Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 03 02, 21:09)
anagramas dėlioji? biggrin.gif

Taip išėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 02, 22:03)

bet čia kažkoks briedas šiemet g.gif  ar tau kada nors anksčiau yra taip buvę? Pas mus pirmą kartą taip.

pirmąkart man,kad tokie dideli kristų..Kad mažiai broileriukai,nesistebėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 02, 21:56)
Nera - prašom, dar liko, kaip tik tau  bigsmile.gif

Štiš piktoji, kelnės ir taip dydžiu padidėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 03 02, 21:38)
Štiš piktoji, kelnės ir taip dydžiu padidėjo unsure.gif

čia tau raumenys nuo žiemos sporto auga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 02, 22:46)
čia tau raumenys nuo žiemos sporto auga.

unsure.gif tai jei kelnės padidėjo,tai fakts,kad mergiotė badauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 02, 22:14)
unsure.gif  tai jei kelnės padidėjo,tai fakts,kad mergiotė badauja biggrin.gif

faktas. Abo pas mane kelnės tik traukiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 02, 23:18)
faktas. Abo pas mane kelnės tik traukiasi biggrin.gif

Gal pas tave į spintą kalorija įlindo?
Atsakyti
Labu.

Gonziko baronkos tikrai kaziukinės thumbup.gif storos, rubuilės tokios. Bet tai aguonų nepagailėjai. Pirkėjų bus biggrin.gif Baronkos labai panašios irgi į tokias tarybines, kadaise būdavo pirkt tokių storų, blizgiu paviršiumi, tik be aguonų. Gražiai atrodė, valgydavau su grietinėle balinta arbata, bet įveikdavau tik pusę baronkos. Ai, aš tai laiku atgal vis keliauju, vis kažkoks prisiminimas ateina iš sovietinių gerų, nerūpestingų jaunystės laikų biggrin.gif

Turiu klausimą ax.gif Padėkit sužinot kur Kaune yra sveiko maisto parduotuvės. Man reikia gauti kai kurių produktų maisto gamybai, kurių nė su žiburiu nerasi prekybos centruose. Iki šiol žinojau Livinn, kai ką pirkdavau, bet nežinau ar ten tikrai gausiu ko dabar reikia, tai noriu 'apsidrausti' ir sužinot kitus prekybos taškus. Labai reikia, čia ne užgaida, bet būtinybė.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ex, yra Biosala, prekybcentrių ekologiški skyriai, jei reik didesnio pasirinkimo gal Assorti tiktų? Dar yra privatininkai g.gif Dar yra baltakarvė.lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 03 kovo 2018 - 11:00
QUOTE(Ex @ 2018 03 03, 09:35)
Padėkit sužinot kur Kaune yra sveiko maisto parduotuvės. Man reikia gauti kai kurių produktų maisto gamybai, kurių nė su žiburiu nerasi prekybos centruose.

Žiūrint, kas pagal tave yra sveikas maistas ir ko konkrečiai ieškai: miltai, prieskoniai, mėsa, daržovės, "pienai"?

Laba 4u.gif Fainas oras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 03, 11:53)
Žiūrint, kas pagal tave yra sveikas maistas ir ko konkrečiai ieškai: miltai, prieskoniai, mėsa, daržovės, "pienai"?

Laba  4u.gif Fainas oras  wub.gif

Aha, oras geras, truputį sninga.

Ieškau priedų kepimui. Konkrečiai tai nerandu izomaltozės. O iš skaidulinių medžiagų yra tik colonwelis, kuris kepiniams visai ne prie ko, ir gysločio sėklų luobelės. Bet nežinau ar jos tiks kepiniams, na, tokiam spec. pyragui. Šitoj ale sveikuoliškoj srity esu žalia kaip salota, tai pirmi žingsniai sunkūs.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 03, 11:30)
Ex,  yra Biosala, prekybcentrių ekologiški skyriai, jei reik didesnio pasirinkimo gal Assorti tiktų? Dar yra privatininkai g.gif Dar yra baltakarvė.lt  smile.gif

Biosala neturi ko reik. Assorti negirdėjusi buvau, dabar žvilgterėjau, ten gatavi produktai, kažkaip nematau ko norėčiau. Turbūt per daug noriu..
Baltą karvę apžiūrėjau. mmm.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 03 kovo 2018 - 11:45
QUOTE(Ex @ 2018 03 03, 11:39)
Ieškau priedų kepimui. Konkrečiai tai nerandu izomaltozės. O iš skaidulinių medžiagų yra tik colonwelis, kuris kepiniams visai ne prie ko, ir gysločio sėklų luobelės. Bet nežinau ar jos tiks kepiniams, na, tokiam spec. pyragui. Šitoj ale sveikuoliškoj srity esu žalia kaip salota, tai pirmi žingsniai sunkūs.

Oi, tokiuose sveikuoliškuose kepiniuose visiškai žinių neturiu. Aš už daržoves, be jokių vikruntasų. unsure.gif
Atsakyti