Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(daimura @ 2017 01 28, 21:36)
kai dabar pagalvoji - visiški vaikai apsiženyjom, 22 metų  doh.gif

tai aš išvis piemenė buvau - viso labo 19. Taigis dabar kai žiūriu - na tikrai, vaikų vaikai tokio amžiaus dar. O kokie patys sau suaugę atrodėm..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 21:31)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet kaip faina - abu kartu miega  wub.gif

Mes galvojam, gal vaikiui šunį nupirkt.. aš mąstau apie kolį. Bet čia tik pamąstymai kol kas.

Su sunimis nakvoja, ypac kai salta. Pas viena arba pas kita.
Suo patinas tai is viso artistas. Guli,snaudzia, katinai valiojasi salia, susiglaude prie vartu guli visi. Mes prasidarydavom antram aukste langa ir ziurim. O suo gudrus, zino ta langa ir daznai zvilgcioja, ar musu ten nera. Jei loja, tai vis zvilgteli, ar matom biggrin.gif ir kai katinais aplipes pamato, kad mes stebim, tai tik suurzgia, visi katinai islaksto pro kur tik gali islekti. Ir tada jau gerinasi, laukia, kad pagirtume. Kai nemato musu, atsigula, katinai vel biz biz biz, vel draugiskai gyvena. O kale katinai laizo, snuki, kaili. Ta patenkinta sedi. Nuotrauka turejau-kale gyli, katinas ant jos. Nes kojom buvo salta, tai uzlipdavo pasisildyti.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 21:35)
Įdomu kaip mano senmergės elgsis. Jau, kad į lovytę ir į vežimą lips miegot tai faktas. Nes abi pakaitom miega lėlių vežime įsitaisiusios, o nakčiai susikrausto abi pas mergikę. O kūdikis taigi dar ir pienuku kvepia  ax.gif

šiaip sakyčiau, kad miegos su vaikiuku. Bet jei myli mergikę, gali jos ir nepalikti.
Atsakyti
Ate,sveikinuvartotojo įkelta nuotrauka
Saintlin,tai įtiko blynai šeimai?maniškiai rytdienai vėl užsiprašė ax.gif a man gerai,nereik galvos laužyt,ką gamint...
aš savo vilkinei kalei pamiršau kontraceptikų suleist....šiaandien ryte čiosą radau...reiks ryt veterinarkėn raut,gal dar neužrujojus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 28, 21:44)
Suo patinas tai is viso artistas. Guli,snaudzia, katinai valiojasi salia, susiglaude prie vartu guli visi. ir kai katinais aplipes pamato, kad mes stebim, tai tik suurzgia, visi katinai islaksto pro kur tik gali islekti. Kai nemato musu, atsigula, katinai vel biz biz biz, vel draugiskai gyvena. O kale katinai laizo, snuki, kaili. Ta patenkinta sedi. Nuotrauka turejau-kale gyli, katinas ant jos. Nes kojom buvo salta, tai uzlipdavo pasisildyti.

bet kaip faina wub.gif Man tai labai gražu wub.gif
Pas mus šunelis tai užguitas buvo, pro duris praeit bijojo, jei ponia tarpdury sėdėdavo.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 28, 21:48)
Saintlin,tai įtiko blynai  šeimai?maniškiai rytdienai vėl užsiprašė ax.gif

aš savo vilkinei kalei pamiršau kontraceptikų suleist....

aha, patiko smile.gif ačiū už nuorodą 4u.gif

neleisk tų kontraceptikų, sterilizuok geriau. Nuo anų su laiku visokie negeri augliai atsiranda..
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 )
aš savo vilkinei kalei pamiršau kontraceptikų suleist....šiaandien ryte čiosą radau...reiks ryt veterinarkėn raut,gal dar neužrujojus unsure.gif

O tada nerujoja? Kada reik juos suleisti?
Man baisu pagalvot apie rują, gerai, kad vieno kakalio jau nebėr, bet kitas valkatūzinasi gatvelėj. O mūsiškė tada ištisai sėdi prie vartų, ar vartelių ir laukia meilės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 sausio 2017 - 21:56
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 21:41)
kartą tetos kolė nukniso jo šašlykus su visu iešmu dar net nekeptus  biggrin.gif O jis taip valgyt norėjo tada  biggrin.gif

mes kartą pas draugę svečiuose buvom. Įdėjo vaikiui į lėkštę keptos vištos su bulvytėm. Vos tik maniškis nusisuko, draugės katinas vištą iš lėkštės nusinešė, o kai vaikas puolė katės gaudyt, šuva bulvytes suėdė biggrin.gif Tiek metų praėjo, o pamiršt negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 21:57)
mes kartą pas draugę svečiuose buvom. Įdėjo vaikiui į lėkštę keptos vištos su bulvytėm. Vos tik maniškis nusisuko, draugės katinas vištą iš lėkštės nusinešė, o kai vaikas puolė katės gaudyt, šuva bulvytes suėdė biggrin.gif Tiek metų praėjo, o pamiršt negaliu lotuliukas.gif

Buvo ir pas mus toks atvejis. Pas tą pačią tetą, atvažiavom į svečius ir atsivežėm rotveilerę, jauna dar buvo kalaitė. Tai ta tik įbėgo į namus, į virtuvę, o teta tik vyrui buvo iš keptuvės karbonadą įdėjus lėkštėn pietaut, tai ta šunė tiesiu taikiniu už to karšto karbonado iš lėkštės ir pro duris. biggrin.gif Gerai, kad žmonės supratingi, tai dar ir dabar prisiminę pažvengiam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 22:01)
dar ir dabar prisiminę pažvengiam.  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų šitas tai gerietis, niekada nieko nuo stalo nebuvo paėmęs. Bet sausainius iš anūkės tai tik taikosi atsikąst biggrin.gif na, ne autoritetas ana jam... Ir bėga jis, pasirodo, ne pas mergas, o prie marių doh.gif

o delmantinas tai viską, ką pasiekdavo, surydavo... vienais metais net nudažytus velykų kiaušinius surijo
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 28, 22:11)
Ir bėga jis, pasirodo, ne pas mergas, o prie marių  doh.gif

o delmantinas tai viską, ką pasiekdavo, surydavo... vienais metais net nudažytus velykų kiaušinius surijo

Romantikas nu , neima nepadraugavęs biggrin.gif

Gal jam pasirodė, kad ten Kinder siurprizai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 28, 21:53)
neleisk tų kontraceptikų, sterilizuok geriau. Nuo anų su laiku visokie negeri augliai atsiranda..

nežinau...ji jau 6vadas turėjusi..4tus metus leidžiu,per ilgai ji būtų nedarbinga po tokios operacijos..čia gi ne šuniui giliukus pašalint unsure.gif
Kulke,kas 6mėn leidžiu..nerujoja,svarbu nepražioplint kito okolo
mus šitos kalės meilės vaisius viienąkart be pietų paliko...Mašinoj maiše sumuštiniai,lašiakai buvo sudėti,bagažinė palikta atvira..tai jis per bagažinę,įsiropštė salonan ir su visu maišu tepė slides į laukus...būtume taip ir nesupratę ,kur dingo pietūs,jei ne skraidantys maišeliai...o kitą sykį pagavom nusikaltimo vietoj..tai paskui uždarynėdavom mašiną..
Gaudvile,miltuotasis ir muskatinis šalavijai nesikryžmina tarpusavyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 28 sausio 2017 - 22:28