Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 05 09, 10:48)
O tu žinojai, kad baltos katės žydrom akim būna kurčios?

Žinau, kad šitas priplotasnukes, užkrito pavadinimas, specialiai taip kerpa  smile.gif 

NeduokDie tokios chebros  biggrin.gif  Nejaučiu meilės ir susižavėjimo pudeliams.

Atskrido būrelis kėkštų, tai katė net prisiplojus prie žemės stebi  biggrin.gif

Esu skaičius, bet nesu sutikus tokios smile.gif

Persai?

Man pudeliai irgi nelabai, nors tą didįjį pudelį esu mačiusi turbūt tik Buratino nuotykiuose smile.gif tik mažiukai aplink pasitaiko. Jie skaitosi labai protingi šunys. O kaimynka pirko, abo vienas vaikas alergiškas, a pudeliai kaip ir alergijos nesukelia.

Pafotkink smile.gif
Atsakyti

Tai sloguojam kartu, bus smagiau. Tik aš esu bambeklė,kai skauda gerklę ar nosiaryklę, tai vis bambu :D jau suku mintį apie antibiotikus. Bet dar gydausi natūraliais visokiais š :D ta proga, kad bloga savijauta, tai tiek prisiuvinėjau :) 

Mano draugas guli ant sofos aparatus išvertęs, įmigęs. Nufotkinčiau, bet užtiesalai suknisti :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 09, 12:02)
Tai sloguojam kartu, bus smagiau.

Mano draugas guli ant sofos aparatus išvertęs, įmigęs. Nufotkinčiau, bet užtiesalai suknisti biggrin.gif

man užtat herpis ant lūpos išlindo. Hrrr..

fotkink bigsmile.gif kas ten matys tuos užtiesalus, kai šunis centre bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 09, 13:18)
man užtat herpis ant lūpos išlindo. Hrrr..

fotkink  bigsmile.gif  kas ten matys tuos užtiesalus, kai šunis centre bus  smile.gif

Kokios mes visos paturbintos, gražuolės tiesiog lotuliukas.gif

Nu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 09, 14:47)
Kokios mes visos paturbintos, gražuolės tiesiog  lotuliukas.gif

čia tiesiog razinkos, pabrėžiančios mūsų grožį biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir as ta razinka trecia savaite turiu. Pagydau ir vel susylu, pratraukia, is ryto dziaugiuos. Fui.

Sian prie zemes traukia nesusvietnai.
Atsakyti

Sakykit, ar katžolės ilgai žydi? Prisireikė pasėti mėlynų, įdomu, ar realiai dekoratyvus augalas, ar tik gražus internete?

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 09, 17:49)
<p>Sakykit, ar katžolės ilgai žydi? Prisireikė pasėti mėlynų, įdomu, ar realiai dekoratyvus augalas, ar tik gražus internete?</p>

Jau pradeda žydėjimą, o iškarpius nužydėjusius, vėl pakartotinai pražysta. Jei taip neišvirstų būtų pats nuostabiausias augalas wub.gif
Atsakyti

Dėkui už tokį apibūdinimą, pirksiu sėklų. Užnervino pentiniai, visas pasėtas pakelis supuvo. Pirksiu dabar lietuviškų sėklų. Kažkaip pastebėjau, kad vokiškiškos sėklos būna nedaigios. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 09, 18:58)
<p>Dėkui už tokį apibūdinimą, pirksiu sėklų. Užnervino pentiniai, visas pasėtas pakelis supuvo. Pirksiu dabar lietuviškų sėklų. Kažkaip pastebėjau, kad vokiškiškos sėklos būna nedaigios. </p>

Nepirk ir nesėk. Aš turiu ir galiu pasidalinti, tik reik auto atgaut mirksiukas.gif Tikrai tikrai, užvešiu kada tavo sūneliui ir parveš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 09, 18:19)
tik reik auto atgaut 

Kada žada išleist tave iš įkalinimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 09, 19:32)
Kada žada išleist tave iš įkalinimo? smile.gif

Žada lyg šią savaitę. Tikiuosi gal penktadienį g.gif
Atsakyti