Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nepirk ir nesėk. Aš turiu ir galiu pasidalinti, tik reik auto atgaut mirksiukas.gifTikrai tikrai, užvešiu kada tavo sūneliui ir parveš mirksiukas.gif

Aha, bulvių tai neėmei. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 09, 20:15)
Aha, bulvių tai neėmei. 

Ir teisingai padariau smile.gif Tu man kibirą siūlei, o aš vos 5kg radau kur sukišt biggrin.gif
Atsakyti

O man daug katžolės reiks, turiu mintį apsodinti visą pakraštį :) taip, kad dēkui. Nebent nedygtų, tada pati paprašysiu :D

Šuo užtiko sode ežiuką, o aliarmą pakėlė :oh: Tinkis draskosi, o ežys pukši ir šnypščia. Dabar prie durų kankinasi, nori lauk ištrūkti.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 09, 21:39)
O man daug katžolės reiks, turiu mintį apsodinti visą pakraštį smile.gif taip, kad dēkui. Nebent nedygtų, tada pati paprašysiu biggrin.gif
Šuo užtiko sode ežiuką, o aliarmą pakėlė doh.gif Tinkis draskosi, o ežys pukši ir šnypščia. Dabar prie durų kankinasi, nori lauk ištrūkti.

Ui, ji dauginasi, tiksliau sėjasi, labai greitai smile.gif Pakraščiui aš geriau levandas sodinčiau, jos neišvirsta. O katžolė išgriuvinėja.
Vargšas ežiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 09, 19:52)
Ir teisingai padariau  smile.gif  Tu man kibirą siūlei, o aš vos 5kg radau kur sukišt  biggrin.gif

suvalgius būtum smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 09, 20:39)
Dabar prie durų kankinasi, nori lauk ištrūkti.

šuo ar ežys?

Ir aplamai, tiek nuotykių, o mums nei ežio neparodai, nei šunio.
Atsakyti

Kulke, dar pasakyk apie katžoles. Ar jos kerais auga, ar pavieniai stiebai, na, kaip mėtos? Arba žinai ką, pafotkink savo, jei nesunku, ryt poryt. Man neskubu, kai prisiminsi. 

Šuo. Ir dabar dar triukšmą kelia, vienas kieme loja, kitas šalia po ausim :D 

Patemę jau buvo, tai ką ten fotkinsi. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 09, 23:35)
Kulke, dar pasakyk apie katžoles. Ar jos kerais auga, ar pavieniai stiebai, na, kaip mėtos? Arba žinai ką, pafotkink savo, jei nesunku, ryt poryt. Man neskubu, kai prisiminsi. 

Gal labiau pavieniais stiebais g.gif, net pati suabejojau. biggrin.gif Būtinai ryt pafotkinsiu, nes krūmas jau gana didelis išaugęs ir sėkmingai išvirtęs. Antram žydėjimui žiedynus ir apatines šakas taip gerokai iškarpau, tada tokiu burbulu žydi. smile.gif
Atsakyti

Laba rytą, pas mus irgi ežys diodas po kiemą ir gal ne vienas, bet pafotkint tik paliktus kakus galiu, šiemet nemačiau dar 😃

Lylia, turiu abi fokines, ačiū už nuoroda, kolkas patinka, jaučiu patiks dar labiau su laiku 😊

katzoles man patinka, kad greit pavasarį gražu vaizdą duoda, levanda de tik paipaluojas, o tos jau žydi išvirte 😆

Atsakyti

Jo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuska007: 10 gegužės 2018 - 07:42
Labas rytas biggrin.gif

Kavos ir +26 lauke? bigsmile.gif Check! biggrin.gif

Lylia, va bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Čia mano

Pridėta:

Atsakyti

Tiek metu pragyvenau, o vakar pamačiau kaip žydi ažuolas, aš apakus, pabandysiu ir jums parodyti kitoj žinutėje.

beje, mano katžolė iš seklu, seta pernai. 

Atsakyti