Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 07, 15:40)
Tas dengimas greičiau būtų tam, kad vanduo ilgiau išsilaikytų. O kovą tokius ridikėlius, salotas, špinatus net ir tarybiniais laikais augindavo. Jei tik nėra įšalo, tai ir pirmyn ;)

Tiesa, dar yra kažkur aprašyta, kur berods kanadietis žiemą be jokių pečiukų šiltnamyje augina. Ale, kai man tas nelabai aktualu, nesigilinau.

tu čia ne apie tą vyruką,kurio šiltnamio grindys viename lygyje su namo rūsio grindimis,plius viena šiltnamio siena yra akmeninė rūsio siena?o visa šviesa į šiltnamį sklinda tik per šiltnamio stogą?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 07, 14:40)
Tas dengimas greičiau būtų tam, kad vanduo ilgiau išsilaikytų. O kovą tokius ridikėlius, salotas, špinatus net ir tarybiniais laikais augindavo. Jei tik nėra įšalo, tai ir pirmyn ;)

Tiesa, dar yra kažkur aprašyta, kur berods kanadietis žiemą be jokių pečiukų šiltnamyje augina. Ale, kai man tas nelabai aktualu, nesigilinau.

Jopštvairogės, aš turbūt ir mirsiu durna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 07, 14:57)
tu čia ne apie tą vyruką,kurio šiltnamio grindys viename lygyje su namo rūsio grindimis,plius viena šiltnamio siena yra akmeninė rūsio siena?o visa šviesa į šiltnamį sklinda tik per šiltnamio stogą?

Kad gal nea, berods Kordiumovo pirmoj knygoj ar antroj skaičiau. Nei į žemę įkasta, nei turi mūrinę sieną. Ale labai labai seniai skaičiau, tai jau niuansų nepamenu.

Šiaip, tai savam šiltnamyje vasarį paprastai būna net per karšta. Bet tai, kai neturiu galimybių palaistyt tokiu metu, tai net nebandau.
Atsakyti

Laba. Kulke, pavarysiu bulbių, kad tik nori. Kai atšils naktys, įdėsiu kūdikiui ir atveš. Dabar dar tegul pabūna pas mane, bijau, kad bagažinėj per naktį neperšaltų, kol prilėksi pasiimti. 

Atsakyti
buvau nutarus šian sėklas užsisakyt. Tai vietoj sėklų vėl šunis studijuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 07, 16:42)
Laba. Kulke, pavarysiu bulbių, kad tik nori. Kai atšils naktys, įdėsiu kūdikiui ir atveš. Dabar dar tegul pabūna pas mane, bijau, kad bagažinėj per naktį neperšaltų, kol prilėksi pasiimti.

Dzin tos bulbos, aš tave šitaip išsitraukt iš pogrindžio norėjau biggrin.gif Kuo gyva? Ką mezgi, ką siuvinėji, kur tavo amarilinis grožis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 07, 08:49)
Va ką turiu. biggrin.gif

aina sau, kokis grožis bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif
pas mane nei vienas amarilis nežydi, visi tik lapus augina. Tiesa, taviškiai dar tik pradėjo busti, tai gal dar netyčia..
Atsakyti

Dzin tos bulbos, aš tave šitaip išsitraukt iš pogrindžio norėjau biggrin.gifKuo gyva? Ką mezgi, ką siuvinėji, kur tavo amarilinis grožis? bigsmile.gif

Mat kaip :D amariliai tik augina pumpurus, vienas peržydėjo ką tik. Laukiu pilnavidurio naujoko, žinau, koks bus, bet vis tiek įdomu. 2 mėn siuvinėjau kinietišką rinkinį, pakliuvo brokuotas, eina sau, gaila laiko. 

Tai dabar kelios dienos kaip nusvirusios rankos, ruošiuos grįžti prie bijūnų. 

Nei viena nesusidomėjot grikių iššükiu? Draugē dalyvauja, pirmą dieną bandžiau ir aš, bet gal nuo grikių, gal nuo streso pradėjo skaudėti galvą, tai pagalvojau, kad pradžioj reiktų atprasti nuo kavos. Ir labai būtų gaila prarasti nors vieną kilogramą, tai susilaikiau. Užtat draugė kaifuoja nuo geros savijautos, tvarkosi, sniegus kasa kaip užsukta :) 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 07, 20:44)
<Nei viena n mesusidomėjot grikių iššükiu?

Man nepatinka tokie vienakrypčiai reikalai, o ir grikių poveikisano organizmui visiškai netinkamas ax.gif

Spėkit, kokiam puslpapyje visą vakarą tupėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 07 kovo 2018 - 21:57
QUOTE(NERA @ 2018 03 07, 21:44)
Man nepatinka tokie vienakrypčiai reikalai, o ir grikių poveikisano organizmui visiškai netinkamas ax.gif

Spėkit, kokiam puslpapyje visą vakarą tupėjau biggrin.gif

Grikius kiek girdėjau galima pakeisti ryžiais ir dar kažkuo g.gif
Geriau pasigirk ką pirkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 22:17)
Grikius kiek girdėjau galima pakeisti ryžiais ir dar kažkuo g.gif

Sėmkėm biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aš jau net nebežinau kaip reaguot į tuos didėjančius sniego kalnus, pažiūriu, pakraipau galvą ir nueinu nuo lango.

Tai vat, ryto bumbesys įvykdytas, važiuojam toliau. biggrin.gif

Kavos? bigsmile.gif

Daimura, šią savaitę atboi, išvažiuoja auto į servisą iki savaitgalio minimum. Plia, sujaukė visus planus.

Vakar MB žemių nupirko, bus galima vėl tvarkyt pelargonijas ir pasėti pomidorus bigsmile.gif Ex šiandien irgi sėt turėtų. Pas ją Kovo 8-oji gi tradiciškai pomidorų sėjos diena, o tik tada Moters biggrin.gif

Sveikinimų iš manęs nesulauksit, sveikint turi vyrai šiandien. cool.gif

Bet kavos galiu atnešt biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti