Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 05, 19:45)
Net per buvusią sausrą užteko drėgmės?  biggrin.gif

Oi, jumoristė laugh.gif Ale tai kad ir pas mane manrods ta pati zaraza stsikraustė. Per tuos vojažus niekaip laistymo negaliu sureguliuot ir dzin.

Laisčiau kaip savo tuos agurkus. Ir iš viso ten toks bardakas augalinis, krapų miškas tikrąja to žodžio prasme, kopūstai, burokėliai, morkos, bazilikai, ropės, tai laisčiau viską rytą vakarą. Įėjus tokia tvankuma jausdavosi. Polikarbonatiniam visai kitoks mikroklimatas jaučiasi, sausesnis, gaivesnis.

Nu ir tegu ėda, tegu paspringsta, jei tų 8 neužteks, da 2 daigus pasodinsiu. Tegu ir tuos iščiulpia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 07 05, 19:51)
Laisčiau kaip savo tuos agurkus. Ir iš viso ten toks bardakas augalinis, krapų miškas tikrąja to žodžio prasme, kopūstai, burokėliai, morkos, bazilikai, ropės, tai laisčiau viską rytą vakarą. Įėjus tokia tvankuma jausdavosi. Polikarbonatiniam visai kitoks mikroklimatas jaučiasi, sausesnis, gaivesnis.

Nu ir tegu ėda, tegu paspringsta, jei tų 8 neužteks, da 2 daigus pasodinsiu. Tegu ir tuos iščiulpia biggrin.gif

Oho, kiek turto šiltnamy biggrin.gif

Jauč ir aš kitą savaitę dar kokius du pasisėsiu Merengue flirt.gif

Buvau pas aną mergaitę. Velnių priėdus ir jau mama už kažką kitą nubaudus į lauką kelias savaites neleidžia. Atsodinau kitais kvietkais, bala nematė irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 liepos 2018 - 18:58
Lylia, nenusimink, tu ne viena tokia bagota - ant mano vieno agurko irgi yra nuomininkų. Amaro. Kad jį kur. Nežinau kaip ekologiškai jų atsikratyt.

QUOTE(saintlina @ 2018 07 05, 18:18)
Nesusitinka jie smile.gif  Mes kaime atostogaujam, jie namie tupi. Va parvažiavom į dresūros pamoką, ryt ryte pas šunio daktarką ir vėl atgal atostogaut. Nu, jei mergelei staiga neužgims planas kur prie jūros nusivyniot ar pan. Anas ekspromtų meistras.

Kur??  blink.gif 

A kaip tu gyveni? Kas naujo?  Kaip Pinčiukas? Kaip rankos kojos? Kaip anūkiukai?

A, tai tau atostogos. Nu tada smagu šuniukui, visas dėmesio centre, aptūpčiotas.
Bet tai žinai, dabar tik supratau, kad jūsų Žalias yra tikras gėris palyginus su tuo ką mano dukružė įsigijo. Jau nebežinau ar kada norėsiu nuskrist pas ją į svečius. Namie smauglys. Atsiuntė video, drybso toks KĄ skersai lovos, dairosi.. Va čia tai siaubas.

Adija atsakė man į užpernykštį sm laišką biggrin.gif

Aš tik kitą savaitę žinosiu kaip gyvenu. Taip kad ramybė nemiega. Sunkiausias laikas yra laukt.
Atsakyti
Hai biggrin.gif

Kiek oro balionų virš galvos praskrido, kaip gyva ant svieto pirmą kartą tiek mačiau wub.gif

Lesius, kaip visad, aukštam lygy wub.gif

Lylia, skaitau ir žvengiu iš tavo postų. Nesijausk vieniša, kažkokia pizdacija ir pas mane su agurkais. Be-le-kas. Bet užtat baklažaniukai kokie faini auga wub.gif

QUOTE(Ex @ 2018 07 05, 21:42)
Jau nebežinau ar kada norėsiu nuskrist pas ją į svečius. Namie smauglys. Atsiuntė video, drybso toks KĄ skersai lovos, dairosi.. Va čia tai siaubas.

Aš tik kitą savaitę žinosiu kaip gyvenu. Taip kad ramybė nemiega. Sunkiausias laikas yra laukt.

Aina nakui blink.gif Na o bet tačiau, youtube yra kanalas, kuriame pilna namų vaizdelių, kaip smauglys albinosas draugauja su mergaite, miega, filmukus žiūri. Kaip katinas koks. Man net šiurpai eina žiūrint ir kojas ant sofkės susikeliu.

Naujienų linkiu tik gerų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 liepos 2018 - 21:26
QUOTE(Ex @ 2018 07 05, )
Bet tai žinai, dabar tik supratau, kad jūsų Žalias yra tikras gėris palyginus su tuo ką mano dukružė įsigijo. Jau nebežinau ar kada norėsiu nuskrist pas ją į svečius. Namie smauglys. Atsiuntė video, drybso toks KĄ skersai lovos, dairosi.. Va čia tai siaubas.

Adija atsakė man į užpernykštį sm laišką biggrin.gif

Šiaubaš blink.gif aina nakum doh.gif
nors mano dieds kada čia irgi sako - reik Žaliam draugo. Gal žaltį kokį reik įsigyt.. nu, sakau, tada aš ANTRĄ kolį nusipirksiu.

Operatyviai lotuliukas.gif

Gerų žinių tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 liepos 2018 - 21:43
QUOTE(Kulkė @ 2018 07 05, 22:23)
Hai  biggrin.gif

Kiek oro balionų virš galvos praskrido, kaip gyva ant svieto pirmą kartą tiek mačiau  wub.gif

Lylia, skaitau ir žvengiu iš tavo postų. Nesijausk vieniša, kažkokia pizdacija ir pas mane su agurkais. Be-le-kas. Bet užtat baklažaniukai kokie faini auga  wub.gif
Aina nakui  blink.gif  Na o bet tačiau, youtube yra kanalas, kuriame pilna namų vaizdelių, kaip smauglys albinosas draugauja su mergaite, miega, filmukus žiūri. Kaip katinas koks. Man net šiurpai eina žiūrint ir kojas ant sofkės susikeliu.

Naujienų linkiu tik gerų  4u.gif

helau.

Man jie kažkas tokio. Kartais vieną matau skrendantį virš prūdo, stoviu ir ilgesingai žiopsau. o čia apsižliumbčiau tiek pamačiusi biggrin.gif nors skristi turbūt neišdrįsčiau, greičiausiai nualpčiau dėl aukščio baimės.

Nesijaučiu. Mat draugei kasmet nugelsta tik pasodinti, man biški smagu. Duodu kelis sykius po kelis ilgus agurkus labdaringą veidą nutaisiusi, atseit, imk, nėra ir taip kur jų dėti angel_not.gif biggrin.gif . tai dabar kai atvažiuos į kaimą, eisim pas ją erkių ieškoti.

Aš irgi prisidedu prie linkėjimų.
Atsakyti
Pas mum,kai šventė buvo,tiek jų skrido,tris dienas iš eilės wub.gif Ošventės pabaigoj,apie vienuoliktą nakties,visureigių priekabose susidėjo tuos deglus ir važinėjo po miestą.Nu kaip gražu buvo blink.gif wub.gif
Ex,kad žinios būtų pačios geriausios mirksiukas.gif
Reikėjo tau Adiją par mum atvaryt.Ale ,jei tau į užpernykštį laišką atsakė,tai gal ir pas mum kitąmet pasrodys.... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 07 05, 22:59)

Nesijaučiu. Mat draugei kasmet nugelsta tik pasodinti, man biški smagu. Duodu kelis sykius po kelis ilgus agurkus labdaringą veidą nutaisiusi, atseit, imk, nėra ir taip kur jų dėti angel_not.gif biggrin.gif  . tai dabar kai atvažiuos į kaimą, eisim pas ją erkių ieškoti.

Aš irgi prisidedu prie linkėjimų.

blink.gif blink.gif unsure.gif ką darysi,jei nerasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 liepos 2018 - 22:12
Laba 4u.gif

Kiek cia visokiu naujienu bigsmile.gif

Saintlina, tavo lapiukas melynese wub.gif bet nifiga nesupratau, kur pradzia, kur pabaiga biggrin.gif

Ex, linkiu atsakymo, kuris atnestu palengvejima, kad viskas ok wub.gif

Gaudvile, nieko nepadarysi, tokia jau tavo dalia su tom gelem. Sodini, atsodini, kitus apdovanoji. Matyt praeitam gyvenime, pati buvai tokia mergike, kuri visas geles darzeliuose nulupdavo. Kitas neateina i galva. Tokia jau tavo karma.

Lylia, tu paskendusi gelese wub.gif labai grazios wub.gif
Mano gelsta agurkai siktnamyje. Turiu rusika Girlianda, mastau, pora daigu gal paset. Betbtuoj laukiniai, kad ir atseti, prasides.

Kulke, isivaizduoju, kad vaizdas ispudingas. Mano draugai, kurie tupi Sanciuose, prikele i FB superiniu balionu foto.

Ai, beje, nezinau kiek tiesos, bet sako, kad aukscio baime balione neveikia. Reiktu isbandyti rolleyes.gif

Man atooooostooooogos 4u.gif
Atsakyti

Ai, beje, nezinau kiek tiesos, bet sako, kad aukscio baime balione neveikia. Reiktu isbandyti [/quote]  

Mhm, o jei veikia? Neišlipsi. Jau gana patirčių su Lyduvėnų tiltu, kai po bėgiais ėjau vos be alpdama. Visus paukščių šūdukus nuo vielų nubraukiau :D buvo keli tarpai, kur tuščia, nėra į ką įsikabinti, dabar rašant rankose šiurpuliukai vaikšto ir smegenis spaudžia, nors aš jau tokia, kad užtirpusiom kojom kabarojuosi ant apžvalgos bokštų. Bet ant aukščiausio Labanoro girioj tikrai nelipčiau.   

Atostogos gerai. Sveikos atostogos dar geriau, ko jums su vaikiuku ir linkiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 06 liepos 2018 - 10:48
[quote=ponia Lylia,2018 07 06, 10:47]
<p>Ai, beje, nezinau kiek tiesos, bet sako, kad aukscio baime balione neveikia. Reiktu isbandyti [/quote]  </p>
<p> </p>
<p>Mhm, o jei veikia? Neišlipsi. Jau gana patirčių su Lyduvėnų tiltu, kai po bėgiais ėjau vos be alpdama. Visus paukščių šūdukus nuo vielų nubraukiau biggrin.gif buvo keli tarpai, kur tuščia, nėra į ką įsikabinti, dabar rašant rankose šiurpuliukai vaikšto ir smegenis spaudžia, nors aš jau tokia, kad užtirpusiom kojom kabarojuosi ant apžvalgos bokštų. Bet ant aukščiausio Labanoro girioj tikrai nelipčiau.   </p>
<p> </p>
<p>Atostogos gerai. Sveikos atostogos dar geriau, ko jums su vaikiuku ir linkiu smile.gif</p>
[/quote]
Oi, pas mane kitas levelis. As Kernavej ant piliakalnio apsizliumbiau. Buvo labai vejuota, kaip uzsupo. Vyras per kita puse nuvede. Geda, nu bet negi 112 skambinsi, kad nukeltu.

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 07 05, 19:51)

Čia kaip anekdotas buvo - pasodino kolūkis 10 ha bulbių, koloradas nurijo. Kitais metaos pasodino 20 ha - nurijo. Pirmininkas sako - kitais metais 50 ha sodinsim, tegu paspringsta.
Atsakyti

Pou, tai ir aš kai pirmąsyk lipau prie Tytuvėnų ežerų, buvo vėjuota ir tas neaukštas bokštas visas drebėjo. Iš pirmo sykio neužlipau, galima sakyti, paskui sūnus užsivedė. Nors ten nėra ką žiūrėti, laukai ir tiek. Paskui iš karto nuvažiavom į Radviliškio raj., va ten daug aukštesnis ir daug geresnis, ten ne taip baisu buvo. Ir ten drebėjo nuo vėjo, bet kitaip. Iš tikrųjų, tai sufleruoja, kad turim rimtų pasąmoninių bėdų. 

Atsakyti