Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 09 10, 17:39)
Mano mergelei šiandien šventė  biggrin.gif 

Plius vienas megztinis į rudenį - check!  biggrin.gif

Ir ką ta proga pasidovanojai? bigsmile.gif

Patenkinta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 10, 17:49)
Ir ką ta proga pasidovanojai?  bigsmile.gif

Patenkinta?  bigsmile.gif

Jis man didžiausia dovana biggrin.gif

Labai wub.gif Toks nejaučiamas gavosi, lengvutis, šiltutis, labai fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 10, 17:39)

Mano mergelei šiandien šventė  biggrin.gif 

Mano mergelei śeśtadienį buvo smile.gif
Atsakyti
O, tai jau buvo daug daug tortų ir po vieną žvakutę bigsmile.gif

Mažoji užmatė riūūūžavas češkes su kaspinukais pas kažką. Ir jai reikia. Pažiūrėjau internete, tai pagal anos pasakojimą - siaubo baubo tos češkės. Ale pažadėjau, teks ieškot padorių ružavų ir dailint wacko.gif

Dar bajeris, pamatė panelė labai labai labai labai ... Nu labai blizgančiais basutes pas moteriškę. Šiaip drebia viską garsiai, o tą kartą į ausį jau kuždėjo, kad ir ji tokių nori. Jazus, šarka auga biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Psio, mano laikas, visi išskirstyti biggrin.gif Ale megzt nelabai turiu ką, kaip čia bus dabar. Ir galvon niekas neateina ko norėčiau. Yr du nebaigtukai, bet todėl jie ir nebaigtukai, nes nenooo aš jų megzt.

QUOTE(saintlina @ 2018 09 10, 20:54)
Mano mergelei śeśtadienį buvo smile.gif

Pavėluoti sveikinimai biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 10, 21:06)
Mažoji užmatė riūūūžavas češkes su kaspinukais pas kažką. Ir jai reikia. Pažiūrėjau internete, tai pagal anos pasakojimą - siaubo baubo tos češkės. Ale pažadėjau, teks ieškot padorių ružavų ir dailint wacko.gif

Dar bajeris, pamatė panelė labai labai labai labai ... Nu labai blizgančiais basutes pas moteriškę. Šiaip drebia viską garsiai, o tą kartą į ausį jau kuždėjo, kad ir ji tokių nori. Jazus, šarka auga  biggrin.gif

Taviškei pats gazas darbar būt šarkutei ir atrodyt net labai gerai taip išsipusčius biggrin.gif Bet tuoj pat išaugs. Maniškei buvo 'tik ne rožinė' etapas. O dabar 'jokių sijonų' etapas. Varinėja kaip bachūriukas - džinsai ir kedai. Bet užtat kaip lengva, kai žinau ką rengsis biggrin.gif
Atsakyti
Hmmm ax.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 11, 08:06)
Maniškei etapas. Varinėja kaip bachūriukas - džinsai ir kedai. Bet užtat kaip lengva, kai žinau ką rengsis  biggrin.gif

man va taip va visada paprasta, gali įsivaizduot? smile.gif ir net urzgia, kad visiškai užtenka vienų džinsų, nes daugiau matuotis tingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 11, 11:58)
man va taip va visada paprasta, gali įsivaizduot?  smile.gif ir net urzgia, kad visiškai užtenka vienų džinsų, nes daugiau matuotis tingi biggrin.gif

Nu super biggrin.gif Bet su tuo tinginiu baisūs dalykai dedasi. Pvz.: pas mus popieriukus nuo sūrelių tik locheliai (t.y aš ir mergelė, nu dar mažiukas, bet jis viską ten meta) išmetinėja į šiukšliadėžę ax.gif Čia kada kai pasiutau, būtumėt jūs girdėjusios, kokią tiradą paleidau doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 11, 08:06)
Ir galvon niekas neateina ko norėčiau.

O dabar 'jokių sijonų' etapas.

Sorbet dabar laaaabai madoj Skandinavijoje ir kiek už jos ribų mirksiukas.gif

Vyresnė taip ir užaugo 'ant' džinsų ir vardinių ( nepamenu, vardas ar pavardė anos ant nugaros buvo) treningų. Dabar taip pat mieliau kelnes dėvi, ale dabar jau iš tingėjimo kojas depiliuot - kai užkuria tą savo epiliatorių, baisiau nei vejapjovė burzgia wacko.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 09 10, 17:14)
o FB sėdžiu per dienas biggrin.gif

o ką tu ten darai per dienas? Ten gi nėr kas veikt.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 11, 12:22)
  Bet su tuo tinginiu baisūs dalykai dedasi. Pvz.: pas mus popieriukus nuo sūrelių tik locheliai (t.y aš ir mergelė, nu dar mažiukas, bet jis viską ten meta) išmetinėja į šiukšliadėžę  ax.gif 

pas mus analogiškai. Popieriukai nuo sūrelių, ledų, šokoladukų, tuščios lėkštės - viskas ant rašomojo stalo kaupiasi kol urgzt nepradedu. O jeigu išvažiuoju į kaimą, o jis lieka namie, tai ant to stalo dar persikrausto ir sumuštinių kepykėlė, ir visi kiti tam reikalingi įrankiai.
Atsakyti

o ką tu ten darai per dienas? Ten gi nėr kas veikt.
Papildyta:

pas mus analogiškai. Popieriukai nuo sūrelių, ledų, šokoladukų, tuščios lėkštės - viskas ant rašomojo stalo kaupiasi kol urgzt nepradedu. O jeigu išvažiuoju į kaimą, o jis lieka namie, tai ant to stalo dar persikrausto ir sumuštinių kepykėlė, ir visi kiti tam reikalingi įrankiai.

Labas. Gal vaflių, suteptų su uogiene? :)

Yra kelios juodosios skylės, kurios įtraukia ir nepaleidžia. Mesendžeris. Knygą jei kokią skaitau, jis nemato, ką veikiu, tai reiškia fb :D

Pas mane irgi tas pats. Tik sumuštinius virtuvėj kepasi, nes nėra atliekamos rozetės prie kompo. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 09 )
. Gal vaflių, suteptų su uogiene?

Tai kur tie vafliai? Prie arbačikės labai tiks smile.gif

Labas dienas smile.gif
Atsakyti