Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 06 06, 09:57)
Hai  biggrin.gif  Kaip rankovės mezgasi?  biggrin.gif Mano gerai, jei pasistengčiau - šiandien ir pabaigčiau  bigsmile.gif

Ai, kad nėr kada. Vakar visą dieną baldų ieškojau, mažą dalį radau ir jau į sodą nuvežėm. Nelabai ir ilgos ten tos rankovės. Tik kad tas viso mezginio sukiojamas ilgina visą procesą.

Tai jau lauksiu taviškio pristatymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 06, 09:43)
Kojos atitino atvėsus?  biggrin.gif

Turiu gerą ir blogą naujienas. Riešutų bus, medžio- jauč ne. Vysta viršūnė, juoduoja lapai.  unsure.gif

kažkaip sumažėjo g.gif ale galėtų va ir užupakalis sumažėt, tai ne, net negalvoja doh.gif

gal dar atsigaus unsure.gif nu jei ne, tai ką darysi.
Mano graikinis krūmas jau pasidaręs, išsikėtojęs, riešuto nė vieno.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 06, 10:08)
Ai, kad nėr kada. Vakar visą dieną baldų ieškojau, mažą dalį radau ir jau į sodą nuvežėm. Nelabai ir ilgos ten tos rankovės. Tik kad tas viso mezginio sukiojamas ilgina visą procesą.

Tai jau lauksiu taviškio pristatymo  bigsmile.gif

Labai neblogų yra mano kaimynystėje, didžiuuuulė prekybinė salė. Gal rastum ką tinkamo. Balduturgus.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Saintlina, kantrus ciuckis:) ir ten tikrai katė viską suėdė biggrin.gif
Gaudvile, kokių baldų ieškai?
Rankovių nemezgu, bet šiandien be jų anikaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 06 06, 12:38)
ir ten tikrai katė viską suėdė biggrin.gif

aha, žinoma, šuns ten išvis nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 06 06, 12:38)
Gaudvile, kokių baldų ieškai?

Mažiukei normalios lovos, spintos, komodos mirksiukas.gif

Šiandien mamos gimtadienis, nuvežėm su vyresne mano megztą 'užmestuką'. Tai jau labai patenkinta dovana. Ir prieš tai labai vertino mano rankdarbius. Pati mezgė tik jaunystėj.

Kavos, arbatos, mineralinio? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 06, 10:32)
Labai neblogų yra mano kaimynystėje, didžiuuuulė prekybinė salė. Gal rastum ką tinkamo. Balduturgus.lt  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Žinau tą tašką, tame pačiame pastate pakavimo dėžutes perku mirksiukas.gif Dar ten netoliese Kauno baldų fabriko parduotuvė yra, anksčiau visokių įdomybių galima būdavo rast.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 06, 14:21)

Kavos, arbatos, mineralinio?  bigsmile.gif

man mineralinio su kofeinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 06, 14:33)
man mineralinio su kofeinu smile.gif

Ir be burbuliukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 06 06, 15:20)
Ir be burbuliukų biggrin.gif

savaime aišku biggrin.gif su burbuliukais tik šampė gali būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 06, 14:21)
Šiandien mamos gimtadienis, nuvežėm su vyresne mano megztą 'užmestuką'. Tai jau labai patenkinta dovana. Ir prieš tai labai vertino mano rankdarbius. Pati mezgė tik jaunystėj.

Kavos, arbatos, mineralinio?  bigsmile.gif
Papildyta:

Ačiū  4u.gif Žinau tą tašką, tame pačiame pastate pakavimo dėžutes perku  mirksiukas.gif Dar ten netoliese Kauno baldų fabriko parduotuvė yra, anksčiau visokių įdomybių galima būdavo rast.

wub.gif Nežinau, kada paskutinį kartą matėtės, ale koks jausmas buvo susitikt? wub.gif

Colos ir pamegzt biggrin.gif Rankoves baigiau, sugalvojau apačią permegzt. Neturėjo boba bėdos doh.gif

Ot draugė, būni šalia ir neužsuki smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 06, 16:20)
wub.gif  Nežinau, kada paskutinį kartą matėtės, ale koks jausmas buvo susitikt?  wub.gif

Colos ir pamegzt biggrin.gif Rankoves baigiau, sugalvojau apačią permegzt. Neturėjo boba bėdos doh.gif

Ot draugė, būni šalia ir neužsuki  smile.gif

Jokie, nėra pykčio, džiaugsmo tuo labiau. Tiesiog kaip su operacijai besiruošiančiu žmogum bendravimas ir pažadas mažę parodyti.

A kuris čia nusipelnė permezgimo? Jau kaip smalsu bigsmile.gif

Tai, kad ne viena būnu ir vis greit greit visur suspėt reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 06, 18:35)

A kuris čia nusipelnė permezgimo? Jau kaip smalsu  bigsmile.gif

Iš Drops baby alpaka silk ar kaip jie vadinas. Tos tipo ledo žydros spalvos. Turėjau tik 6vnt, dėl rankovių drebėjau, ale liko čiut nuo jų, tai pailginau kūną, nes jau toks ribinis buvo. LIiko rezinka tik, bet jau šiandien psio, tie 3nr. kubikai man pirštus įskaudino pakankamai.
Atsakyti