Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 02, 13:45)
Lylia,mum gerai,mūsų šuniai gibridai ir mes galim,kur norim ir, kada norim su jais laukan eit  bigsmile.gif
Saintlin,kaip pliušinis žaislas jis wub.gif

Žiek,kaip tavo mėtos ?Visos žaliuoja?Pas man Maroko ir šokoladinės ty jau in krūmelius padabnos.Savaitgalį šviežių arbatą gert galėsiu bigsmile.gif

Bet tai ir jūsiškius turbūt reik skiepyt. Gi ne mažiau būtų gaila, jei apsirgtų.. tik kad gal jie ne tokie lepūs. Čia tai čiut kas, aš jau ir trizniuoju.

Aga, atrodo žaislinis:D bet kanda kaip tikras biggrin.gif

Mėta Maroko tiesiog puikiai, kalnas lapų jau. Šokoladinė niekaip nenori augti. Kokia buvo per žiemą, tokia ir kėpso. Ir Seasoliu paliejau, ir vis tiap kol kas spyriojasi. Gal pabandysiu persodint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 gegužės 2018 - 14:31

Su mano gibridu niekur negalima eiti be lenciūgo, nes įjungia durnių ir į kojas. Bet su grandine kaip gražiai vaikšto, nesitąso, atrodo, lyg specialiai pratintas būtų :D vakar sūnus važiavo iš kiemo, Tinkis paskui auto ir tekinas į kaimą. Gerai, kad prie kaimynų alyvų sustojo koją pakelti, tai pasigavau. Apsidirbsiu- pravesiu apmokymus. Gal :D 

Ar mano uoslė atbukusi, ar tų visų mėtų kvapas labai panašus? Kažkuri smarkiai atžėlusi, jau arbatą plikiau. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 02, 14:39)
Su mano gibridu niekur negalima eiti be lenciūgo, nes įjungia durnių ir į kojas.

Ar mano uoslė atbukusi, ar tų visų mėtų kvapas labai panašus? Kažkuri smarkiai atžėlusi, jau arbatą plikiau. </p>

nu tai jam gi baisiai įdomu ten, kur nauja viskas smile.gif o kaip su kitais šunimis sutaria?

gal tu jų per daug turi? O dar jei lauke šalia pasodintos, tai jos susimaišo. Abo vazonuose pas mane tikrai labai kvapai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 gegužės 2018 - 14:55
QUOTE(saintlina @ 2018 05 02, 13:18)

jei netyčia užeitum neužilgo - šviežutėlis, šios dienos smile.gif

Kaip gerai, ot tu gudruolė, o aš tik vėliau sumąsčiau, kad gi galėjau paprašyt iki vakaro suorganizuot kokia fotkę. Labai gražios, įdomios spalvos šuniukas, kaip iš žaislų parduotuvės lentynos wub.gif Netikras bigsmile.gif Nu ką, smagios veiklos šuniukas vasarą kaime turės - vištas ir antinus ganys smile.gif Jei kada pamatys antiną į vandenį įkritusį, tikrai bėgs gelbėti ir temps į krantą biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 02, 14:45)

ir psio? blink.gif  unsure.gif Gal galima nors kart ir ne pro šalį ,ale tiesiai par mum užlėkt ax.gif Papasakok,jei užeisi,kai tę tau su ekologiškais patiekalais sekas mirksiukas.gif Pomikus,ty fakts,kad jau valgai  unsure.gif

Nu taip, psio, pati gi liepei bent pasisveikint blink.gif Taip ir padariau tongue.gif
Pomidorų ne tik kad nevalgau, bet beveik ir daigų neturiu. Liko kelioms dienoms šiltnamyje be priežiūros, sudžiūvo ir iškepė. O tie kur keli stebuklingai išgyveno, sprindžio aukščio tik. Taip kad apie žydėjimą galiu tik pasvajot. Apie derlių irgi. Agurkų ir tų dar nepasisėjau. Žodž, nieko gero mano daržininkystėje. Pravalas. Bet tai nepergyvenu.
Atsakyti

Taip kad apie žydėjimą galiu tik pasvajot. Apie derlių irgi. Agurkų ir tų dar nepasisėjau. Žodž, nieko gero mano daržininkystėje. Pravalas. Bet tai nepergyvenu.

Ale ot. Galvosim bausmę už apsileidimą.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 05 02, 18:08)
Bet tai nepergyvenu.

Ir teisingai thumbup.gif braškės lauke vis tiek užderės, taip kad be derliaus neliksi biggrin.gif
Atsakyti
Labu...Ens ...den...du...padjom bigsmile.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Saintlin,jau pakrikštijo tave šunius?
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 05 02, 19:08)
Jei kada pamatys antiną į vandenį įkritusį, tikrai bėgs gelbėti ir temps į krantą biggrin.gif

Pomidorų ne tik kad nevalgau, bet beveik ir daigų neturiu. Liko kelioms dienoms šiltnamyje be priežiūros, sudžiūvo ir iškepė. O tie kur keli stebuklingai išgyveno, sprindžio aukščio tik. Taip kad apie žydėjimą galiu tik pasvajot. Apie derlių irgi. Agurkų ir tų dar nepasisėjau. Žodž, nieko gero mano daržininkystėje. Pravalas. Bet tai nepergyvenu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif thumbup.gif
Spės tie agurkai.Maniškiai tik pirmus lapus leidžia.O šiąnakt dar ir lauke pamiršus palikau doh.gif.Nu gyvi... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 03 gegužės 2018 - 06:00

Laba, kol šiltnamy išsikuičiau ir Gonziaus kava spėjo ataušti. Teks pačiai kaisti virdulį :)

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 03, 05:55)
Saintlin,jau pakrikštijo tave šunius?

o čia kaip turėjo? biggrin.gif

Ko tu tokia ankstyva? Tu tai mažo šunio neturi, kuris paryčiais žadina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 05 02, 18:08)
Jei kada pamatys antiną į vandenį įkritusį, tikrai bėgs gelbėti ir temps į krantą biggrin.gif

reiks prie upės nusivest, gal prigelbės man ančių biggrin.gif
Atsakyti
Hai!

Aš su savo kava ir sumuštiakais biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 05 03, 08:59)

biggrin.gif Tai jau tu veskis kur kilmingesni vandeny ganosi biggrin.gif
Atsakyti
Jau tie mūsų vertėjai lotuliukas.gif - teismo ekspertas sako detektyvui "smūgis buvo iš užpakalio...". Užpakalis-žudikas laugh.gif
Oi, oi, ta pati frazė kartojasi lotuliukas.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 03, 08:59)
o čia kaip turėjo? biggrin.gif

Ko tu tokia ankstyva? Tu tai mažo šunio neturi, kuris paryčiais žadina biggrin.gif
Papildyta:

Dantukais ,brangioji,dantukais... bigsmile.gif
Vakarą pabėgusio veršio po mišką ieškojom,nakčia kaimynas paskambino,kad pats parsvilko link fermų,tai kėlėmės ,važiavom gaudyt
Atsakyti