man tai nieko neraik, tik pamiegoti...
man tai nieko neraik, tik pamiegoti...
Man tarnaitės raik. Pagyvenusios.
Labas.
iš Kinijos užsisakyk

.............

Labas,
jaunesnė -greitesnė. Visur.

Dukra tavo tikrai tą serialą žiūrėjo, minėjai. Tai va, buvo tokia persona, kuri šeimininkei rodė savo tikrąjį raukšlėtą veidelį, o vyras matė jauną, seksualią tarnaitę

Bent jau keli pirmi sezonai serialo žiauriai geri, vėlesni - muset kažką papildomai reikia vartot, nepavežė smegenainė 😊
Uf, raik grait traukt arbūzą iš šaldytuvo, ventiliatorius jau pučia

Saintlina, kol atsiųs iš ali, bus viskas suvakuota, atvėsę, tiek jau to
Dukra tavo tikrai tą serialą žiūrėjo, minėjai.
Bent jau keli pirmi sezonai serialo žiauriai geri, vėlesni - muset kažką papildomai reikia vartot, nepavežė smegenainė 😊
Kad turbūt maišai su kažkuo kita. Šitas pavadinimas man negirdėtas neregėtas, gal tau užsifiksavo, kai mes su Saintlina kalbėjom apie moiras ir furijas? Net vyro paklausiau, gal jis matęs, bet nea.
Tai čia beveik visų serialų pirmi du sezonai geri, paskui nusivažiuoja.

kas per kosmetika??? ir man reik

Papildyta:
nu super. Maniškiam dar reik pas odontologę nuveit parašiuko. Ale kai draugė toj pozicijoj dirba, tai atidėliojam iki paskutinės mintuės.
Baisiai karšta?...

Uf, raik grait traukt arbūzą iš šaldytuvo, ventiliatorius jau pučia

Pepsio nenorėčiau, ale arbūzo neatsisakyčiau

Tai čia beveik visų serialų pirmi du sezonai geri, paskui nusivažiuoja.
Nemaišau, tikrai

Kaip čia pasakius, kai lankytojas papuola į viešbutį, o ten siaubo-baubo karališko dydžio lova prievartauja skaudžiai, jau man per daug. Arba, čia gal rudenį vieną seriją per BTV užmačiau - Lady Gaga kažkokia aukšto levelio baubūnė buvo, ją įsimylėjęs narkomanas ( toks labai gražus aktorius iš White collar) bandė savo liesu kūnu uždengti nuo pasiutusios ir berods automatu šaudančios mamaitės. Bestija nenužudoma, a mamaitė tiesiogine žodžio prasme rankas valgė - taip gailėjo sūnaus-narkomano. Žodžiais vaizdus net sunku aprašyt. Smulkmė, prieš tai buvusiame sezone trenktas klounas iškreiptu būdu prievartavo ir žudė - pliusas riebus vizažistams, ale man per sunku tokius vaizdus žiūrėt.
Siaubo-baubo, tik jau nepamenu, kuri versija gerietės buvo. Gal vistik jaunoji tik gundė šeimininką, o senoji tapdavo mirties angelu.
net skaityt baisu, a tu dar ir žiūrėjai

Nemaišau, tikraiSerialas vadinasi American Horror Story, tikrai dukra tavo žiūrėjo. Kaip jūs, nežinau
Kaip čia pasakius, kai lankytojas papuola į viešbutį, o ten siaubo-baubo karališko dydžio lova prievartauja skaudžiai, jau man per daug. Arba, čia gal rudenį vieną seriją per BTV užmačiau - Lady Gaga kažkokia aukšto levelio baubūnė buvo, ją įsimylėjęs narkomanas ( toks labai gražus aktorius iš White collar) bandė savo liesu kūnu uždengti nuo pasiutusios ir berods automatu šaudančios mamaitės. Bestija nenužudoma, a mamaitė tiesiogine žodžio prasme rankas valgė - taip gailėjo sūnaus-narkomano. Žodžiais vaizdus net sunku aprašyt. Smulkmė, prieš tai buvusiame sezone trenktas klounas iškreiptu būdu prievartavo ir žudė - pliusas riebus vizažistams, ale man per sunku tokius vaizdus žiūrėt.
Siaubo-baubo, tik jau nepamenu, kuri versija gerietės buvo. Gal vistik jaunoji tik gundė šeimininką, o senoji tapdavo mirties angelu.
Mano vaikai tokius filmus žiūri?????
Tai gal jau spėjo ir pamiršt

Papildyta:
Taigi, WD - pasakos vaikams gaunasi

Ne, na tarkim palyginsiu su koreicų gamyba. Net ir vėlai rodomuose serialuose ar filmuose kraujas, žaizdos, ginklai būna užblūrinti, bet tie gi dramų karaliai, sugeba neparodydami šlykštybių reikiamą efektą išgaut. A amerikonai viską ant lėkštutės pateikia