Man šiandien teatro sezono uždarymas
Man šiandien teatro sezono uždarymas
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 21, 12:04)
Kulke,tai vietinis tų virbalų pardvėjas?
Mano krikštasūniui kovą trys suėjo.Ty draugė irgi neršia,kaip su juo tę daržely sustvarkys.Bo nieko neklauso,visad jo viršus,toks pasaulio babma.Tik prieš mus su diedu da ožių nerodo..Mano žvilgsnio vis dar užtenka
Mano krikštasūniui kovą trys suėjo.Ty draugė irgi neršia,kaip su juo tę daržely sustvarkys.Bo nieko neklauso,visad jo viršus,toks pasaulio babma.Tik prieš mus su diedu da ožių nerodo..Mano žvilgsnio vis dar užtenka
Taip, Vilniuje.
Manasis į lopšį keliaus. Bet papuolė į pačią prasčiausią grupę. Parašiau šiandien meilą daržui, kad perkeltų į kitą. Manasis dar nebus pats mažiausias, yr tik vaikščiot pramokusių
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 21, 12:04)
Kaime daba pavėsy 32
šiaubaš
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 21, 12:16)
Manasis į lopšį keliaus. Bet papuolė į pačią prasčiausią grupę.
o kodėl ji prasčiausia?
QUOTE(saintlina @ 2018 06 21, 12:21)
o kodėl ji prasčiausia?
Sakykim taip, kad aš turiu darželyje akis ir ausis
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 21, 12:24)
Šiuo metu kaip tik tos grupės auklėtojos po padidinamuoju stiklu , nes tėvai neapsikentę šumą pakėlė.
aha, aišku. Auklėtojos turbūt svarbiausias dalykas darželyje.
Ujai kokis dušniakas
O tinginystė kokia iš paskos vaikšto
Patrepsiu, sukaistu ir griūnu palei ventiliatorių. Ir taip n kartų per dieną
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 21, 16:07)
ir nesakyk
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 21, 17:12)
Grrrr, kviečius kavos, reikia kažkaip makaulę surinkt į vieną krūvą.
Aaaa, Kulke, Ieva čia taip?
Aaaa, Kulke, Ieva čia taip?
Jamam kavos
Aha
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 21, 17:21)
OK
Aš tai nežinau kuom užsiimt. Vyriškio mašinos A/C tiesiai į kaklą pučia. Nesureguliavau tinkamai ir gerklė su karališka sloga, tfu - gleivėm, iškart prisistatė. Galva kaip kibiras barška, smagu nu
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 21, 18:02)
OK
ką veikiam?
Aš tai nežinau kuom užsiimt. Vyriškio mašinos A/C tiesiai į kaklą pučia. Nesureguliavau tinkamai ir gerklė su karališka sloga, tfu - gleivėm, iškart prisistatė. Galva kaip kibiras barška, smagu nu
Pasiėmiau megzt, bent kelias eilutes nuvirbaliuosiu, kol ventiliatorius pučia
Ui, tai tau reikalingas lenkiškas kondicionierius.
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 21, 18:53)
Ui, tai tau reikalingas lenkiškas kondicionierius.
Aš vairuotojo pusėj galima sakyt nejaučiu, nu bet keleivio vietoj pastoviai kairę ranką nušalu 
A kas tai yra?
Va va, saviškėj vasarą nuo kondiškės kairė ranka ledyja, žiemą per šalčius neįšyla. Ne, nu su giliu liūdesiu žiūriu į dangų, kaip nieko guodžiančio neateina, taip neateina.