Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 20, 13:32)
eina prie visų ir vis: mama, aš tave labai labai myyyyliu!  wub.gif Sese, myliu tave labai labai!  wub.gif Ir taip apsisukdama visą dieną.

kokio gerumėlio vaikelis wub.gif wub.gif
Atsakyti

Kaip smagu su tokiu vaiku 😘

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 20, 13:32)
Seniai užsakei?

Nu jau, tarsi kiti vaikai kaip kareivukai tik pagal komandas gyvena  biggrin.gif Aš tai džiaugiuos, kad yra tas TOKS charakteris  wub.gif

P.S. Mažoji taip pat labai džiaugias, kai tėtis grįžta namo, fejerverkai aplink sproginėja  wub.gif Ale ir be tiačio, eina prie visų ir vis: mama, aš tave labai labai myyyyliu!  wub.gif Sese, myliu tave labai labai!  wub.gif Ir taip apsisukdama visą dieną.

Pirmadienį.

Jie nei vienas negyvena pagal komandas, bet tegu necypia tiek, kiek mūsiškis. Gerklė auksinė.

A, nu čia jau aukštesnio levelio reikaliukai wub.gif Manasis irgi priaugs, tik man tas laikas tarsi sustojęs, ugačiaka dar visiškas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kol kas nekaršta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 21, 08:51)
Labas rytas smile.gif
Kol kas nekaršta  wub.gif

Niu nežinau nežinau, 28C rolleyes.gif Negera nuo to karščio daros wacko.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 21, 09:30)
Niu nežinau nežinau, 28C  rolleyes.gif Negera nuo to karščio daros wacko.gif

pas mus kol kas tikrai mažiau. Ale aiškiai kad bus. Dėl negerumo pritariu. Ir man nieko daryt nesinori, ir šuvas vos gyvas.
Užtat pasiėmiau dvi savaites atostogų nuo liepos pradžios, tai gismeteo išvien lietų rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 21, 09:39)
Užtat pasiėmiau dvi savaites atostogų nuo liepos pradžios, tai gismeteo išvien lietų rodo biggrin.gif

Į Tenerifę ar Turkiją persikelk toms savaitėms biggrin.gif Idealios oro sąlygos atostogoms.

Jau kaip laukiu lietaus, labai labai. Taip viskas perdžiūvę, kad tas pusvalandžio laistymas kas kelias dienas vos gelbėja. Prūdai akyse senka wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 birželio 2018 - 08:46
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 21, 09:46)
Į Tenerifę ar Turkiją persikelk toms savaitėms  biggrin.gif Idealios oro sąlygos atostogoms.

Jau kaip laukiu lietaus, labai labai. Taip viskas perdžiūvę, kad tas pusvalandžio laistymas kas kelias dienas vos gelbėja. Prūdai akyse senka wacko.gif

neee, šuniuko nepaliksiu biggrin.gif pažėsiu kas Latvijoj gero yr. Ilgiau kaip savaitei ir nesigaus išvažiuot - dresūros pamokos nepersikelia. O jei dar mergelė išreikš pageidavimą važiuot, tai, jaučiu, viešnagė pajūry iki trijų dienų susitrauks biggrin.gif

pažėjau ką tik prognozę - šian dieną lietaus pas mus jau nerodo, perkėlė į naktį smile.gif na, gal nors naktį pavarvins.
Atsakyti
Labs. smile.gif

Gavau ryte virbalus ir... išsiunčiau atgal. Ne tą rinkinį atsiuntė. Nu ką dabar. Laukiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 21, 10:59)
Gavau ryte virbalus ir... išsiunčiau atgal. Ne tą rinkinį atsiuntė.

tiesiog šokas taip laukusiam žmogui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 21, 11:41)
tiesiog šokas taip laukusiam žmogui biggrin.gif

Taip ir buvo. Net rankos drebėt pradėjo. Galvoju, gal pati žiopla šitiek seilėjausi ir ne tuos užsisakiau. Nu bet ne, žiūriu netvarka iš anos pusės. Dėve Dėve. Nu kas nedirba, tas neklysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 21, 09:39)
pas mus kol kas tikrai mažiau. Ale aiškiai kad bus. Dėl negerumo pritariu. Ir man nieko daryt nesinori, ir šuvas vos gyvas.

labu mirksiukas.gif wub.gif
Saintlin,tavo postintu laiku 23 buvo.Nes iš jūsų kaip tik išvažinėjom tokiu laiku,tai da nelabai šutra jautės.Kaime daba pavėsy 32 ,ale vėjis baisulinis,ty nelabai jaučias...
Kulke,tai vietinis tų virbalų pardvėjas?
Mano krikštasūniui kovą trys suėjo.Ty draugė irgi neršia,kaip su juo tę daržely sustvarkys.Bo nieko neklauso,visad jo viršus,toks pasaulio babma.Tik prieš mus su diedu da ožių nerodo..Mano žvilgsnio vis dar užtenka biggrin.gif
Atsakyti