Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Saintlina, su tarptautine kačių diena :D

Laba. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 08 09, 10:04)
<p>Saintlina, su tarptautine kačių diena biggrin.gif</p><p>Laba. </p>

o, geras bigsmile.gif Ir nežinojau biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 08 09, 10:04)
Saintlina, su tarptautine kačių diena biggrin.gif Laba.

Vakar buvo smile.gif

Labas rytas smile.gif

Kuris prekybcentris toks draugiškas šuniukams? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 09 rugpjūčio 2018 - 09:38
QUOTE(Kulkė @ 2018 08 09, 10:37)

Kuris prekybcentris toks draugiškas šuniukams?  bigsmile.gif

Gedimino 9 smile.gif nežinau, ar jie ten susitarę, ar kaip. Bet nieks nieko nesakė, kai penki šunys ratais vaikščiojo, kavinėj tupėjo ir liftu važinėjo smile.gif Kai liftu važiavom, dvi paaugliukės įlipo didelėm akim ir atsiduso - 'svajonių liftas.. tiek šuniukų..' lotuliukas.gif

Vakar mergelė pasmerktu balsu paklausė, kam pas mus namie šaldytuvas - žmonėms ar šunims biggrin.gif Nes atsidarius nieko valgyt nepamatė, vien tik kaulų prikišta (vakar užsipirkau ir nespėjau į šaldiklį sukišt, iškart išvažiuot reikėjo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 08 09, 11:59)
Gedimino 9 smile.gif  nežinau, ar jie ten susitarę, ar kaip. Bet nieks nieko nesakė, kai penki šunys ratais vaikščiojo, kavinėj tupėjo  ir liftu važinėjo smile.gif Kai liftu važiavom, dvi paaugliukės įlipo didelėm akim ir atsiduso - 'svajonių liftas.. tiek šuniukų..' lotuliukas.gif

Vakar mergelė pasmerktu balsu paklausė, kam pas mus namie šaldytuvas - žmonėms ar šunims biggrin.gif Nes atsidarius nieko valgyt nepamatė, vien tik kaulų prikišta (vakar užsipirkau ir nespėjau į šaldiklį sukišt, iškart išvažiuot reikėjo) biggrin.gif

Aš irgi nieko nesakyčiau biggrin.gif

Ką aš galiu pasakyt, negalima mergelių apleisti wub.gif Jie dar greičiau už ciuckius pasijaučia vieniši biggrin.gif
Atsakyti

Vakar buvo smile.gif
A tai ko Saintlinos nepasveikinai, a? :D

Jei kitąmet parašysiu, kad ruošiuos sėti daugiau nei 50 pomidorų sėklų, atimkit sėklas, mane prikalkit prie sienos ir dar dėl tikrumo suriškit :oh: dauginasi kaip gremlinai, nutiško vandens lašas, o ten 3 naujai prinokę pomidorai :D nu jau prisivakavau, prisivalgiau, sakiau vyrui, gausi su traktorium traiškyti kaip Ispanijoj kaimo sankryžoje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 09 rugpjūčio 2018 - 12:47
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 08 09, 13:44)
A tai ko Saintlinos nepasveikinai, a? biggrin.gif

Jei kitąmet parašysiu, kad ruošiuos sėti daugiau nei 50 pomidorų sėklų, atimkit sėklas, mane prikalkit prie sienos ir dar dėl tikrumo suriškit doh.gif dauginasi kaip gremlinai, nutiško vandens lašas, o ten 3 naujai prinokę pomidorai biggrin.gif nu jau prisivakavau, prisivalgiau, sakiau vyrui, gausi su traktorium traiškyti kaip Ispanijoj kaimo sankryžoje.

Pabūsiu žydas ir paklausiu atgal - o kodėl tu tik Saintliną sveikinai? Kas čia per draugių diskriminacija kačių atžvilgiu? Kuo mano kicės prastesnės? biggrin.gif

Tai gali dabar sau 50 pasilikt, o likusias man atsiųsti biggrin.gif Išvengsim žmogaus laisvės suvaržymo biggrin.gif
Atsakyti

Ar ir tu tokia pati atsidavusi kačių mylėtoja kaip Saintlina? Nu tarkim, kad ir aš. Yra kacas, ale kacas ir tiek. Paglostau kartais, pašeriu, nuo šuns atginu, kai tąso po kiemą, bet nespėju ištraukti ausį iš šuns dantų, jis ir vėl pats ant šuns kabinasi, matyt, smagu ir patinka, tai pasakau, kad žinotųsi pats ir daugiau negelbėju :D tokie tad mūsų intymūs santykiai su katėm. Tai manęs ta proga tikrai nereikia sveikinti :D 

Turiu 4 dėžes pomidorų. Išviriau padažo. Einu skinti dar, bus apie 2 dėžes. Tik nieko nesakykit, pati žinau :oh:

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Sintlina,Lylia ir Kulke,sveikinu jus su praėjusia kačių diena mirksiukas.gif Ta proga pasivaišinkitvartotojo įkelta nuotrauka tomato.gif huh.gif doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 08 09, 13:44)
<p> </p>ų, atimkit sėklas, mane prikalkit prie sienos ir dar dėl tikrumo suriškit :o

būtinai,pas man jau keturi pokiukai tupi ,tau atidėti tongue.gif
Nespėjau vakar ryte skintų agurkų sutvarkyt,šian vėl priaugę. unsure.gif Okaime vanduo baigės.Reik bidonais iš namų vetis..Aina na...tas konservavimas doh.gif dry.gif aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 rugpjūčio 2018 - 13:44

Priedas  received_232445067414493.jpeg   81,24KB   0 Parsiųsta kartų

Susikišk tu, Gonzikėli, žinai kur tuos pokiukus, į giliausią spintos kampą :D Mano didžiausias kol kas arbūzas iš visų užaugintų. Tik įdomu, ko toks ištįsęs :D

Priedas  IMG_20180809_153456339_HDR.jpg   229,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kulke,primink, jei nesunku, kaip vadinasi tas kojinių raštas, kur pati mezgei ir kur šiandien palaikinai fb :) arba reiks atgal grįžti ir ieškoti :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 08 09, 16:34)
<p>Kulke,primink, jei nesunku, kaip vadinasi tas kojinių raštas, kur pati mezgei ir kur šiandien palaikinai fb smile.gif arba reiks atgal grįžti ir ieškoti biggrin.gif</p>

Broken seed stitch smile.gif Yra ravelry nemokamas aprašymas. Tuoj surasiu smile.gif kojinės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 09 rugpjūčio 2018 - 16:19