Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 05 03, 08:19)

biggrin.gif Tai jau tu veskis kur kilmingesni vandeny ganosi  biggrin.gif

reiks pasidairyt, kas apylinkėj riebesnes žąsis laiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 03, 09:25)
Dantukais ,brangioji,dantukais... bigsmile.gif
Vakarą pabėgusio  veršio  po mišką ieškojom,nakčia kaimynas paskambino,kad pats parsvilko link fermų,tai kėlėmės ,važiavom gaudyt

a, nu čia tai savaime aišku biggrin.gif

pagavot? Nors aišku, kad pagavot, kitaip nesėdėtum prie kompo smile.gif
Atsakyti
jau kaaaip mieeegooo nooorisiiiisss... jokių sąlygų dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 03, 10:57)
reiks pasidairyt, kas apylinkėj riebesnes žąsis laiko biggrin.gif

pagavot? Nors aišku, kad pagavot, kitaip nesėdėtum prie kompo smile.gif

Gerai ,jei savinykai geranoriški.Mūsų sodybos kaimynas pernai 50 eu už dvi antytes paklojo kitam kaimynui,kai jo kovinis nutrūko unsure.gif

Pagavom ir atidavėm naujiem šeiminykam karsta.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 05 03, 15:13)
jau kaaaip mieeegooo nooorisiiiisss... jokių sąlygų dirbti biggrin.gif

Jau kaip neblogai nusnūdau porą valandžikių bigsmile.gif wub.gif tongue.gif
išnešiau drabužius padžiaut,nu šutra....Pavėnėj 28 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 03, 15:39)
Gerai ,jei savinykai geranoriški.

Pagavom ir atidavėm naujiem šeiminykam karsta.gif

Papildyta:

Jau kaip neblogai nusnūdau porą valandžikių bigsmile.gif  wub.gif  tongue.gif

Aga, kur gi. Nėr geranoriškų, kai kalba apie nuosavybę eina.

Daba tegu patys gaudo lotuliukas.gif

Aš irgi po darbo grįžus posmelį snustelėjau smile.gif visai kitas reikalas daba smile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Gaivus rytas šian wub.gif
ale jau mašinų maśinų mieste blink.gif į santariškes važiavom, tai šiaubaš kokis tai. Vargšiukai kam kasdien darban per visą miestą važiuot reik.
Atsakyti
LabRyt.

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 02, 19:34)
Ale ot. Galvosim bausmę už apsileidimą.

Nemušk, Lylia. Pasitaisysiu. Kitąmet. Šįmet jau nespėsiu. Tik vakar pirmąkart po daug laiko pašvietė vienas saulės spindulėlis ir į mano langą bigsmile.gif Atsargiai džiaugiuosi.

QUOTE(saintlina @ 2018 05 02, 22:07)
Ir teisingai thumbup.gif braškės lauke vis tiek užderės, taip kad be derliaus neliksi biggrin.gif

Oi, Saintlin, braškės.. Aha, turėtų užderėt, gal bus ir kuklus derlius su špokų pagalba, bet tikrai paragavimui užteks smile.gif
Apsiniaukę šiandien, oras kol kas lauko darbams tinkamas, nelyja, eisiu sėti agurkus ir ridikėlius. Vistiek juos šiltnamyje sėsiu, tai jei ir lis, nebaisiai baisu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

wub.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti

LabRyt.

Nemušk, Lylia. Pasitaisysiu. Kitąmet. Šįmet jau nespėsiu. Tik vakar pirmąkart po daug laiko pašvietė vienas saulės spindulėlis ir į mano langą bigsmile.gifAtsargiai džiaugiuosi.

Oi, Saintlin, braškės.. Aha, turėtų užderėt, gal bus ir kuklus derlius su špokų pagalba, bet tikrai paragavimui užteks smile.gif

Diena laba.

Nieko, užtat aš šiemet darže dirbu už Tave, save, savo anytą ir dar 2 tingines. Laukiu naujų įrankių siuntos. Durnius darbą myli- kuriu savo svajonių daržą, kuris turėtų būti mažesnis, praktiškesnis ir tvarkingesnis. Bet nežinau, kiek čia man gazo užteks. Jau rankas skauda nuo tų plėšinių.

Vakar kad pakilo vėjas, girdžiu, plazda. Šiltnamio plėvelę perplėšė, o kai ilgas 12 m, pakėlė, tai kaip burė. O garsas :D galėjo iki rudens pakentėti. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 04, 09:57)
Nieko, užtat aš šiemet darže dirbu už Tave, save, savo anytą ir dar 2 tingines. Laukiu naujų įrankių siuntos. Durnius darbą myli- kuriu savo svajonių daržą, kuris turėtų būti mažesnis, praktiškesnis ir tvarkingesnis. Bet nežinau, kiek čia man gazo užteks. Jau rankas skauda nuo tų plėšinių.</p><p>Vakar kad pakilo vėjas, girdžiu, plazda. Šiltnamio plėvelę perplėšė, o kai ilgas 12 m, pakėlė, tai kaip burė. O garsas biggrin.gif galėjo iki rudens pakentėti. </p>

Oho, už daug darmajiedų dirbti tau tenka. Kokių įrankių prigriebei, kitaiskų, amerikanskų, su varikliu gal anie? Ko netinka senoviniai bobutiniai ar mūsiškiai ermitažiniai, maximiniai?
Vakar pas mus karštis ir tyluma buvo iki pat vėlaus vakaro, jokio vėjo. Šiandien irgi įtartinai ramu.
Atsakyti

Ne, aš tik darbo kiekį norėjau parodyti :D . Jau nedirbu už nieką. Baigės draugėms geri laikai, kai prikraudavau daržovių bagažines pilnas. 

Fokino plokščiapjovę užsisakiau iš įdomesnių. Prie to pačio dar šį tą. Draugė abi nusipirko, tai net pafilmavo, kaip iš bijūnų kiaulpienes traukia. Sakė, garšvų šaknys išsitraukia lengvai. Tai aš mažesnę pričiupau. Pradžiai. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 04, )
>Vakar kad pakilo vėjas, girdžiu, plazda. Šiltnamio plėvelę perplėšė, o kai ilgas 12 m, pakėlė, tai kaip burė. O garsas biggrin.gif galėjo iki rudens pakentėti. </p>

Pas mane irgi vieno šiltnamio šonas plyšo smile.gif per visą ilgį. Mergelė laiko neturi nuvažiuot perdengt, tai kiba reiks pačiai su lipnia juosta suklijuot?.. biggrin.gif nes vėl be agurkų liksiu smile.gif
Papasakok paskui kaip ten naujas agregatas pienes trauks. Būtinai pabandyk iš braškių kokią pienę iślupt bigsmile.gif Nes jeigu ką tai ir man labai reiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 05 04, 07:26)
Tik vakar pirmąkart po daug laiko pašvietė vienas saulės spindulėlis ir į mano langą  bigsmile.gif 

Tai daba gal jau švies nuolat bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos. Lylia, kiek paplojai už mažesnę pinigų? Aš pakilnojau parduotuvėj ir padėjau, pasakysi čia ar gera ana :)

Atsakyti