Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 03 18, 21:54)
reik ir tau žalio biggrin.gif

Nereikia, jokio gyvio su savim negaliu tąsytis mirksiukas.gif

Dėl mažės visai norėčiau paršelius kelis laikyti, bet ir šie mažiai papildomų rūpesčių keltų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 18, 22:18)

Dėl mažės visai norėčiau paršelius kelis laikyti, bet ir šie mažiai papildomų rūpesčių keltų  ax.gif

oho, čia tai tikrai originalu būtų smile.gif na, bute, turiu omeny smile.gif tie dekoratyviniai daugiau šeriami visai nemaži užauga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 18, 22:24)
oho, čia tai tikrai originalu būtų smile.gif na, bute, turiu omeny smile.gif tie dekoratyviniai daugiau šeriami visai nemaži užauga.

Jūrų kiaulytes turėjau minty mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 18, 22:27)
Jūrų kiaulytes turėjau minty  mirksiukas.gif

Galvojau, apie tikrus dekoratyvinius paršiukus kalbi lotuliukas.gif lotuliukas.gif žvengsiu dabar pusę nakties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 18, 23:04)
Galvojau, apie tikrus dekoratyvinius paršiukus kalbi lotuliukas.gif lotuliukas.gif žvengsiu dabar pusę nakties lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Pašvietė saulelė ir išvien bumsai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Nu, einam gert antros kavos?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 19, 09:43)
Labas rytas  bigsmile.gif

Nu, einam gert antros kavos?

Labas,saulėtas rytas wub.gif
Ainam bigsmile.gif
Išlindo vakar antras blue pear,bet toks susisukęs.. unsure.gif
Net žagtelėjau vakar,kai perskaičiau apie Gaudvilės paršelius bute lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Gražu šian lauke wub.gif pas mus prie namo jau snieguolės skleidžiasi. Pavasaris.. nu, šaltoka truputuką kol kas smile.gif
Atsakyti
Labs.

QUOTE(saintlina @ 2018 03 18, 15:40)

Ex, pagooglinau. Radau pomidorus 'Carol Chyko's big paste" smile.gif tai  gaunasi tie patys pas abi smile.gif tik pas mane nesudygo šiemet, ainu atsėsiu.

Jasna 4u.gif pasižymėsiu tikslų pavadinimą.
Jis tikrai toks ir yra BIG. Šiaip nemėgstu tokių didelių, be to dažniausiai tokie skystavoti būna, o šitas lygiavertis Black Russian vaisiaus tvirtumui, nei skystas, nei per daug mėsingas. Ir skanus. Tai padariau Big'ui išimtį ir auginu biggrin.gif
Anksčiau auginai Chyką?

QUOTE(saintlina @ 2018 03 18, 21:12)
ir man tas dramblys niekuo neypatingas pasirodė drinks_cheers.gif

nu gryn politikas tribūnoj biggrin.gif

Žalias miega atsipūtęs

Irgi ne 'mano' pomidoras schmoll.gif

biggrin.gif

O jis kada nors pypteli, išleidžia kokį garsą ar visada ir būna toks tylus?

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 19, 09:30)

Pašvietė saulelė ir išvien bumsai  rolleyes.gif

Kas tie bumsai ir kur? unsure.gif jaunimas nuo ryto linksminasi?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 03 19, 09:56)
Kas tie bumsai ir kur? unsure.gif jaunimas nuo ryto linksminasi?

Avarijos tongue.gif

Bet tai koks džiaugsmas - patagoninės verbenos dygsta wub.gif . Tik 10 dienų šaldytuve pabuvo ir tiek tereikėjo. Bus gėlių daržely gražu.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 19, 10:04)

Išlindo vakar antras blue pear,bet toks susisukęs.. unsure.gif

Nu, nepatempk lūpos, stengėsi gi mėlynukas, sudygo smile.gif Gerose rankose jis, atsigaus wink.gif Palaistysi, pakrapysi tom aukso dulkėm, ar kuo ten.. Ir greit subujos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 19, 10:59)
Avarijos  tongue.gif

Bus gėlių daržely gražu.

Aa.. Nu kaip kas moka, taip tas linksminasi.

Paguglinau kas per gėlė. Gražūs žiedeliai. Moki augalus suderinti, bus tikrai gražu.
Atsakyti
Aš nežinau ką anam gyvenime padariau, kad šiame aš šitiek 'blato' turiu bigsmile.gif Gėlės, sėklos, daigai. O šiandien dar ir tortai su prezentais atvažiuoja į namus nuo ryto degustacijai bigsmile.gif
Aikšenkit, dalinsimės biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti