Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Šitą baigei? bigsmile.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 06 birželio 2018 - 19:58
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 06, 20:50)
Šitą baigei?  bigsmile.gif

Nea, šitas iš pilkų maximinių siūlų su liurekso siūlu.
Šitą, pagal tunikos aprašymą reglanas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
kas ką, o mane vėl nuo pusės keturių chebra krutino smile.gif pradeda katė į durų staktą nagus galąsdama - duok ėst, prisideda šuo - kodėl jai ėst, o man nieko?? Kai abudu apspakajinu, galvoju, pamiegosiu dar. Figuški. Prasideda antras raundas biggrin.gif Paskui jau neapsimoka miegot, ainam laukan smile.gif
Atsakyti
Labas bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 06 07, 09:25)
Labas dienas smile.gif
kas ką, o mane vėl nuo pusės keturių chebra krutino smile.gif pradeda katė į durų staktą nagus galąsdama - duok ėst, prisideda šuo - kodėl jai ėst, o man nieko?? Kai abudu apspakajinu, galvoju, pamiegosiu dar. Figuški. Prasideda antras raundas biggrin.gif Paskui jau neapsimoka miegot, ainam laukan smile.gif

Tai gal tu eik gult kokią 19h, o 3.30 jau bus pats tas, pati galėsi chebrą kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 07, 10:28)
Tai gal tu eik gult kokią 19h, o 3.30 jau bus pats tas, pati galėsi chebrą kelt  biggrin.gif

nesigauna, mes iš lauko tik apie dešimtą pareinam biggrin.gif

Užsiregistravau į dresūros mokyklėlę šuniukams. Važiuosim šian mokytis smile.gif
Atsakyti
A mano 'fronte' bezobrazijos - dvi namo mergaitės skainioja žiedus. Tuoj liks tik žalia masė. Pernai tas pačias auklėjo, šiemet vėl nagai panižo.

Lapatiena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 07, 11:12)
A mano 'fronte' bezobrazijos - dvi namo mergaitės skainioja žiedus.

mažiukės iš smagumo? Ar paauglės iš bjaurumo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 07, 11:17)
mažiukės iš smagumo? Ar paauglės iš bjaurumo?

A biesai žino, kiek joms metų, apie 10 gal. Iš neturėjimo ką veikt. Kaip tik grįžta iš mokyklos, taip trinasi kieme. Realiai ten veikti tokiems vaikams nėra ką. Kiek bevaikštau, žiemą-vasarą vis prie lauko durų trinasi iki ima tempt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 07, 11:12)
A mano 'fronte' bezobrazijos - dvi namo mergaitės skainioja žiedus. Tuoj liks tik žalia masė. Pernai tas pačias auklėjo, šiemet vėl nagai panižo.

Ką aš tau galiu pasakyt, jokia vieša zona nuo to neapsaugota.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 07, 11:27)
Ką aš tau galiu pasakyt, jokia vieša zona nuo to neapsaugota.

Tai matai, mūsų namo gyventojų suopratis toks, kas už durų - vieša vieta ir galima niokoti. Tikrai noriu renovuoto švaraus ir tvarkingo. Bet gi pati pasirašiau prieš. Gaila pinigų. Kiek čia gyvenam, visi 'remontai' jau sekančią dieną imami niokot. Sienos aprašinėtos, apspardytos, naujas liftas prisnargliuotas, apm*žtas, šiukšlinas, pašto dėžutės be numerių, aplankstytos. Ačiū d, dingo mada į liftą su cigarete lipt wacko.gif
Atsakyti
Psio, megztinis džiūsta, cepelinai verda, skaitau, gera diena buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Koks žydėjimas vyksta bigsmile.gif

Gaudvile, taviškės žydi wub.gif
Atsakyti