Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Hai iš ryto biggrin.gif

Gavau ir aš anketėlę darželyje biggrin.gif Pasidarau kavos ir einu pildyti biggrin.gif

Ką jūs? bigsmile.gif
Atsakyti
Uf, sėdžiu, mezgu, klausau mezgėjos ir laukiu, kada mažoji prabus rolleyes.gif

Laba bigsmile.gif

Kulke, auklėtojų vertinimai bus eplatformoj pas jus? Pas mus galima pažiūrėt. Beveik kaip edienynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 08:00)
Uf, sėdžiu, mezgu, klausau mezgėjos ir laukiu, kada mažoji prabus  rolleyes.gif

Kulke, auklėtojų vertinimai bus eplatformoj pas jus? Pas mus galima pažiūrėt. Beveik kaip edienynas  biggrin.gif

Kaip fain biggrin.gif Aš tuoj eisiu tą patį veikt. Bet nesakyk, tų mezgėjų video ar transliacijos kaip narkotikai doh.gif

Kolkas tik sąskaitas į e-paštą gaunam ir gal kokia grupė FB yra. Daugiau nieko neminėjo. Gal darželio grupėje taip irgi bus, nes su lopšeliu nelabai matau prasmės.

Plia, laukiu žinios iš paštomato, kaip iš kokio apaštalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 08:15)
Kaip fain  biggrin.gif  Aš tuoj eisiu tą patį veikt. Bet nesakyk, tų mezgėjų video ar transliacijos kaip narkotikai doh.gif

Kolkas tik sąskaitas į e-paštą gaunam ir gal kokia grupė FB yra. Daugiau nieko neminėjo. Gal darželio grupėje taip irgi bus, nes su lopšeliu nelabai matau prasmės.

Plia, laukiu žinios iš paštomato, kaip iš kokio apaštalo  biggrin.gif

Ui, bent jau dabar pamegzt gaunasi tik prabėgom - nius rimtai, lekiu kur - eilutė, dvi; lekiu atgal - i vėl tas pats laugh.gif

http://musudarzelis.lt - čia kaip suprantu yra viso miesto, tai gal dar duos prisijungimo kodus mirksiukas.gif FB tai čia patiems reikia susikurt, nes visi skirtingu laiku atveda, pasiima vaikus, tai visokie org klausimai gana operatyviai sprendžiami. Vat praėjusią savaitę buvo pasiūlymas dėl kalėdinės šventės. Kaip ir jau patvirtinta. Tiesa, yra pas mus viena šiknė, vis jai kas nors netinka. Na, bet taip viskas, kad jau net laukiu jos ( leistų savigarba, eičiau paaiškinti apie gyvenimą wacko.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 08:29)
Ui, bent jau dabar pamegzt gaunasi tik prabėgom - nius rimtai, lekiu kur - eilutė, dvi; lekiu atgal - i vėl tas pats laugh.gif

http://musudarzelis.lt - čia kaip suprantu yra viso miesto, tai gal dar duos prisijungimo kodus  mirksiukas.gif FB tai čia patiems reikia susikurt, nes visi skirtingu laiku atveda, pasiima vaikus, tai visokie org klausimai gana operatyviai sprendžiami. Vat praėjusią savaitę buvo pasiūlymas dėl kalėdinės šventės. Kaip ir jau patvirtinta. Tiesa, yra pas mus viena šiknė, vis jai kas nors netinka. Na, bet taip viskas, kad jau net laukiu jos ( leistų savigarba, eičiau paaiškinti apie gyvenimą wacko.gif )

O man mergelė neleidžia megzt kelionėse blink.gif Jauti? Sako, tu gamta grožėkis, bendrauk, o ne sėdėk sulindus į tą mezginį. Dėve, Dėve doh.gif

O, geras smile.gif Nežinojau, atsilikau per tuos kelis metus smile.gif
O ta šiknė priklauso tėvų komitetui? Jei ne, tai užleisk jai savo vietą biggrin.gif Pas mus sakė irgi išsirinko, išėjimo mokestis 15€ priemonėms, o apie grupės fondą ir nepaklausiau. Gal susitiksiu kada kokią mamą ir pasiklausiu tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 08:39)
O man mergelė neleidžia megzt kelionėse  blink.gif  Jauti? Sako, tu gamta grožėkis, bendrauk, o ne sėdėk sulindus į tą mezginį. Dėve, Dėve doh.gif

O, geras smile.gif Nežinojau, atsilikau per tuos kelis metus smile.gif
O ta šiknė priklauso tėvų komitetui? Jei ne, tai užleisk jai savo vietą  biggrin.gif Pas mus sakė irgi išsirinko, išėjimo mokestis 15€ priemonėms, o apie grupės fondą ir nepaklausiau. Gal susitiksiu kada kokią mamą ir pasiklausiu tiksliau.

Geras, man tai rankom dirbant pliurpt nesunku ir net spėju laukuose stirnas, karves ir paukščius suskaičiuot laugh.gif Kitas reikalas - gi baisi prabanga perniek praleisti kokias 3-4 ar net daugiau valandų be mezgimo. Oi, prie to pačio - praėjusią savaitę greit gi numezgiau visiškai paprastuolišką snūdą mažei. Dar kepurė turi būti. Tai šian ryte užsizarazino eit su nauju 'kaklu' į daržą ir nors tu ką. Megztinių nereikia, ale visokias smulkmenas net labai mėgsta laugh.gif Ai, gi jai nesakiau kaip ir kuo dekoruosiu būsimą kepšą. Toji jau kelintą dieną - su burbuliukais bus. Būtent ir pati mintyse planavau blink.gif

Tai jau pernai ją į darželio tėvų komitetą įkišo cool.gif

Pas mus 'išėjimo' buvo 20 pinigų, bet ten kalėdoms, už kurias, pasirodo, visai mokėti nereiks. Bus dovanėlėms ir gal kokiom priemonėm. Mokslams, darbeliams - jau kiekvienas savo nuožiūra, bo skirtingos kainos visur ir skirtingos visų galimybės. Bet tai tas 'išėjimo' nėra privalomas ir reikalaujamas mirksiukas.gif

Saintlina, kaip tau vakar pirmas WD epizodas? Man tai net visai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 spalio 2018 - 08:32
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 09:29)
Saintlina, kaip tau vakar pirmas WD epizodas? Man tai net visai patiko.

UI, nemačiau blink.gif pamiršau visai. Gerai, kad pasakei smile.gif atsisuksiu smile.gif

Labas dienas smile.gif
Atsakyti
Nai nai, pabaigiau savo kišenėtąją. Bet kokia višta, tai negaliu, kartais pačiai blogai su savim biggrin.gif Na, bet nieko, lyčni siūlai nepamaišys, o trumpos rankovės irgi nėr blogai biggrin.gif
Kokio gražumo tvidas, kaip džiaugiuosi wub.gif Baldėju aš vien tik žiūrėdama į jį wub.gif

Papietavau, sakau, prisėsiu kavai ir žurnalui perverst bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 10 09, 12:15)
UI, nemačiau  blink.gif  pamiršau visai. Gerai, kad pasakei smile.gif atsisuksiu smile.gif

Labas dienas smile.gif

Taip ir galvojau, norėjau priminti ir užmiršau doh.gif Na, bet pas tave ten super galimybės 'atsisukt' bigsmile.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 14:40)
Nai nai, pabaigiau savo kišenėtąją. Bet kokia višta, tai negaliu, kartais pačiai blogai su savim  biggrin.gif Na, bet nieko, lyčni siūlai nepamaišys, o trumpos rankovės irgi nėr blogai  biggrin.gif
Kokio gražumo tvidas, kaip džiaugiuosi  wub.gif Baldėju aš vien tik žiūrėdama į jį  wub.gif

Papietavau, sakau, prisėsiu kavai ir žurnalui perverst  bigsmile.gif

Iš kokių siūlų mezgei? bigsmile.gif

Ut', gi ar gražu erzinti taip? Siuntinį gavai? Tamsiai mėlyna užsisakei ar kaip, kas, a kodeee? rolleyes.gif biggrin.gif

Ai, gi išsitraukiau kažin kada pirktus iš SG tvidą. Kvepia mašininiu tepalu, siūlas kaip koks stagaras, a užteko vieną kartą išskalbt ūkiniu muilu - ajajuj, koks minkštumas, koks švelnumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 spalio 2018 - 14:12
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 14:51)
Iš kokių siūlų mezgei?  bigsmile.gif
Ut', gi ar gražu erzinti taip? Siuntinį gavai? Tamsiai mėlyna užsisakei ar kaip, kas, a kodeee?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Ai, gi išsitraukiau kažin kada pirktus iš SG tvidą. Kvepia mašininiu tepalu, siūlas kaip koks stagaras, a užteko vieną kartą išskalbt ūkiu muilu - ajajuj, koks minkštumas, koks švelnumas  wub.gif

Iš cotton-merino iš narplioju. Aišku norėjau ilgų rankovių, o pradėjus pirmą megzt siūlo visai čiut čiut liko, taip ir nutrenkiau, gi rūpėjo griebt kitką megzt. Nu ir užsisakiau pagaliau trūkstamus du kamuoliukus, partija kita, atspalvis kitas biggrin.gif Čia mano vizitinė kortelė jau praktiškai biggrin.gif

Taaip, gavau wub.gif Tamsiai mėlyna, net sakyčiau nakties mėlyna wub.gif Noo pamatyt? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Oi, jo, trenkia tvidas man tokiu kaip drėgnu sandėliu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 09 spalio 2018 - 14:19
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 15:11)
Iš cotton-merino iš narplioju. Aišku norėjau ilgų rankovių, o pradėjus pirmą megzt siūlo visai čiut čiut liko, taip ir nutrenkiau, gi rūpėjo griebt kitką megzt. Nu ir užsisakiau pagaliau trūkstamus du kamuoliukus, partija kita, atspalvis kitas  biggrin.gif  Čia mano vizitinė kortelė jau praktiškai  biggrin.gif

Noo pamatyt?  biggrin.gif

A kai buvo kišenėtųjų bumas, tai buvo labai dažnas variantas, kuomet rankovės, kišenės ir sagutė - kitos spalvos. Eina sau, kaip kietai atrodė. Dar ir dabar kietai bigsmile.gif

Tai aiškiai! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 15:19)
A kai buvo kišenėtųjų bumas, tai buvo labai dažnas variantas, kuomet rankovės, kišenės ir sagutė - kitos spalvos. Eina sau, kaip kietai atrodė. Dar ir dabar kietai  bigsmile.gif

Tai aiškiai!  bigsmile.gif

Kaip WL sakė, yra ir kitų būdų pasipuošti nemezgant iš visų vaivorykštės spalvų siūlų vieno mezginio biggrin.gif Sakė tik kojinės gali švytėt visom vaivorykštės spalvom biggrin.gif

Žiek aukščiau biggrin.gif
Atsakyti