Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2018 03 19, 09:56)
Anksčiau auginai Chyką?

O jis kada nors pypteli, išleidžia kokį garsą ar visada ir būna toks tylus?

Aga. Patiko ir man. Atsėjau, tai jaučiu, sudygs kaip visad - abeji biggrin.gif

Kol kas tai negirdėjau jokio garso, išskyrus nagiukų krebždėjimą.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 19, 10:29)
Aš nežinau ką anam gyvenime padariau, kad šiame aš šitiek 'blato' turiu  bigsmile.gif 

šiandien dar ir tortai su prezentais atvažiuoja į namus nuo ryto degustacijai  bigsmile.gif

Nežinau kaip praeitam, bet šiam tikras gėrio grynuolis wub.gif

Kas čia per tortai tokie interesni? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 19, 10:36)
Nežinau kaip praeitam, bet šiam tikras gėrio grynuolis  wub.gif

Kas čia per tortai tokie interesni?  bigsmile.gif

Ui, toli gražu biggrin.gif

Biskvitas su špinatas, o kremas su granatais. Tikslios receptūros nežinau, bet skonis geras turiu pasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 19, 10:40)
Ui, toli gražu  biggrin.gif

Biskvitas su špinatas, o kremas su granatais. Tikslios receptūros nežinau,  bet skonis geras turiu pasakyt  bigsmile.gif

O kas ten ant viršaus? Atrodo kaip salotos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 19, 10:48)
O kas ten ant viršaus? Atrodo kaip salotos  bigsmile.gif

Plikas biskvitas biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Saintlina, ir man užsireikėjo to žalio biggrin.gif nerealiai geras pasirinkimas biggrin.gif
O šunį kokios veislės išsirinkot? kelis puslapius atgal paskaičiau, bet neradau.

Daržovių jau prisėjau, bet su gėlėm kažkodėl nesigauna draugaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 03 19, 11:21)
Saintlina, ir man užsireikėjo to žalio  biggrin.gif nerealiai geras pasirinkimas  biggrin.gif
O šunį kokios veislės išsirinkot? kelis puslapius atgal paskaičiau, bet neradau.

Daržovių jau prisėjau, bet su gėlėm kažkodėl nesigauna draugaut  unsure.gif

Rimtai? Norėtum tokio gyvūno? bigsmile.gif
Kolio noriu.
Gėlės ir aš nei vienos dar nei sėjau, nei pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 kovo 2018 - 11:31
Daimura, kokių daržovių prisėjai?
Aplamai, kada laikas daigams sėti kopūstinius? turiu nusipirkusi brokolių, ropinių kopūstų, lapinių kopūstų, lapinių salierų. Nu ir salotinių kelių rūšių, itališkų trūkažolių. Kaip ir debiutuojanti daržininkė esu rolleyes.gif tai klausiu. Kada visą tą gėrį sėti būtų laikas, kad paskui daigai neperaugtų kol laukan reiks sodint? unsure.gif

Kulkės Žalias torčiukas gerai žiūrisi wub.gif puikus dizainas, žaliavalgiams ypač biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 19, 11:40)

Biskvitas su špinatas, o kremas su granatais. Tikslios receptūros nežinau,  bet skonis geras turiu pasakyt  bigsmile.gif

O ant to torčiuko viršaus tos samanos irgi biskvitas? kaip jis ten toks pasišiaušęs, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 19 kovo 2018 - 12:04
QUOTE(Ex @ 2018 03 19, 12:16)

O ant to torčiuko viršaus tos samanos irgi biskvitas? kaip jis ten toks pasišiaušęs, a?

telefone ir man kaip salotų laukelis viršuj atrodė smile.gif bet kompe tai geriau įsižiūrėjus panašu, kad gali būt tiesiog perpjautas purus biskvitas.

Kopūstinius tai nežinau, kada reiks sėt. Faktas, kai atšils ir šiltnamyje smile.gif
Atsakyti
Saintlina, dar su mažuoju pažiūrit animacinius filmus? Maniškės vakar Coco buvo, labai patiko. Ilgokas, ale mažoji nuo iki, be jokių vaikščiojimų į tualetą žiūrėjo. Vyresnei ir labai labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 19, 12:32)
Saintlina, dar su mažuoju pažiūrit animacinius filmus? Maniškės vakar Coco buvo, labai patiko. Ilgokas, ale mažoji nuo iki, be jokių vaikščiojimų į tualetą žiūrėjo. Vyresnei ir labai labai tiko.

pasižiūrim smile.gif
aha, šitą Coco ir draugė labai gyrė. Reiks pažiūrėt.
Atsakyti
Laba

Coco ir man labai patiko wub.gif As megstu gerus multikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 03 19, 12:50)
As megstu gerus multikus  ax.gif

turiu ir aš šitą silpnybę smile.gif
Atsakyti