Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nesupratau. O visi - kur? blink.gif

Padidino mergelė savo numylėtiniui namą. Nelabai daba žino Žalias, ką su tiek erdvės veikt.

vartotojo įkelta nuotrauka

vakar miegojo taip

šiandien taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 birželio 2018 - 08:27

Laba. Gerai Žalias atrodo 👍.

Jau žadėjau aš šnekinti, atsinešiau savo pomidorus kelis :)

Priedas  IMG_20180627_090220507_HDR.jpg   210,69KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20180627_090329300.jpg   192,76KB   0 Parsiųsta kartų

Dar Lotaringskaja krasavica gražūs pomidorai, bet parodysiu, kai paraus.

Atsakyti
Lylia, kas tas pirmas pomidoras? Antras tai aiškiai Milda smile.gif ale lapai kaip tai lyg ir per daug sukasi. Netrūksta jai vandenio?
Aš Polkutę jau tris savaites skinu, dabar jau pradėjau skint ir Gourmandia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 birželio 2018 - 08:57

Jau valgom pilna burna, užtenka, pagrinde Luč. Pirmasis jabloka rosyy. O del mildos lapu seniai sakiau, kad labai susisuko lapai. Galvoju, kad del karscio ir gal ten pelenu daugiau apsikase. Dar parodysiu Čalma ir Galaxy margutį :)Priedas  IMG_20180627_090303903.jpg   187,63KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20180627_090428087.jpg   243,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Hai! bigsmile.gif

Psio išlydėjau svečius, grįšim gyvent atgal biggrin.gif

Nu jau žalias lafalina sau atsipūtęs bigsmile.gif

O pomidorų kiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 27, 10:36)
Dar parodysiu Čalma ir Galaxy margutį smile.gif

tikra Čalma biggrin.gif ale pomidorų tai solidžiai priauginta thumbup.gif
parodyk dar tą margutį vėliau, kai sunoks bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,
Žalias net už pomidorus fainesnis bigsmile.gif Saintlina, leisk jį į šiltnamį biggrin.gif
Čalma labai faina!lauksim skonio atsiliepimų biggrin.gif o pas mane labai daug žiedų sterilizavosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 06 27, 11:43)
Saintlina, leisk jį į šiltnamį biggrin.gif

surask jį po to, kad gudrus smile.gif aš vakar terariume vos radau lotuliukas.gif

pomidorus šiemet sodinau daugiausia atsparius hibridus, tai žiedai nieko nebijo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 27, 10:49)
Nu jau žalias lafalina sau atsipūtęs  bigsmile.gif

šunius irgi neblogai gyvena smile.gif vakar vežiausi į Bernardinų sodą. Prasitrynėm tris valandas, vos iki mašinos parėjo biggrin.gif

Atsakyti
Tie du draugeliai ant žolės wub.gif
Saintlina, kuo tu tuos agurkus tręši? Nes pas mane jei 1 agurką užmezga, tai bent 5 paskui nugelsta ir nukrenta... ir taip kiekvienais metais....
Atsakyti

Super draugų porelė👍 

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 06 27, 12:09)

Saintlina, kuo tu tuos agurkus tręši? Nes pas mane jei 1 agurką užmezga, tai bent 5 paskui nugelsta ir nukrenta... ir taip kiekvienais metais....

iš rudens buvo mėšlo pridėta. O dabar periodiškai su Powerfeed palaistau, kai pamatau vieną-kitą gelstančią užuomazgą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 27, 12:43)
iš rudens buvo mėšlo pridėta. O dabar periodiškai su Powerfeed palaistau, kai pamatau vieną-kitą gelstančią užuomazgą.

Ans iš senų laikų ar daba pirkai?
ui,laba diena
Tavo twix porelė nerealūs wub.gif O ir vieta kokia graži ,kur lankėtės wub.gif wub.gif Nu žaliam ty aš ny meilės ny simpatijos nejaučiu unsure.gif
Nėra,kaip sekas vaikinukui atostogaut?Na negali būt,kad vėl ko nors nesugalvojo bigsmile.gif
Lylia Člmą jau pernai bais išgyrė,ty šįmiet ir aš vieną egzempliorių turiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 birželio 2018 - 12:05