Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 28, 20:56)
Cia tavo katinai? Kokie dickiai  bigsmile.gif

Susirgo vel kale, ant uzpakaliniu koju nepastovi, needa.

Teip, mama su dukra smile.gif

Tavo katinas galėtų būt mūsų senosios giminaitis biggrin.gif

Sveikatos sargei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 28, 21:00)
A kokias pirkai? Ermitaže tik suliflor mačiau.

Jau šitas ir Garden Guru apeinu ratu pamačius. Vitaplant perku pomidorines arba universalias sėjimui. Išsodinu jau į riebesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 sausio 2017 - 21:05
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 28, 20:56)
O va mano ikyrybe

Susirgo vel kale, ant uzpakaliniu koju nepastovi, needa. Parvezem vaistu, suleidom i spranda 1 ir 2 sake i slaunis. Kai leido i silpnesne koja, sucype ir viskas, kojos neprimina, velka, vos nusliauze i buda. Jetau, o gaila. Palikom. Po valandos atejo kaimyne i kiema,musu ligone kad isleke, kad loja, taip smagu pasidare  biggrin.gif

O toj knygoj kad persipyne viskas, sunku atsekti, kur kokia pasakojimo gija. Ar visa knyga tokia?

vargšiukas, kaip zylutė už lango tupi.. Nors ir aš tokią foto turiu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

jatau, kaip gaila tų gyvuliukų, kai suserga. Ir tikrai koks smagumas apima, kai jiems pagerėja wub.gif

aha, ir toliau taip. Pirma knyga, kur taip be jokio atskyrimo eina skirtingi laikmečiai ir veikėjai.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 28, 21:00)
04.16/17 ;)

ūū, toli dar.. gal tada dar neskubėt man tų savo svogūniukų sodint. Tegu tupi sau šaldytuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 sausio 2017 - 21:10
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 21:08)
Nors ir aš tokią turiu

Mūsų senoji tai ant galinių lapcių atsistoja ir krapšto langą, kniaukt nemoka. O jaunėlė tokį balsą turi, iš numirusių gali prikelti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 21:03)
Tavo katinas galėtų būt mūsų senosios giminaitis  biggrin.gif

mūsų priglaustinis irgi turbūt giminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 21:16)
mūsų priglaustinis irgi turbūt giminė biggrin.gif

Tai šitie lenciūginiai rainiai visi tos pačios padermės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 21:13)
Mūsų senoji tai ant galinių lapcių atsistoja ir krapšto langą, kniaukt nemoka.

mūsų senoji šiaip irgi tyliai kniauksi, nors reikalui esant dar ir kaip uždainuoja smile.gif bet ji šiaip labai šneki - kaip ir priklauso pagal veislę. Labai bendraujančios jos wub.gif Niekada nepamiršiu, kaip senoji, dar jauna būdama, su mano vyresnėliu slėpynių žaisdavo. Vienas slepiasi, kitas ieško blink.gif Ir šiaip ji visad labai rūpinosi vaikais. Mažiuką mano prižiūrėdavo. Kai tik suverkia - pirma prie lovytės. Jei maudant užverkia, gelbėdavo - atlėkus man į koją kąsdavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 sausio 2017 - 21:25
Visai jis ne vargsiukas, jo vardas Skac arba Dink biggrin.gif cia jis daznai tupi ir laukia, kol pradarysiu langa ir ismesiu koki mesgali. Kartais prisnusta ir nuciuozia nuo skardines palanges. Yra brolis dvynys, anas neikyrus, islenda, kai pasaukiu arba kai pajunta, kad einam serti sunis. Vakar juokiaus. Turejau blynu su mesa, galvoju, nunesiu Larai, gal nors tu es. Skac tupejo ant palanges, tai numeciau tam, o kita nunesiau kalei, gulejo galva iskisusi is budos, pameciau po nosim, bet taip, kad nepasieke, reikejo jai atsikelti. Ta, matyt, uzuode mesa, tiesa kakla to blyno link, bet nelenda is budos. O budoj miegojo kitas katinas, irgi pajuto vaises, tai per kales galva ir prie to blyno. Kad suurzge Lara, katinas kai soko atgal i buda per kale, tik subildejo sienos. Ir vel ramu, katino nematyt, kale vel blyna uosto. Jau taip prajuokino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 28, 21:28)
O budoj miegojo kitas katinas, irgi pajuto vaises, tai per kales galva ir prie to blyno.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet kaip faina - abu kartu miega wub.gif

Mes galvojam, gal vaikiui šunį nupirkt.. aš mąstau apie kolį. Bet čia tik pamąstymai kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 20:09)
Mano pipirai dar be gyvybės. Gėlių taip ir nepasėjau.

Kulke, pasėjau iš 2 Habanero sėklytes, nu, negaliu atsistebėt - abi išlindo blink.gif

Kokia nuobodi ta eurovizija
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 21:20)
mūsų senoji šiaip irgi tyliai kniauksi, nors reikalui esant dar ir kaip uždainuoja smile.gif bet ji šiaip labai šneki - kaip ir priklauso pagal veislę. Labai bendraujančios jos  wub.gif  Niekada nepamiršiu, kaip senoji, dar jauna būdama, su mano vyresnėliu slėpynių žaisdavo.  Vienas slepiasi, kitas ieško  blink.gif  Ir šiaip ji visad labai rūpinosi vaikais. Mažiuką mano prižiūrėdavo. Kai tik suverkia - pirma prie lovytės. Jei maudant užverkia, gelbėdavo - atlėkus man į koją kąsdavo  biggrin.gif

Kaip miela wub.gif Įdomu kaip mano senmergės elgsis. Jau, kad į lovytę ir į vežimą lips miegot tai faktas. Nes abi pakaitom miega lėlių vežime įsitaisiusios, o nakčiai susikrausto abi pas mergikę. O kūdikis taigi dar ir pienuku kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 19:45)
ui, pas mus gi šiemet šidabrinėš jau bus  unsure.gif  Šiaubaš  blink.gif

aš tai patylėsiu tada iš viso... ax.gif kai dabar pagalvoji - visiški vaikai apsiženyjom, 22 metų doh.gif

Ate, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 28 sausio 2017 - 21:37
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 21:31)
bet kaip faina - abu kartu miega  wub.gif

Mes galvojam, gal vaikiui šunį nupirkt.. aš mąstau apie kolį. Bet čia tik pamąstymai kol kas.

Mūsų jaunėlė su kale iš vieno bliūdo ėda. Būna įsitaiso į kalės gulį miegot, tai kalė šalimais guolio, o katė kaip ponia jos guolyje parpia.

Ooo, kokia nostalgija koliams wub.gif MB ypač, nes kartą tetos kolė nukniso jo šašlykus su visu iešmu dar net nekeptus biggrin.gif O jis taip valgyt norėjo tada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 28, 21:31)
Kulke, pasėjau iš 2 Habanero sėklytes, nu, negaliu atsistebėt - abi išlindo  blink.gif

Aš 3 pasėjau. Nei viena dar neišlindo smile.gif Bet dar tik 4ta diena.

Ei, nevarykit, aš irgi 22 tekėjau, 23 mažikę gimdžiau, lygiai po metų po vestuvių. smile.gif
Atsakyti