Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba, faini agurkiukai wub.gif

Aš tai nežinau kam auginu agurkus ir kt šiltnamyje. Tik vargas dėl laistymo. Dera tie agurkai, ale vistiek perka. Nieko nesodinau, isterija kaip čia šiltnamis tuščias. Žodžiu, pati pasodinau, pati ir valgau. Didysis klausimas, ar man reikia, bo taip pat galiu nusipirkti ir nesukt galvos dėl priežiūros.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 24, 14:41)
Agurkas Puccini. Stačia foto turi būt, ale telefone nesigauna apverst.
Derlingumas tikrai neprastas.

Chai ,bitės mirksiukas.gif LYYYYYYYYJA,nuo vidurnakčio wub.gif
bigsmile.gif tokių ir 5daigų užtektų wub.gif
Nesuimatė ir pas mus laužų
Atsakyti
Laba, merginos.

Saintlina, kokie derlingi tavo agurkai. Super.

Mano siltnamyje 9 daigai Mirabelles is pradziu buvo labai derlingi, o dabar gelst per tas kaitras pradejo.
Lauko agurku viena lysviuke atsejau, nes nudegino saule taip pat. Jau galvojau, kad nusalo gal per tas salnas.
Vandens buvo jau nulis, gerai, kad lyja...
Pasiteisino Jonu slapias prakeiksmas. Kiek pamenu, tai tik pernai sausi Jonai buvo.

Lylia, o Milda kalciui edri?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 24, 15:40)
Nepadorus tiesiog tas jo derlingumas  biggrin.gif

Dar klausimas ar visi tie agurkiokai užaugs, bet kol kas kuokśtais tokiais pasišiaušę smile.gif mačiau inete tokių reklaminių, bet pas mane pirmąkart tokie pakliuvo.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2018 06 24, 21:30)
Lylia, o Milda kalciui edri?

Neypatingai. Bent jau pas mane nerodo trūkumo kaip kad, tarkim, Džuljeta.

Kaip tavo mažiukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 birželio 2018 - 07:27
Laba 4u.gif ar tik sparnu nesuslapot per lietu visos, a?
QUOTE(saintlina @ 2018 06 25, 07:25)
Dar klausimas ar visi tie agurkiokai užaugs, bet kol kas kuokśtais tokiais pasišiaušę  smile.gif mačiau inete tokių reklaminių, bet pas mane pirmąkart tokie pakliuvo.
Papildyta:
Neypatingai. Bent jau pas mane nerodo trūkumo kaip kad, tarkim, Džuljeta.

Kaip tavo mažiukas?

Grazus sepetukai, daug 4u.gif

Viena Mildos pomika radau lig su demele. Viskas ventiliuojasi, dregmes tikrai nera perteklines. Giuletta pas mane sustingimo stadijoj biggrin.gif Kazkokia issigandusi. Ia pradziu felicitava buvo, dabar atsigavo, bet ne kazka.

Zinoj, tfu, tfu, tfu. Esam pilkoj zonoj, darys dar daug tyrimu. Bet geriau vaikas jauciasi, tai arba vaistai, arba fule taip veikia. Iklimpes i cempionata.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 06 25, 12:32)
Laba 4u.gif ar tik sparnu nesuslapot per lietu visos, a?

Viena Mildos pomika radau lig su demele. Viskas ventiliuojasi, dregmes tikrai nera perteklines. Giuletta pas mane sustingimo stadijoj  biggrin.gif Kazkokia issigandusi. Ia pradziu felicitava buvo, dabar atsigavo, bet ne kazka.

Zinoj, tfu, tfu, tfu. Esam pilkoj zonoj, darys dar daug tyrimu. Bet geriau vaikas jauciasi, tai arba vaistai, arba fule taip veikia. Iklimpes i cempionata.

labuuu mirksiukas.gif
Nėr Milda rodžiusi kalcio trūkumo,o vat visi Džalpos daigai naglai reikalaut pradėjo.Visiems po pirmąją kekę išskyniau unsure.gif Lėksiu popiet miestan kalcio pasiimt..Ai,nematei fb?Jau neršia pomidoriniai dėl maro unsure.gif
Stiprybės ir kantrybės tau,mamuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 06 25, 12:32)
Bet geriau vaikas jauciasi, tai arba vaistai, arba fule taip veikia. Iklimpes i cempionata.

Arba viens kitą papildo smile.gif
Labai smagu girdėt, kad geriau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 25, 13:11)
Jau neršia pomidoriniai dėl maro

Kad dar sąlygų marui nebuvo.. gal bile kokią dėmelę maru vadina?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 25, 13:28)

Kad dar sąlygų marui nebuvo.. gal bile kokią dėmelę  maru vadina?

ko gero bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, merginos, labai dziaugiuos, kad jis maziau pavarges ir linksmesnis.

Mildos bumbulas su mazu lyg puveku. Apie kalci pagalvojau. Dregmes ten nera, karsta juk bezboznai buvo. Durys atidarytos, 4 langai taip pat. Pomidoru daigai mulciuoti.
Atsakyti

Pas mane naujoj vietoj augantis German Orange Strawberry irgi su pajuodusia pirmo pomidoro apacia, kiti to pacio augalo vaisiai sveiki. Tai neimu i galva anei kiek :) 

Atsakyti

Iš po tujų pradėjo lįsti ežiukai, kumščio dydžio gal, jaunikliai 😍 Šuo turi darbo, pradžioj aploja, paskui nešiojasi įsikandęs, mes lakstom iš paskos atiminėdami :oh: 😤

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 25, 17:25)
<p>Iš po tujų pradėjo lįsti ežiukai, kumščio dydžio gal, jaunikliai 😍

Kaip faina.. wub.gif wub.gif
Atsakyti