Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 09 16, 23:07)
Blogai išoperavo. Pakartot.  biggrin.gif Ir kartoti, kol ateis į galvą ir protą  biggrin.gif

Tai kartos ir taip. Bet į protą vargiai ar ateis, beviltiška.

Ką nuveikėt per savaitgalį?
Įsivaizduojat, pas mus grybų vis dar nėr blink.gif visai. Liksiu be baravykų šiemet.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 16, 23:13)
Liksiu be baravykų šiemet.

Katinėli, lietuviai šiemet Lenkijos miškuose grybauja biggrin.gif

Labas iš ryto bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Tik atėjau pas dantistę ir džinsus susiplėšiau užsikabinus už vinies ant kėdės sėsdama. Pirmadienis įvykęs, škias.

QUOTE(saintlina @ 2018 09 16, 23:13)
Ką nuveikėt per savaitgalį?
Įsivaizduojat, pas mus grybų vis dar nėr  blink.gif  visai. Liksiu be baravykų šiemet.

Pradėjau naują megztinį megzt, o vakar mama atitarabanijo grybų kokius 40l. Tai davėmės su jais smile.gif Baravykai buvo tik du gal, visi kiti rudeniniai.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 17, 08:46)
Tik atėjau pas dantistę ir džinsus susiplėšiau užsikabinus už vinies ant kėdės sėsdama. Pirmadienis įvykęs, škias.

vakar mama atitarabanijo grybų kokius 40l. Tai davėmės su jais  smile.gif  Baravykai buvo tik du gal, visi kiti rudeniniai.

Kas čia per kėdė pas dantistę? blink.gif

Pas mus jokių grybų nėr, ne tik baravykų. Miške sausa kaip metus neliję.
Atsakyti
Labas rytas,
Grybų neturiu, nieko nemezgu, džiaugiuosi gražiu oru ir kariauju su vorais- nuvalau voratinklius, o ryte vėl per visą didelį langą mezginys - matyt kulkė su gaudvile bus užsiundžiusios biggrin.gif
Atsakyti
Laba bigsmile.gif
QUOTE(NERA @ 2018 09 19, 08:08)
ryte vėl per visą didelį langą mezginys - matyt kulkė su gaudvile bus užsiundžiusios biggrin.gif

Matyt biggrin.gif Vienok, papuola į tuos tinklus visokie musūnai, tas yra didelis gėris. Bet tai ir pati siurbiu namie voratinklius, jei reikia, tai reikia.

Va, juokongiausia tai su mašinom buvo. Ateinu, šalia veidrodėlio voratinklis nemažas, pilnas šiukšlių. Nubraukiu. Kol važinėju gaminamas naujas. Veiksmas nenutrūksta bet kokiu atveju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 19, 08:52)
Laba  bigsmile.gif

Matyt  biggrin.gif Vienok, papuola į tuos tinklus visokie musūnai, tas yra didelis gėris. Bet tai ir pati siurbiu namie voratinklius, jei reikia, tai reikia.

Va, juokongiausia tai su mašinom buvo. Ateinu, šalia veidrodėlio voratinklis nemažas, pilnas šiukšlių. Nubraukiu. Kol važinėju gaminamas naujas. Veiksmas nenutrūksta bet kokiu atveju laugh.gif

Zino kuria masina mezgejeles vaziuoja. Negi nusileis.

Sveikos, Bites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 09 19, 17:46)

Sveikos, Bites  wub.gif

Labas, bite Pou smile.gif kaip gyveni?
Atsakyti
Labas rytas.
Aš tai kaip visada, atbėgau, pasižvalgiau paveikslėlių, paskutiniuose puslapiuose neradau, tai daugiau atgal į praeitį nebesidairiau. Žodž, nei šuns, nei grybų, nei nertų, siuvinėtų sertvetėlių nebesitikėjau.

Vis dar vasarojat? Ne? Grybaujat? Ne? Tai kaip čia yr, kad per tris dienas - trys postai? a? Į mane pirštais nerodom, aš nekompiuterizuota, netelefonizuota, be radijos ir be satelito. Šiandiena - išimtis.

Šunį prašom į eterį, megztinius, voratinklius, kojines ir kryžiuku siuvinėtus paveiksliukus taip pat. Gonzikas galėtų ir paršelį parodyt, nes naminė kiaulaitė jau ties išnykimo riba.

Kulke, aš turbūt atsilikusi nuo šiuolaikinių grybų. Paskaičiau kad gavai du baravykus, o kiti grybai buvo rudeniniai.. Visada maniau kad baravykai skaitosi rudeniniai.

Kviečiu vėlyvos rytinės kavos.
Atsakyti
Labas, Ex'e wub.gif
kas pas tave naujo ir gero?

Šuo toks smile.gif tiksliau buvo toks prieš kelias savaites, dabar jau labiau kailiuotas, tik nenufotkinu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 09 20, 11:27)
aš nekompiuterizuota, netelefonizuota, be radijos ir be satelito

neretai ir aš užsimanau tokia pabūt smile.gif
Atsakyti
vakar buvau susirinkime mokykloj. Nervai nelaiko, daugiau turbūt neisiu. Jau ir taip auklėtoja kiekvienais metais vis prastesnį įspūdį darė, ale vakar.. ant manęs dukart rėkt pradėjo blink.gif Vienąkart paklausiau, gal vaikams dabar galima per pertraukas išeiti iš mokyklos, abo valgykla nedirba ir dar mėnesį nedirbs. Pareiškė, kad jokiu būdu, net per langus išeiti iš mokyklos negalima. Kai pasidomėjau, kodėl net per langą negali pareiti namo pavalgyti, pradėjo šaukti, kad aš paskui reikšiu mokyklai pretenzijas, jeigu mano vaikui kas nors pakely atsitiks. Nu gyvenime nesu jokių pretenzijų mokyklai reiškus blink.gif
Antrąkart skundėsi, kad su anglų mokytoja nėr kontakto, pastoviai klasėj triukšmas ir t.t. Su visom klasėm jau kokie treji metai tas pats, pažymiai pas tą mokytoją prasti. Kai pasidomėjau, gal tikslinga prašyti pakeisti mokytoją, jeigu jau tokios bėdos, ji vėl ant manęs rėkt pradėjo, kad vaikus reikia auklėti blink.gif nors prieš tai valandą išsijuosus gyrė, kokia puiki klasė ir kaip gerai pamokose elgiasi. Paskui pasirodė, kad mano vaikis net ne pas tą mokytoją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 rugsėjo 2018 - 13:44