Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

a, tiesa, apie filmus. Žiūrėjau filmą apie S. Hawkingą 'Visko teorija'. Labai vertas dėmesio..
Atsakyti

Lylia, sėkim kartu vėl bigsmile.gif

Sėjam, ar man gaila? :D turiu 4 sėklas, pradžiai užteks. Vis tiek reikia eiti pasikapstyti po žemes. 

Atsakyti

a, tiesa, apie filmus. Žiūrėjau filmą apie S. Hawkingą 'Visko teorija'. Labai vertas dėmesio..

Jei sakai :) patikrinsiu. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 19, 15:01)
Sėjam, ar man gaila? biggrin.gif turiu 4 sėklas, pradžiai užteks. Vis tiek reikia eiti pasikapstyti po žemes.

Nais! Jamam šitą darbą bigsmile.gif O dabar sakyk- mes jau pramargalinom tavo šventę? unsure.gif
Lylia, tu nepatikėsi, bet pernykščiam pokutyje radau lygiai 4 sėklas likusias lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 19 kovo 2018 - 15:35
QUOTE(saintlina @ 2018 03 19, 12:30)
Rimtai? Norėtum tokio gyvūno?  bigsmile.gif 
Kolio noriu.
Gėlės ir aš nei vienos dar nei sėjau, nei pirkau.

Aha, rimtai... mane karts nuo karto patraukia ant kokių nesamonių biggrin.gif
Kolio tai nelabai norėčiau, nes kaltūnas tai ohoho, daug reikalų, kai šeriasi.

Ex, pasėjau jau kopūstus, svogūnus, į šiltnamį vakar ridikėlius, salotas, špinatus subėriau, ai, užėjo noras ir tiek biggrin.gif šiais metais dar pasidaiginsiu šparagines (pernai bandžiau, labai patiko, anksti derlius buvo) ir žirnius, po kokį 10 daigų. Kitą dalį tiesiai į dirvą sėsiu, aišku, jei kada ateis šitas laikas ax.gif

Coco ir aš žiūrėjau su anūke, man tai nerealus filmukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 03 19, 16:09)
Kolio tai nelabai norėčiau, nes kaltūnas tai ohoho, daug reikalų, kai šeriasi.

Ex, pasėjau jau kopūstus, svogūnus, į šiltnamį vakar ridikėlius, salotas, špinatus subėriau, ai, užėjo noras ir tiek  biggrin.gif šiais metais dar pasidaiginsiu šparagines (pernai bandžiau, labai patiko, anksti derlius buvo) ir žirnius, po kokį 10 daigų. Kitą dalį tiesiai į dirvą sėsiu, aišku, jei kada ateis šitas laikas   ax.gif

žiek,mažum megzt Saintlina pradės,gi daba savos vilnos turės...Ir mergelė bus patenkintas šiltom kojom bigsmile.gif
Žirnius irgi indukuosna sėsi? ax.gif Šparagines ty jau porą metų auginu daigyklose,gėris wub.gif
Papildyta:
S. Hawkingą 'Visko teorija'.Mačiau šitą,gers bigsmile.gif
UI,laukiu skambučio ,baigia testuot laptopą,varysiu iš taisyklos pasiimt.Šiand vakare žiūrėsiu Lylios pasiūlytą filmą..Neatsimenu pavadinimo,bet tipo bais geras. hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 19 kovo 2018 - 15:46

Saintlina, mokykis siuvinėti, kaip tik tau 

https://m.facebook.c...lse&ftid=&mdf=1

:lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 19, 15:45)
žiek,mažum megzt Saintlina pradės,gi daba savos vilnos turės...Ir mergelė bus patenkintas šiltom kojom bigsmile.gif

Šiand vakare žiūrėsiu Lylios pasiūlytą  filmą..Neatsimenu pavadinimo,bet tipo bais geras. hmm.gif

Labai abejoju smile.gif o aplamai - vilną taigis suverpt reik pirma, plaukų tokių gal nemezga? biggrin.gif Mergelė jau irgi zaunija dėl kailio - plaukų bus daug ir t.t, ir pan.

Nu teiks prisimint tą pavadinimą, man irgi įdomu pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 19, 16:55)
Saintlina, mokykis siuvinėti, kaip tik tau 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš paskutinių matytų labai patiko ir Vandens forma, ir Trys stendai. A. Kristi motyvais Žmogžudystė Vakarų eksprese taip pat labai labai, nors turinį puikiai žinojau.
Atsakyti

Labai abejoju smile.gifo aplamai - vilną taigis suverpt reik pirma, plaukų tokių gal nemezga? biggrin.gifMergelė jau irgi zaunija dėl kailio - plaukų bus daug ir t.t, ir pan.

Nu teiks prisimint tą pavadinimą, man irgi įdomu pasidarė smile.gif

Mūsų šunio pavilnė dabar pešasi, vakar pešiojau ant laukų, tai vos ne gaila pavėjui paleisti :D 

Man irgi įdomu. Kuris ten toks geras, gal aš pati nemačiau :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 19, )
mūsų šunio pavilnė dabar pešasi, vakar pešiojau ant laukų, tai vos ne gaila pavėjui paleisti

Gal panaudos kas lizdeliui kokiam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 19, 18:13)
Iš paskutinių matytų labai patiko ir Vandens forma, ir Trys stendai. A. Kristi motyvais Žmogžudystė Vakarų eksprese taip pat labai labai, nors turinį puikiai žinojau.

Šitie ir man turėtų būt įdomūs smile.gif
Atsakyti