Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Pakatonas tai superinis wub.gif
O ir gerai, kad skirtingi tie vaikai wub.gif Kiekvienas su savo tarakonais, norais nenorais!
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 13:03)
o, taigi ir man daba reiks ant kranto su šuniu laukti smile.gif  o lauko kabakėliai su šunimis kur nors priima?

Niekad neklausiu, einu ir psio laugh.gif Nei karto neišvijo. Ale visada ant diržiuko ir šalia kojų. Bet tai čia lauko zonoj, į vidų nesivedu. Ir kiek pastebėjau, tai darbuotojai gana draugiškai žiūri, o vat klientūra įvairi būna. Tai todėl, kad neerzint 'senukų', ty visokių su baimėm ir alergiškų, kampinį staliuką renkamės. Druskininkuose, kadaise padavėjas dar paklausė, ar šuniui vandens atnešt ( šiaip mes patys visada vandeniu šuniui iš namų pasirūpinam).

O jei visą situaciją vertint, tai kitose užsienio šalyse mažiau problemų su šunim keliaut, atostogauti, nei LT. Net į pležą nenusivesi. Nors aš tai nesukau galvos, palaidas nelakstė, visad ant kelių prasėdėdavo arba anam specialiai pastatytoje palapinėj. Kažkada su mergiotėm ir šuniu pležinomės ir netoliese kitos šeimos moteriškė rūkė nuolat. Greičiausiai mama auklėjo dukrą, kad pleže draudžiama, tai ji garsiai pareiškė, kad su šuniu taip pat negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 balandžio 2018 - 12:23
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 12:21)
Net į pležą nenusivesi. Nors aš tai nesukau galvos, palaidas nelakstė, visad ant kelių prasėdėdavo arba anam specialiai pastatytoje palapinėj.

pas mane nieks pliažintis nemėgsta, išskyrus mane, tai galės kitose vietose su šuniu vaikštinėt kol aš deginsiuos smile.gif o vakare pajūriu tai gal jau bus galima pasivaikščiot?
Tiesa, mergelė pareiškė, kad jis tai jau tikrai šuns nevedžios ir savo mašinoj jo nevežios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 13:36)
pas mane nieks pliažintis nemėgsta, išskyrus mane, tai galės kitose vietose su šuniu vaikštinėt kol aš deginsiuos smile.gif o vakare pajūriu tai gal jau bus galima pasivaikščiot?
Tiesa, mergelė pareiškė, kad jis tai jau tikrai šuns nevedžios ir savo mašinoj jo nevežios smile.gif

Visą parą negalima. Tiesiog eidamas siusios arba kakos. Jei lįs į vandenį ir vėl grėsme užsikrėst. Žodžiu, pas mus negalima cool.gif. Mes net kai ieskom kur gyvent, visada paklausiam dėl šuns. Dažniausiai pas tuos pačius važiuojam, tai leidžia.

Prasideda lotuliukas.gif Realiai šuo yra vyriškio, bet cackinamės kartu su mergiote laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 12:43)
Prasideda lotuliukas.gif Realiai šuo yra vyriškio, bet cackinamės kartu su mergiote laugh.gif

pas mus Žalias yra vyriškio, o prie šuns tai jau jis ne prie ko biggrin.gif
Atsakyti
Uh, ah, oh, Gaudvile, kaip fain dėl Denisės wub.gif

Psio, išsivalkatavo Kulkė ir grįžo biggrin.gif Mažas spektaklį ištaisė, nu tą tokį, kai kartais žiūri į svetimą ir džiaugies, kad ne tavo. Tai va karma is a bitch biggrin.gif

Einam valgyt lašinių su agurku ir ridikučiais biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 13:57)
pas mus Žalias yra vyriškio, o prie šuns tai jau jis ne prie ko biggrin.gif

Tokis klausimas iškilo, ar tik kartais.negrįžta atgal taviškiai prieš Žalią argumentai, m? laugh.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 04 11, 14:29)
Tai va karma is a bitch  biggrin.gif

Einam valgyt lašinių su agurku ir ridikučiais  biggrin.gif  bigsmile.gif

Kai tik pradės kalbėt, dažniau pasišnekučiuosit meiliai ir baigsis šis džiaugsmas. Paguodžiau, vadinasi biggrin.gif

Šviežiai raugintas agurkėlis? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 15:03)
Kai tik pradės kalbėt, dažniau pasišnekučiuosit meiliai ir baigsis šis džiaugsmas. Paguodžiau, vadinasi  biggrin.gif

Šviežiai raugintas agurkėlis?  bigsmile.gif  wub.gif

Iš tikrųjų, tai tikrai paguodei biggrin.gif Taip toli aš dar nematau biggrin.gif

Naat, šviežias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 11, 14:03)
Tokis klausimas iškilo, ar tik kartais.negrįžta atgal taviškiai prieš Žalią argumentai, m? laugh.gif

aš tai nesakiau, kad mano mašinoj jo Žalias negalės važiuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 11, 13:29)

Einam valgyt lašinių su agurku ir ridikučiais  biggrin.gif  bigsmile.gif

a tu jau ridikučius šiltnamy peši? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 15:47)
a tu jau ridikučius šiltnamy peši?  blink.gif

Aha, maxima personalinį šiltnamį išrašė biggrin.gif Kiek nueinu, tiek pešu biggrin.gif

Kada sodinsit ankstyvas bulbas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 balandžio 2018 - 15:34
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 11, 15:00)

Kada sodinsit ankstyvas bulbas?

nžn.. faktas, kad vėliau už tave, abo paskum labai nuo šalnų reik dengt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 11, 16:38)
nžn.. faktas, kad vėliau už tave, abo paskum labai nuo šalnų reik dengt smile.gif

O kada tas vėliau už mane? Tada aš maždaug žinosiu kada bus anksčiau biggrin.gif
Atsakyti