Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(kukuska007 @ 2018 04 19, 11:04)
sveikos, oj Saintlina šuniuką turės, kaip faina. permečiau kelis lapus, kokios bėdos vyrui, tai tu jam filmukų surask youtubėj, iguana and dog friends, ir paklausk vyro, gal jis bijo, kad Žalias tavo šunį labiau mylės, nei jį biggrin.gif

Kaimynė!!! bigsmile.gif Labas biggrin.gif Kuo gyva? Kur buvai, ką veikei? bigsmile.gif
Atsakyti

Laba laba, aj, uzsikasus po lapais aš. Namai, darbai, vaikai, padarai visokias iskadas krečia, žodžiu prakaituoju ir tiek 😜

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2018 04 19, 10:04)

tai tu jam filmukų surask youtubėj, iguana and dog friends, ir paklausk vyro, gal jis bijo, kad Žalias tavo šunį labiau mylės, nei jį biggrin.gif

oi, kaip faina, Kukuska kaip paukštis sugrįžo thumbup.gif
ačiū už mintį, susirasiu biggrin.gif
Atsakyti

Beje, užvakar tas begėdis paukštis mane uzkukavo su tuščiu kibiru tarpduryje, vadinasi šiukšles isnesiau 🤣

Atsakyti

Laba. Ale ot intuicija veikia, tik ne ten, kur reiktų. Kažko vis mintis apie kukuška lindo, prisiminiau, kaip niką buvau pamiršusi, kad Kulkės kaimynė. Atsidarau temą- nu laba diena. 

mergelė neklauso, aiškink kiek nori. Net jei pats žino, kad jis neteisus, vis tiek ginčysis iki pamėlynavimo.

Aš irgi nenorėjau kambary šunio. Ir palaido kieme ne. Sakiau niekada gyvenime mano lovoj nemiegos. Dabar man vienodai, kad visžaliai krūmai apmaižioti, kad pilna plaukų ant grindų ir tt. Lovoj dar nemiega, bet tik dėl to, kad aš neleidžiu, vyrs stresuodavo, kaip jis vienas mažas dideliam kambary tamsoj miegos :D apsipras ir taviškis, labai gali būti taip, kad pasidarys jo šuo, ne tavo :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 04 19, 10:46)
kad pilna plaukų ant grindų ir tt. Lovoj dar nemiega, bet tik dėl to, kad aš neleidžiu, vyrs stresuodavo, kaip jis vienas mažas dideliam kambary tamsoj miegos biggrin.gif

apsipras ir taviškis, labai gali būti taip, kad pasidarys jo šuo, ne tavo biggrin.gif 

tai kad pas tave jis mažiukas dar, iš kur ten tų plaukų. Lovoj tai miegot neleisiu, abo paskum kai užaugs man pačiai toj lovoj vietos neliks. Bet vieno atskirai irgi neuždarinėsiu miegoti.

Na, dėl šito abejoju smile.gif Šuo bus mano arba vaikio. Mergelė nebent alfa patino teises išsikovos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2018 04 19, 10:46)
<p>Beje, užvakar tas begėdis paukštis mane uzkukavo su tuščiu kibiru tarpduryje, vadinasi šiukšles isnesiau 🤣</p>

savaitgalį išgirdau, kaip kaimynė pasakojo, kad gegutę girdėjo. Nu, galvoju, nors vienais metais pataikysiu - įsidėjau centų saujelę į kišenaitę ir spakainiai nuėjau šiltnamin darbuotis. Gegutės taip ir negirdėjau, o paskui žiūriu, kad nė vieno cento kišenėj nebėr biggrin.gif taip gavosi, kad kaip buratinas pinigų kažkur šiltnamy pasisodinau lotuliukas.gif lauksiu derliaus biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, tai gero derliaus tau 😂. Aš kumelį bevesdama buvau telefoną pasodinus į slapią sniegą, bėgau kaip ragana savo pėdom ir per netyčia radau siaurą brūkšnelį, ranką kyšt akurat, guli sau 20 cm gylyje pasodintas :), tada pasodinau jį parai į ryžius, veikia po šiai dienai 👌

Atsakyti
Kukushka, kaip tavo arkliukai gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
Uf, tokiais 'šuns' klausimo atvejais tampu kurčia ir nebylė. Dėl vaikų galiu aukotis, laikinai, dėl kito suaugusio - nea flirt.gif

Tai va, o šunys visi plaukus meta, išskyrus genetiškai beplaukius.

Vakar prajuokino vyriškio reakcija. Važiavo į teismą. Tas, aišku, neįvyko. Visas piktas. A dar geriausias momentas, įeina į salę, budelėj tas-anas sėdi ir su maniškiu sveikinasi blink.gif Diedas įsiutęs dar bando prisiminti, kur aną matė, nes nu lyg ir matytas. Kaimų kaimas tas Kaunas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 19 balandžio 2018 - 12:03
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 19, 12:00)

Tai va, o šunys visi plaukus meta, išskyrus genetiškai beplaukius.

Kaimų kaimas tas Kaunas laugh.gif

aišku, kad taip. Bet maži šuniukai, t.y. jauni, irgi stipriai šeriasi? Kažkaip maniau, kad jie šertis pradeda tik kai 'šuniukiškas' kailiukas keičiasi, t.y. kažkur netoli metų amžiaus.

biggrin.gif
Atsakyti

aišku, kad taip. Bet maži šuniukai, t.y. jauni, irgi stipriai šeriasi? Kažkaip maniau, kad jie šertis pradeda tik kai 'šuniukiškas' kailiukas keičiasi, t.y. kažkur netoli metų amžiaus.

biggrin.gif

Ir aš taip galvojau, nes vilkšuniai šeriasi stabiliai kas kažkiek laiko. Ir jų plaukas ilgesnis, tai kartais net pešiuoju atšokusią vilną. O šitas tai stabiliai nuo mažens plaukus barsto. Ant grindų pilna. Ir nėra jau toks mažas, vakar buvo gimtadienis, pusmetis. Katiną seniai praaugo. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 04 19, 13:22)
Ir aš taip galvojau, nes vilkšuniai šeriasi stabiliai kas kažkiek laiko.
O šitas tai stabiliai nuo mažens plaukus barsto.

Katiną seniai praaugo. 

ale tavo vilkšuniai lyg voljere gyveno? O šitas tai namie. Žinau, kad butuose gyvendami šunys turbūt ištisai šeriasi, ne tik pavasarį/rudenį. A tu savo šuneliuką šukuoji?

taigi turbūt jau parsivežtas už katiną didesnis buvo biggrin.gif
Atsakyti