Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 11:37)
bilietus apdairiai nusipirkau antroj eilėj, abo kartais į veiksmą aktyviai įtraukiami ir žiūrovai biggrin.gif

Ir aš taip darau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 10:35)

Žydi senutė  wub.gif

aina sau, kokia rožių puokštė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 10:38)
Ir aš taip darau laugh.gif

o mano atžalos tai kaip tik nori į pirmą, nes jiems labai smagu atrodo veiksme sudalyvauti lotuliukas.gif
Neberandu spektaklių, kur su jaunėliu nueit. Arba labai rimti spektakliai, arba n16, arba buvom.
Atsakyti
Kaip grazu... As nuo vaikystes.nemegstu ju kvapo. Bet reik persigalvot. Nuostabu. Reiktu sugalvot, kaip papuost balkona.

Sode reikia darzeli perdeliot. Ten toks mazytis sodo namelis per viduri terotorijos, zalia veja, vaismedziai, o abipus yra po darzo gabala. Priesais nama yra gelynelis, kuri reikia kazkaip suformuot ir palaisniui apsodint daugiametem gelem. Po langais sutupdyti Gaudviles bijunai kisa jau nosiukus. Salavija dar stebiu, o tas mazas, grazus geltonai zydintis geliukas su margais lapukais, tikriausiai, kad neatlaike. Bet dar viliuosi.

Kazi, kas tokio ilgalaikio, atlaikytu peliu ir kirstuku antpludi, stirnas, briedzius ir kiskius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 11:43)
o mano atžalos tai kaip tik nori į pirmą, nes jiems labai smagu atrodo veiksme sudalyvauti lotuliukas.gif
Neberandu spektaklių, kur su jaunėliu nueit. Arba labai rimti spektakliai, arba n16, arba buvom.

Siaubas lotuliukas.gif Prisimimiau senieną. Kažkaip papuolēm į kalėdinę šventę, su daug daug vaikų. Kas ten po senelio rūbais slepiasi, abiesaižino. Tasai partizanas senis vaikė per visą šventę vyriškį. Mergiotei tai žiauriai smagu buvo lotuliukas.gif
( Nepaminėjau, pažįstamas ir pusiau giminė aktorius rado salėj draugą laugh.gif )
Tai eikit į kiną, muziejus. Pas jus ten ir taip renginiai ant renginių. Su visokiom naktinėm ekskursijom ir pnš wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 balandžio 2018 - 10:51
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 10:38)
esu tikra, kad taip ir bus lotuliukas.gif bet tikiuosi pakikent bus iš ko smile.gif bilietus apdairiai nusipirkau antroj eilėj, abo kartais į veiksmą aktyviai įtraukiami ir žiūrovai biggrin.gif
Papildyta:
kokią?  bigsmile.gif

Domino man patiko Primadonos dar. Macius nemazai ju. Bet sis toks lengvas.
I Cholinos Ana Karenina nueit gali, puikus pastatymas, jei nebuvus. Nebent keitesi aktoriu sastatas.

Keith Stuart knyga Kaladeliu berniukas. Labai itraukianti, lengvai parasyta. Apie seima, santykius, vaikas, turintis autizmo sutrikima. Bet gali skaityti visi, ne tik, kas paliesti. Grozine.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 04 11, 11:45)
Salavija dar stebiu, o tas mazas, grazus geltonai zydintis geliukas su margais lapukais, tikriausiai, kad neatlaike. Bet dar viliuosi.

Kazi, kas tokio ilgalaikio, atlaikytu peliu ir kirstuku antpludi, stirnas, briedzius ir kiskius  biggrin.gif

Salvijos tik tik pradeda lįst. Jūsų pusėj, kiek pastebėjau, kiek vėsiau nei maniškiam sode. Tai dar reik palaukti, nebaisioms joms tokios žiemos.

Šitoji ir pas mane dar nesimatė sekmadienį. Bet gi gerai užkaitino, palaistė, tai jau turėtų daugiau augalų gyvybę rodyt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 10:48)
Mergiotei tai žiauriai smagu buvo lotuliukas.gif

Tai eikit į kiną, muziejus. Pas jus ten ir taip renginiai ant renginių. Su visokiom naktinėm ekskursijom ir pnš  wub.gif

lotuliukas.gif

tai kad dabar kai paaugo, į kiną jau nelabai nori. Vis galvoju, kad reiktų į Molėtų observatoriją nuvažiuot, kai naktinės paskaitos būna, bet vis neprisiruošiu.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2018 04 11, 10:53)
Domino man patiko Primadonos dar. Macius nemazai ju. Bet sis toks lengvas.
I Cholinos Ana Karenina nueit gali, puikus pastatymas, jei nebuvus. Nebent keitesi aktoriu sastatas.

Keith Stuart knyga Kaladeliu berniukas. Labai itraukianti, lengvai parasyta. Apie seima, santykius, vaikas, turintis autizmo sutrikima. Bet gali skaityti visi, ne tik, kas paliesti. Grozine.

mačiau Primadonas. Tie seni jų spektakliai smagūs tokie, o naujesnius kelis mačiau, tai atmušė norą išvis ten eit smile.gif
Nemačiau Anos Kareninos pagal Choliną. Jį gal Operos ir baleto teatre rodo? Nes lyg vienąkart buvo užkliuvus akis už jo repertuare g.gif

Neskaičiau šitos. Mačiau bibliotekoj, bet vis nesiryžau imt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 11:59)
tai kad dabar kai paaugo, į kiną jau nelabai nori. Vis galvoju, kad reiktų į Molėtų observatoriją nuvažiuot, kai naktinės paskaitos būna, bet vis neprisiruošiu.

Tarkim toks filmas Vandens forma ( dėl turinio jokiais būdais nesiūlau taviškiui, per mažas jis dar) yra labiau efektais žavus ir visa tai geriausiai atsiskleidzia dideliame ekrane. Pasinagrinėjus repertuarą, tikrai galima atrast įdomių filmų. Tiesą sakant, jau rodos mačiau viską, bet vaizdų grožis tiek užbūrė, kad net nemirksėjau wub.gif

Faina ten, reiks mažąją nuvežt kada. Jau kaip ji man patinka, tai nemoku apsakyt - visur ir visko nori, viskas įdomu. Turi neblogą atmintį ir dar pasakoja, ką matė. Kažkas vyko daržely, tai daugiausia lankytinų vietų iš foto atpažino maniškė ir dar viena mergaitė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 11:05)
lotuliukas.gif

Papildyta:
mačiau Primadonas. Tie seni jų spektakliai smagūs tokie, o naujesnius kelis mačiau, tai atmušė norą išvis ten eit smile.gif
Nemačiau Anos Kareninos pagal Choliną. Jį gal Operos ir baleto teatre rodo? Nes lyg vienąkart buvo užkliuvus akis už jo repertuare g.gif

Neskaičiau šitos. Mačiau bibliotekoj, bet vis nesiryžau imt.

I Moletus ir mes mastom nuvaziuot. Na mums visokiu kliuviu yra, o jus tai 100 proc. vaziuokit.

Taip, seni buvo geri.

Cholina pas mus Girstutyje rode, kaip Vilniuj nezinau. Cia jos sokiu teatro pastatymas. Man labai patiko. As premjeriniam buvau. Gal dabar, po tiek metu, pasikeite. Labai geras pastatymas.

Manau, kad verta paskatyt. Cia apie iseiciu ieskojimas, kelione i seima.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 11:08)
Tarkim toks filmas Vandens forma ( dėl turinio jokiais būdais nesiūlau taviškiui, per mažas jis dar) yra labiau efektais žavus ir visa tai geriausiai atsiskleidzia dideliame ekrane.

Faina ten, reiks mažąją nuvežt kada. Jau kaip ji man patinka, tai nemoku apsakyt - visur ir visko nori, viskas įdomu.

ui, tikrai yra efektų, kurie naminiam tv tokio efekto nepadarys. Sudominai daba su ta Vandens forma.. reik pasigooglint smile.gif

aš va irgi jaunesniuoju dėl šitos pačios priežasties labai džiaugiuosi smile.gif Kiek didžiajam nieks nebuvo įdomu ir niekur nenorėjo, tiek šitas mieliausiai žygiuoja visur, kur ką naujo gali pamatyt.
Arba gal mes jau kitaip auklėt sugebam nei kad žalios jaunos buvom?
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2018 04 11, 11:13)
Cholina pas mus Girstutyje rode, kaip Vilniuj nezinau. Cia jos sokiu teatro pastatymas. Man labai patiko. As premjeriniam buvau. Gal dabar, po tiek metu, pasikeite. Labai geras pastatymas.

atkreipsiu dėmesį kai repertuarus skaitysiu smile.gif turbūt jau kitam sezone, nes šį likusį laiką nemačiau.
Užtat eisiu penktadienį į Raudonąją Žizel. Priešpaskutinis spektaklis, kažkodėl baigia jį statyt unsure.gif Girdėjau, kad labai geras baletas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 12:20)
aš va irgi jaunesniuoju dėl šitos pačios priežasties labai džiaugiuosi smile.gif Kiek didžiajam nieks nebuvo įdomu ir niekur nenorėjo, tiek šitas mieliausiai žygiuoja visur, kur ką naujo gali pamatyt.
Arba gal mes jau kitaip auklėt sugebam nei kad žalios jaunos buvom?

Galiu tik už savus vaikus kalbėti. Norėt, tai nori ir vyresnė. Niekad neatsisako. Tik jei rinktis, tai geriau su šeima, nei su draugėm. Ir dar - ji labai rami, retai emocijas rodo. Jei mažoji garsiai ir dar taip, kad tėvas girdėtų, vyresnė kantriai laukia. Na, kad ir tokia smulkmena. Tradiciškai Trakuose vyras nuomuoja valtį arba tą kur pedalus reikia minti. Mergiotė net ir maža būdama laukdavo sprendimo, a mažoji nuo apačios garsiai pareiškia, neduok D, persigalvosim. Aišku, pagrindas pasitarti būna dėl šuns, paprastai aš lieku ant kranto laukti. Tiesiog, ne visi leidžia su šuniu lipt. Tai vat ir skirtumas toks, kad vyresnei gali labai patikti, bet ji ramiai džiaugiasi. Mažoji man iš toli pernai šaukė: 'mama, aš pakatonas!' (kapitonas), visas tas džiaugsmas net per kraštus liejosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 balandžio 2018 - 12:03
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 11:43)
'mama, aš pakatonas!' (kapitonas)

biggrin.gif wub.gif

o, taigi ir man daba reiks ant kranto su šuniu laukti smile.gif o lauko kabakėliai su šunimis kur nors priima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 balandžio 2018 - 12:06