Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Kavos? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 19, 21:33)

Blūdyt ruošiesi pernakt? bigsmile.gif Ką veiksi? bigsmile.gif

Kada jau prasidės EV pusfinaliai?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 19, 20:39)

Gegužės ar ne antrą dešimtadienį.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 19, 21:39)
Blūdyt ruošiesi pernakt?  bigsmile.gif  Ką veiksi?  bigsmile.gif

Tai kad iki ėjimo miegoti reikia dar kažkaip išsilaikyt biggrin.gif

05.08-10

Šian vyriškis nusifotkino, man atsiųs meilės laišką. Prieš kelias dienas suėjo 20metis, tai va, vietoj kvietkų. Kažin, dar kurios diedas turi tiek fantazijos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 19, 21:48)
Tai kad iki ėjimo miegoti reikia dar kažkaip išsilaikyt  biggrin.gif

05.08-10

Šian vyriškis nusifotkino, man atsiųs meilės laišką. Prieš kelias dienas suėjo 20metis, tai va, vietoj kvietkų. Kažin, dar kurios diedas turi tiek fantazijos?  rolleyes.gif

Aaa biggrin.gif

Ačiū smile.gif

Nori pasakyt, kad nei vieno kvietkelio neparnešė tokia proga? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 19, 20:48)
Šian vyriškis nusifotkino, man atsiųs meilės laišką.

Kažin, dar kurios diedas turi tiek fantazijos?  rolleyes.gif

Nugis romantikas thumbup.gif

Mano tai tiek be fantazijos, kad ir visai užmirštų apie tokius faktus, jei aš nepriminičiau.
Atsakyti

Ale pažiūrėjau, kad šuniukas neśiojimui ant rankų jau didokas nešiojasi dar taviškis? Aš tik apie kolius skaitau, tai apie anuos ir rašo, kad maudyt tik prieš parodas ir šėrimosi metu, daugiau nereik, kailiui blogai.
Abudu nešiojam. Bet jis vis tiek daugiau. :D  anąsyk į traktorių įsikėlė, vežėsi trąšas barstyti. Jetau jetau, abudu patenkinti išvažiavo. Bet grįžo liežuvį išleidęs. Beprotnamis.

Aš žinau apie jorkiukus, tie ypatingai jautrūs ir alergiški viskam. Nereikia pripratinti miegoti lovoj, nereiks ir šuns dažnai maudyti. Tinkis anąsyk dingo, pradėjau ieškoti, šaukti, pareina gražuolis iki galvos šlapias pasišiaušęs kaip ežys. Į kūdrą įkrito. Kitą dieną vėl.dingo, einu ieškoti. Žiūriu guli ant labai stačio kūdros kranto prie pat vandens, kažką stebi nosį prie vandens prikišęs, vadinu pareiti, ignoruoja. Ilgai gulėjo, ką jis ten matė, neįsivaizduoju. Šįvakar verandoj skruzdėles ėdė. Balsu juokiaus. Guli prie durų snausdamas, skruzdėlė pro nosį varo. Pastumdė, pažiūrėjo kaltom akim, iškišo liežuvį ir prarijo. Ir taip.tris sykius, bet jau žvilgsnis koks, pamatyt reiktų. Ale aš jau čia jums įkyrėjau. Baigiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 19 balandžio 2018 - 21:03
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 19, 21:55)
Nori pasakyt, kad nei vieno kvietkelio neparnešė tokia proga?  blink.gif

Tai nepriminiau, pati kalta. Spėk ar per gimtadienį gavau? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 04 19, 22:00)
Nugis romantikas thumbup.gif

Mano tai tiek be fantazijos, kad ir visai užmirštų apie tokius faktus, jei aš nepriminičiau.

Nuuuu, už fotkę tai man susimokėt reiks flirt.gif Policijai cool.gif
Atsakyti

Prieš kelias dienas suėjo 20metis, tai va, vietoj kvietkų. Kažin, dar kurios diedas turi tiek fantazijos? rolleyes.gif
Sveikinimai. Mano tai be fantazijos. Į minusą, sakyčiau. Ale kaip yra, taip.gerai, jau nesiginčiju.

Mat kaip čia viskas buvo :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 19 balandžio 2018 - 21:07
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 19, 22:03)
Tai nepriminiau, pati kalta. Spėk ar per gimtadienį gavau? cool.gif

Nu tu rupūs miltai, kad jį š*kantį sutrauktų blink.gif

O taip va, nori vyrą pamatyt dažniau- susimokėk biggrin.gif

Čia ne apie tave, bet, plia, kur nepasisuksi, ten baisu. Nu negi neliko šeimos kaip šeimos, elementariai pagarbos, dėmesio šalia esančiam? Aš nesakau, kad pas pačią rožėm klota, nu bet kažkaip judam, krutam dviese, o ne po vieną kas sau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 19, 21:03)

Ui, priminei. Pas mane gi irgi diedo uždirbta bauda dar virš galvos kabo. Jaučiu, kol ateis, irgi pamirš, kas ją uždirbo ir kas susimokėt żadėjo..
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 19, 22:12)

Yra yra dar tokių, kur kartu ir viens už kitą galvą guldo wub.gif
Atsakyti