Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 03 08, 14:40)
Atrodo pabaigiau megztinį savo,  uf.... Nežinau ar patinka. Žiūrėsiu koks vaizdas bus po skalbimo ir lyginimo.
Man PMS, baisinis erzulys kamuoja ant kiekvieno kampo.

Atrodo baigiau sėt..sakiau, tik ankstyvų tris veisles ir psio.Pasėjau 12ą,da indelį svogūnų,indelį porų,biški salierų,bazilikų,kalendros..
Viešumon inmesk bigsmile.gif
friends.gif friends.gif vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 08, 13:54)
Gerk mėtų arbatą. Vietoj kavos  biggrin.gif

O jei rimtai ir pagal ciklą atitinka, tada labai gelbėja vit E ir šokolado kasdien nors čiut čiut.

Uf, aš tai turbūt perdaug to vitamino prikaupiau - jau taip viskas pof*k, tingiu net pradėt erzintis  biggrin.gif

Turiu tik Nervus kažkokios žolelių arbatos, gal reik įkalt rimtai g.gif Nu pas mane jis baisiai išreikštas būna nervine prasme, gaila ir savęs tada, ir aplinkinių ax.gif

Viskas tiksi kaip laikrodis. Ne bet koks, o šveicariškas biggrin.gif Neturiu šokoladuuuko cray.gif

Aš gi sakiau, kad tu šventas žmogus, tu net eini nuo žemės atkilus biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 08, 13:54)
Atrodo baigiau sėt..sakiau, tik ankstyvų tris veisles ir psio.Pasėjau 12ą,da indelį svogūnų,indelį porų,biški  salierų,bazilikų,kalendros..
Viešumon inmesk bigsmile.gif
friends.gif  friends.gif vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Sveikinu smile.gif Aš bijau net pradėt, nes su tokia nuotaika pasėjus, sėklos ir tos bijos iš po žemių išlįsti.

Jei patiks galutinis vaizdas parodysiu biggrin.gif

Va va, kaip tik taip. smile.gif
Atsakyti
Buvau sėklų. Nu kokios kainos blink.gif užas blink.gif ir mažne pusantro pinigo brangiau kiekvienas pakelis nei Sėkluvos internetinėj parduotuvėj. Paėmiau tik vienus pomidorus Honey moon ir agurkus Puccini ir Schubert smile.gif visokius ten kopūstus, morkas ir t.t. užsisakinėsiu kur nors. Eina nakum.

Parėjo vaikis iš mokyklos. Sakė, auklėtoja moralą atskaitė, kad berniukai mergaitėms gėlių neatnešė.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 08, 13:54)
Gerk mėtų arbatą. Vietoj kavos  biggrin.gif

Nepadeda biggrin.gif aš irgi kelinta diena ant mergelės urzgiu.
Gal šampanas padėtų?... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2018 - 15:08
Na va, kaip ir galvojau, megztinis po skalbimo susipaškudijo galutinai. Matėt kada nors apsivėlusią medvilnę? Aš jau mačiau. Prastas siūlas ir tiek žinių.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 03 08, 15:11)
Buvau sėklų. Nu kokios kainos  blink.gif  užas  blink.gif  ir mažne pusantro pinigo brangiau kiekvienas pakelis nei Sėkluvos  internetinėj parduotuvėj. Paėmiau tik vienus pomidorus Honey moon ir agurkus Puccini ir Schubert smile.gif visokius ten kopūstus, morkas ir t.t. užsisakinėsiu kur nors. Eina nakum.

Parėjo vaikis iš mokyklos. Sakė, auklėtoja moralą atskaitė, kad berniukai mergaitėms gėlių neatnešė..  blink.gif
Papildyta:
Nepadeda biggrin.gif aš irgi kelinta diena ant mergelės urzgiu.
Gal šampanas padėtų?... lotuliukas.gif

Tuoj sėsim Nojaus ir Dalemos sėklas ir džiaugsimės smile.gif

Aš jau pasidariau arbatos, nes jau nieko nebetrūksta tobulai blogai dienai. Iki pilnos laimės mažas tokį guzą ant kaktos įsitaisė, kad drąsiai galėtų būti vienaragiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 kovo 2018 - 15:21
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 08, 15:20)
Tuoj sėsim Nojaus ir Dalemos sėklas ir džiaugsimės  smile.gif 

Iki pilnos laimės mažas tokį guzą ant kaktos įsitaisė, kad drąsiai galėtų būti vienaragiu.

taigis biggrin.gif nors dar nemačiau, kiek šitos kainuoja lotuliukas.gif

nei vienas tikras vyras be guzų neužaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 08, 15:29)
taigis biggrin.gif nors dar nemačiau, kiek šitos kainuoja lotuliukas.gif

nei vienas tikras vyras be guzų neužaugo smile.gif

Ant akcijos užtaikius įpirksim biggrin.gif

Aš buvau pripratus prie atsargios mergaitės, o šitas razbainykas blink.gif Tik spėk bėgt iš paskos, nes jei tik kiek ramiau, žinok, jau kokius velnius krečia.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 08, 15:34)
Ant akcijos užtaikius įpirksim  biggrin.gif

Aš buvau pripratus prie atsargios mergaitės, o šitas razbainykas  blink.gif  Tik spėk bėgt iš paskos, nes jei tik kiek ramiau, žinok, jau kokius velnius krečia.

nebent iš pensijos darban sugrįžus biggrin.gif

tiap tiap. Ir kuo toliau, tuo su didesne fantazija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 08, 15:56)
nebent iš pensijos darban sugrįžus biggrin.gif

tiap tiap. Ir kuo toliau, tuo su didesne fantazija biggrin.gif

Tuoj kovo 8-osios proga gausim ne gėlių, o sėklų pokučius biggrin.gif Nors buvo laikas, kai tikrai prašiau mergelės pirkti ar tai svogūnėlius gėlių, ar vazonėlyje kokias dovanoti.

Gyvenime, kada tu pablogėsi lotuliukas.gif

Gaudvile, tau šiandien statyt bigsmile.gif Tavo niko vardadienis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 kovo 2018 - 16:20
atsidariau pagaliau sėklų dėžutę. Ir radau sėklas į temą apie kainas biggrin.gif Prašau - pakutis Scheteligo Merengue. Dešimt sėklų - 2,5 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 08, 16:22)
atsidariau pagaliau sėklų dėžutę. Ir radau sėklas į temą apie kainas biggrin.gif Prašau - pakutis Scheteligo Merengue. Dešimt sėklų - 2,5 Lt smile.gif

Šiom dienom biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 08, 16:27)
Šiom dienom biggrin.gif

nu tai skaičiai ir nepasikeitė biggrin.gif

ai, tiesa, gi buvo mergelė pas arabą ar nežinau pas ką skustis smile.gif labiausiai žvengiau, kai pasakojo, kad antakius siūlu pešiojo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2018 - 17:25
QUOTE(saintlina @ 2018 03 08, 17:17)
nu tai skaičiai ir nepasikeitė biggrin.gif

ai, tiesa, gi buvo mergelė pas arabą ar nežinau pas ką skustis smile.gif labiausiai žvengiau, kai pasakojo, kad  antakius siūlu pešiojo biggrin.gif

Net ir atpigo biggrin.gif

Nu ir kaip? Patenkintas? Kaip rezultatas? bigsmile.gif Jo jo, dar tegu džiaugiasi, kad ne vašku darbavosi biggrin.gif Aš kartą čiut po kėde iš žvengimo nesusiraičiau, kai pamačiau, kad mergelei antakius kerpa lotuliukas.gif
Atsakyti