QUOTE(saintlina @ 2018 10 05, 10:38)
maniškiui jau nebereik įduot, pats nusipirko

pažįstama kažkada sakė, kad turi pažįstamą mokytoją, tai ji vis dūsauja, kad krūvą gėlių gauna, o galėtų kas kokį šokoladuką atnešti.. Tai vakar sakau savo vaikiui, kad gal šokoladuką kokį nupirktų, O jis - nea, nepirksiu, kažkuri mokytoja diabetu serga, o aš neprisimenu, kuri.
Ai, tiesa, maniškis (mažasis) mergiotę susirado. Elektrėnuose

sakė, į svečius važiuos savaitgalį. Tai va, būtų proga pas Ex nulėkt, ale kad daba jau Ex kaži kur
Jauč, tavo mažiukas dičkį aplenks meilės fronte
Sakai, Ex gali info turėt apie mergikę?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 05, 10:46)
Erzinu, nu

Aš tai neapsisprendžiau šiemet, kas labiau daržely- auklėtojos ar mokytojos.
Nebuvo rinkiny trumpų valų? Specialiai trumpukus pirkau, bo dažniau mezgu mažo gabarito daiktus, nei didelius. Bet tai manam rinkiny yra du po 20cm ir 35cm vienas. Dabar mažei snūdą mezgu ant 20cm (plius du galiukai po 10cm, 40cm gaunasi), nelabai telpa. Ai, ir net labai tvirtai užveržus, po kurio laiko atsilaisvina ir kabina siūlą.
Nugi mažiukas dar

Manoji taip pat isterikuodavo ir dabar ožius rodo. Bet abi pasikalbam. Klausimų visada iškyla, prieštaraut bando. Ale palaukiu kelias minutes ir jau daro kaip būnu sakius. A geriausias bajeris, kad tiek tėvas, tiek mergiotė turi ją nešt net ir mažais atstumais. Man niekad nereikia. Ai, o dar naujovė tokia, kad net ir paaiškinus ne vieną kartą, vistiek sako - kodėl. A paskui pati pradėjo atsakyti 'nes todėl'. Na, jei todėl, tai todėl

Aš net pagūglinau
Trumpiausias 35cm, po to 55 ir 75 lyg. Užtat ir nusistebėjau, kaip čia tau nieks netelpa
Jo, ugačiaka

Bet gudrus, kaip velnias. Tai maniškį irgi mergelė nešioja

Nu jie nesveiki garbės žodis su tuo nešiojimu. Čia apie tėčius
Todėl

Šitas geras

Manasis kartais prieš ką nors imdamas sako 'ne ne ne', bet vistiek ima

Jau kaip laukiu kada žmonių kalba kalbės, o ne ūbaus, kaip pelėdžiukas.