QUOTE(saintlina @ 2018 03 03, 14:22)
Mergelė kažkokią antikvarinę sulčių spaudyklę nusipirko
Kažin ar pastatys miegamajam, aiškiai, kad spaudyklė bus vyno gamybai
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 03, 14:24)
Ex ir vynas... Naaaat
Nu ką, visada būna pirmas kartas
QUOTE(Pou @ 2018 03 03, 14:55)
Ex, as tai nekepus ir nezinau kur ieskot.
Va, būtent iš tavęs gal kažką kita būtų galima iškamantinėt, išspaust, bet tai dar mano klausimai 'taporni' tokie, neparuošti eteriui.
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 03, 15:35)
Ex, tingiu plėstis apie vynus, bet nu... Ale aš kaip senos mokyklos atstovė, tai gydymo tikslams pripažįstu tik degtinę ir konjaką, iš bėdos - brendį. A geriausiu atveju būtų švari dzūkiška ruginukė
Senoji mokykla visai į naudą išėjo, reiškia

taip, degtinė, ir būtent konjakas labai tinkami, bet gi viskas pagal reikalą. Man būtent vyno reikia. Raudono ir sauso. Plėstis apie vynus tikrai nereikia, galvojau tik, gal kuriai ant liežuvio galo kabo gero vyno pavadinimas
QUOTE(Pou @ 2018 03 03, 16:33)
As taip pat prancuziska geriu, svelnesnis, Ciles raudonas sodresnis, turi daugiau taninu. O siaip, dabar l. retai geriu. Kartais sampes.
Merginos, valgom Birzu duonos pardej keptas skareles su serbentu ir jogurto kremo idaru. Nu labai skanios. Kaip jas issikept namuose? As apie tas teslas nieko nesuprantu. Ji tokia kaip sluoksniuota.
Tai maždaug tą ir norėjau sužinot apie Čilės ir prancūzų, ačiū

Tik norėjau, kad nereiktų pirkt daug rūšių bele ko ir lakt, degustuot, bet tai gal kažką išknisiu.
Apie kepinius tyliu. Tik valgyt juos moku ir žiūrėt ką rodot

Na, mokėjau vieną tokį pyragą sulipdyt, skanus buvo, kepiau serialais aš jį kol nusibodo.