Saintlina, su tarptautine kačių diena
Laba.
Vakar buvoA tai ko Saintlinos nepasveikinai, a?
Jei kitąmet parašysiu, kad ruošiuos sėti daugiau nei 50 pomidorų sėklų, atimkit sėklas, mane prikalkit prie sienos ir dar dėl tikrumo suriškit dauginasi kaip gremlinai, nutiško vandens lašas, o ten 3 naujai prinokę pomidorai
nu jau prisivakavau, prisivalgiau, sakiau vyrui, gausi su traktorium traiškyti kaip Ispanijoj kaimo sankryžoje.
Ar ir tu tokia pati atsidavusi kačių mylėtoja kaip Saintlina? Nu tarkim, kad ir aš. Yra kacas, ale kacas ir tiek. Paglostau kartais, pašeriu, nuo šuns atginu, kai tąso po kiemą, bet nespėju ištraukti ausį iš šuns dantų, jis ir vėl pats ant šuns kabinasi, matyt, smagu ir patinka, tai pasakau, kad žinotųsi pats ir daugiau negelbėju tokie tad mūsų intymūs santykiai su katėm. Tai manęs ta proga tikrai nereikia sveikinti
Turiu 4 dėžes pomidorų. Išviriau padažo. Einu skinti dar, bus apie 2 dėžes. Tik nieko nesakykit, pati žinau
received_232445067414493.jpeg 81,24KB
0 Parsiųsta kartų
Susikišk tu, Gonzikėli, žinai kur tuos pokiukus, į giliausią spintos kampą Mano didžiausias kol kas arbūzas iš visų užaugintų. Tik įdomu, ko toks ištįsęs
IMG_20180809_153456339_HDR.jpg 229,75KB
0 Parsiųsta kartų