliavai popigiai.
Pou, čia nuo gripo alpsti?

Nera, o tu kaip čia dabar tokia dručkė ir visų ramstis išgriuvai, nu

Kurios dar sveikos kabot, griebkit ką nors imunitetui palaikyt. Nors gal jau ateinantis šaltis baciloms karą paskelbs, sumažės sergančiųjų.
Apie kvepalus. Kai prošal sūkuriu praeina kokia išmirkusi kad ir pačiais skaniausiais kvepalais, tai ilgam kvapą sulaikau. Kad neapsivemčiau. Man pačiai patinka, kad vos vos kvepėčiau, slaptai, na, kad tik turint šuns uoslę užuost būtų galima

Na, užsikaičiau kavos ir spangsau per langą. Vakar nei meška, nei briedis neatėjo, tai šįryt paukšteliais lesykloje grožiuosi. Dičkiai paukščiai, ypač kėkštai, bando lašinius nugvelbt, lupa, kad net akys išsprogusios, bet aš skanumyną tvirtai pririšau

Laba, perku Batavia, užauga be jokių šakar makar. Tik tiek, kad tam darže daug puvenų, rudenį priverčiu šiaudų ir lapų, vasarą žolės. Netręšiu, tik laistau. No problem, kai sako.
Patiko paveiksliuks
27973906_1794557223898572_5762820733673266876_n.jpg 47,49KB
0 Parsiųsta kartų