Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Rytas rytas.

Kas skanaus? Nežinau. MB kelintą dieną svaigsta apie cepelinus.

Gaudvile, pati darysi tuoj rolmakimaki?

QUOTE(Ex @ 2017 01 27, 09:35)
Labai labai liūdnas rytas. Be galo gaila mirusio berniuko. Apsiverkiau. Kiek iškentėti turėjo vaikas ir kiek iki šiol kentėjo niekas nežino. Neturėjo vaikystės ir kažin ar per tuos kelis metus kada kas iš meilės paglostė jo galvelę..

Žiauriai liūdnas. Kaip vienam komentare skaičiau- tegu juos paleidžia į laisvę ir praneša Lietuvai laiką ir datą.

Atsakyti
Sveikos, mergicos.

Man taip pat gerklė užgniaužta. Labai jautri vaikų klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 27, 09:49)
Rytas rytas.

Kas skanaus? Nežinau. MB kelintą dieną svaigsta apie cepelinus.

Gaudvile, pati darysi tuoj [i]rolmakimaki?

Aha, pati. Tais pas jus nusimato sotus savaitgalis ;)

Atsakyti
Gaudvile, tavo sriuba bus labai skani. Aš mėgstu, bet niekad pati nebandžiau daryt. Ir dar vienas žodis, tai keiksmažodis. Nežinau net apie ką jis.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 27, 09:35)
Labai labai liūdnas rytas. Be galo gaila mirusio berniuko. Apsiverkiau. Kiek iškentėti turėjo vaikas ir kiek iki šiol kentėjo niekas nežino.

taigis.. ir kiek tokių dar yra.. kurie niekam nerūpi. Kaip ir tas, kur pusnuogis po kartono lapais gruodį miegojo. Ir viskas gerai, anot policijos - vaikas pats išėjo, pats kaltas, pats problematiškas. O diedas gi tikra motina Teresė, pyragą tuo metu kepė ir ramiai šiltai miegojo visą naktį.
Kai tragedija įvyksta, kokiai savaitei staiga visi sukrunta. Bet neilgam. Yr gi svarbesnių problemų.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 27, 09:49)
Kaip vienam komentare skaičiau- tegu juos paleidžia į laisvę ir praneša Lietuvai laiką ir datą.

tai va kad tokiu atveju nulinčiuotų diedą. Ir teisingai. BET. Paskaitykit komentarus po bet kokiu straipsneliu, kur iškelta idėja apriboti ar uždrausti smurtą prieš vaikus. Beveik absoliuti dauguma komentatorių rėkia, kad kas čia per briedas didžiausias kištis į šeimos reikalus, kad vaikas be beržinės košės negali užaugti kažkoks kitoks, tik nusikaltėlis, kad be diržiuko (ar kartais ir be šlangos), jis tuoj pat užlips tėvams ir mokytojams ant galvų ir aplamai iš jo žmogaus nebus. Kad visi užaugę taip auklėjami, ir tik todėl žmonėm patapę.
Mane toks liūdesys apima kaskart.. nieko nebus, kol visuomenė tokia. Toleruojamas tas smurtas, nes jo net smurtu didžioji dalis visuomenės nelaiko. Na nesuprantama pas mus, kad su vaikais reikia kalbėtis, o ne kaukštelt, kad po akim nesipainiotų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 27, 11:00)

tai va kad tokiu atveju nulinčiuotų diedą.

Visų pirma tą ledergą reiktų linčiuot, čia jin tą išgamą namo parsivedė. K*rvų lizdas ir ne kitaip. Nenoriu net šnekėt.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 27, 10:44)
Gaudvile, tavo sriuba bus labai skani. Aš mėgstu, bet niekad pati nebandžiau daryt. Ir dar vienas žodis, tai keiksmažodis. Nežinau net apie ką jis.

Nigiri? Ten ryžių tam tikros formos gumulėlis, paprastai ant jo dedama plonai atpjautas lašišos ar tuno filė gabalėlis ;)

Saintlina, aš po tokiais straipsniais nekomentuoju, bet galiu čia pasisakyt, jei jau taip klausimas pasisuko - taip, aš už beržines košes. Tu turi nuostabius vaikus - gali sau leisti tų košių nedalinti, o aš net labai gailiuosi. Kaip tu manai, kodėl maniškė pastoviai gąsdina savižudybe su isterijos priepuoliais? Manai, aš ar vyras ją davedam? Kalbėjimas padeda tik pusdieniui, toliau ir vėl viskas kartojasi. Jei dabar išeitų ir miegotų po kartonais, tikrai spakainai namie ir šiltai sėdėčiau. Tik maniškė nėra tiek kvaila, sakė palauks, kol orai atšils. Namie niekas negeria ir nesinarkotina, ty jokių bletstvų nėra. Pamaitinta, aprengta. Visas kipišas prasideda, kai vyras paklausia, kada važiuos egzaminą laikyt ( vairuotojo teisėms, nuo liepos mėn kursus lankė) - pati girdžiu, paklausia normaliu tonu ir be zyzimų. Ir paskutinis atvejis, kai ji pati man kompą kišo su priėmimo studijuoti sąlygomis, pati matė, kas sudaro balą ir mano vienintelis klausimas buvo ( normaliu tonu): -ką pati mąstai daryt? Aš tai kiekvieną savaitę gaunu sms'us su matematikos amžinu 4. Pati taip pat žino savo balus, na ir prasidëjo: -kam aš tau reikalinga? Eisiu bomžaut ir tegul tik atšyla, išeisiu ir negrįšiu! Kalbos nepadeda. Ir čia jos tokie papokštavimai nuolatiniai. Tikrai taip, laukiu, kada ji išeis ant savo užpakalio gyvent ir net labai gailiuosi gerai kailio neišvanojus dar pradinėse klasėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 sausio 2017 - 11:39
labas rytas 4u.gif
liūdnos jūsų naujienos...tikėjausi ,kad atsigaus...tai skaityt delfio nė nebelįsiu..
Tik ką pusryčius pavalgėm,nuo 3val be miego,galvojau užsikosėsiu...arbatų gal litrą išgėriau,discoverį žiūrėdama...tai 8 kaip smigau...+dar vienas ligonis namie-vaikiui gerklė sutinus,tempos dar nė...bet mokyklon nebeleidau
yra ir gerų naujienų ax.gif mb į fermas nuvažiavęs naujagimį/ę rado wub.gif o turėjo būt vasario vidury/pabaigoj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 27, 11:11)
Visų pirma tą ledergą reiktų linčiuot, čia jin tą išgamą namo parsivedė.

čia su tavim sutinku.Ir saviškiui esu pasakiusi,jei nors pirštu mano vaikį paliesi,už save neatsakau...Nespės nė policija atvažiuot aggressive.gif ir kad vaikas man visada bus svarbesnis..nesuprantu tų motinų,kurios leidžia auklėti savo vaiką svetimam žmogui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 sausio 2017 - 11:29
O aš šian tęsiau bankinę epopėją. Ir tiek sunervino... Nuvažiavau į Seb'ą. Taip, sąskaita uždaryta. Dabar reiktų atidarinėt naują. Ir dar, matot, komisija septynias dienas svarstys, ar galima mums sąskaitą atidaryt blink.gif Čia dvidešimties metų juridiniam klientui blink.gif Net nebenorint kitos sąskaitos, o tik tam, kad atsiimt pinigus, atvežt pažymą iš registrų centro (kurią išduos per penkias darbo dienas ir aišku, kad ne nemokamai)). Visa tai papasakota pakankamai arogantiškai, kokie jūs kalti, kad nevykdot laiku banko nurodymo.
Užsiutau. Nuvažiavau į šalia esančią Citadelę dėl naujos sąskaitos atidarymo. Ir čia sužinau,kad jokios pažymos į jokį registrų centrą važinėt nereik, abo bankai turi priėjimą ir bile kada gali patys išsitraukt blink.gif Naują sąskaitą - prašom, direktorius su asmens d-tu, antspaudu, sąskaita per dešimt minučių atidaryta. Jokių pažymų, jokių įstatų, jokio išsi.ėjimo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 27, 11:29)
O aš šian tęsiau bankinę epopėją.

o tai kaip su ssąskaitos likučiu Seb'e?Pervedė į naują?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 27, 12:00)
taigis.. ir kiek tokių dar yra.. kurie niekam nerūpi.
Kai tragedija įvyksta, kokiai savaitei staiga visi sukrunta. Bet neilgam. Yr gi svarbesnių problemų.

Tarnybų pagalba tokių tėvų žudikų niekada ir nesudrausmins. Vienas įmetė vaikus į šulinį, žiūrėk, po trumpo laiko jau kita nusižiūrėjo. Tokius vaikų žudikus (ir aplamai recidyvistus) reikėtų sunaikinti, t.y. reikėtų mirties bausmės - akis už akį. Vienos dienos teismas ir viena kulka. Ir visus tokius žudikų nuosprendžius viešinti taip, kai dabar viešinami nužudyti vaikai. Kažkodėl manau, kad būtų netgi labai veiksminga. Užtektų vienerių metų, kad padėtis dar ir kaip pasitaisytų.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 27, 11:31)
o tai kaip su ssąskaitos likučiu Seb'e?Pervedė į naują?

nu ne. Be pažymos iš RC neperveda.
Atsakyti