a, tiesa, apie filmus. Žiūrėjau filmą apie S. Hawkingą 'Visko teorija'. Labai vertas dėmesio..
Lylia, sėkim kartu vėl
Sėjam, ar man gaila? turiu 4 sėklas, pradžiai užteks. Vis tiek reikia eiti pasikapstyti po žemes.
a, tiesa, apie filmus. Žiūrėjau filmą apie S. Hawkingą 'Visko teorija'. Labai vertas dėmesio..
Jei sakai patikrinsiu.
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 19, 15:01)
Sėjam, ar man gaila?
turiu 4 sėklas, pradžiai užteks. Vis tiek reikia eiti pasikapstyti po žemes.

Nais! Jamam šitą darbą

Lylia, tu nepatikėsi, bet pernykščiam pokutyje radau lygiai 4 sėklas likusias

QUOTE(saintlina @ 2018 03 19, 12:30)
Rimtai? Norėtum tokio gyvūno?
Kolio noriu.
Gėlės ir aš nei vienos dar nei sėjau, nei pirkau.

Kolio noriu.
Gėlės ir aš nei vienos dar nei sėjau, nei pirkau.
Aha, rimtai... mane karts nuo karto patraukia ant kokių nesamonių

Kolio tai nelabai norėčiau, nes kaltūnas tai ohoho, daug reikalų, kai šeriasi.
Ex, pasėjau jau kopūstus, svogūnus, į šiltnamį vakar ridikėlius, salotas, špinatus subėriau, ai, užėjo noras ir tiek

Coco ir aš žiūrėjau su anūke, man tai nerealus filmukas

QUOTE(daimura @ 2018 03 19, 16:09)
Kolio tai nelabai norėčiau, nes kaltūnas tai ohoho, daug reikalų, kai šeriasi.
Ex, pasėjau jau kopūstus, svogūnus, į šiltnamį vakar ridikėlius, salotas, špinatus subėriau, ai, užėjo noras ir tiek
šiais metais dar pasidaiginsiu šparagines (pernai bandžiau, labai patiko, anksti derlius buvo) ir žirnius, po kokį 10 daigų. Kitą dalį tiesiai į dirvą sėsiu, aišku, jei kada ateis šitas laikas

žiek,mažum megzt Saintlina pradės,gi daba savos vilnos turės...Ir mergelė bus patenkintas šiltom kojom

Žirnius irgi indukuosna sėsi?

Papildyta:
S. Hawkingą 'Visko teorija'.Mačiau šitą,gers

UI,laukiu skambučio ,baigia testuot laptopą,varysiu iš taisyklos pasiimt.Šiand vakare žiūrėsiu Lylios pasiūlytą filmą..Neatsimenu pavadinimo,bet tipo bais geras.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 19, 15:45)
žiek,mažum megzt Saintlina pradės,gi daba savos vilnos turės...Ir mergelė bus patenkintas šiltom kojom
Šiand vakare žiūrėsiu Lylios pasiūlytą filmą..Neatsimenu pavadinimo,bet tipo bais geras.

Šiand vakare žiūrėsiu Lylios pasiūlytą filmą..Neatsimenu pavadinimo,bet tipo bais geras.

Labai abejoju

Nu teiks prisimint tą pavadinimą, man irgi įdomu pasidarė

Labai abejoju
o aplamai - vilną taigis suverpt reik pirma, plaukų tokių gal nemezga?
Mergelė jau irgi zaunija dėl kailio - plaukų bus daug ir t.t, ir pan.
Nu teiks prisimint tą pavadinimą, man irgi įdomu pasidarė
Mūsų šunio pavilnė dabar pešasi, vakar pešiojau ant laukų, tai vos ne gaila pavėjui paleisti
Man irgi įdomu. Kuris ten toks geras, gal aš pati nemačiau
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 19, )
mūsų šunio pavilnė dabar pešasi, vakar pešiojau ant laukų, tai vos ne gaila pavėjui paleisti
Gal panaudos kas lizdeliui kokiam

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 19, 18:13)
Iš paskutinių matytų labai patiko ir Vandens forma, ir Trys stendai. A. Kristi motyvais Žmogžudystė Vakarų eksprese taip pat labai labai, nors turinį puikiai žinojau.
Šitie ir man turėtų būt įdomūs