Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(NERA @ 2018 10 25, 16:07)
žinoma žalias fainiau!

Drąsus fainiau, bailus - fu, nu biggrin.gif
Atsakyti
Nu kokį maisto tašką atradom, neatsidžiaugiam bigsmile.gif Kokio skanumo rūkyti gaminiai, dešros, silkė, salotos, karšti wub.gif
Nera, man rodos tu turėtum žinot, o ir Ex bus pakeliui kursuojant nuo Heso link Marės po dešine puse yr parduotuvėlė Pas Rasą ar kažkas panašaus smile.gif Rekomendacijos didžiausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 25, 16:24)
Drąsus fainiau, bailus - fu, nu  biggrin.gif

Tiesiog jo tokia natūra mirksiukas.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 10 25, 18:44)
Nera, man rodos tu turėtum žinot, o ir Ex bus pakeliui kursuojant nuo Heso link Marės po dešine puse yr parduotuvėlė Pas Rasą ar kažkas panašaus  smile.gif  Rekomendacijos didžiausios  biggrin.gif

Nežinau blink.gif iiš karto už heso, kai tik prasideda pirma gyvenvietė? Nes paskui ten sodai ir Rokai rolleyes.gif
Gal kuriai moliūgai šiemet neužderėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 25 spalio 2018 - 21:03
QUOTE(NERA @ 2018 10 25, 22:01)
Nežinau blink.gif iiš karto už heso, kai tik prasideda pirma gyvenvietė? Nes paskui ten sodai ir Rokai rolleyes.gif

Rokuose, nuo Kauno važiuojant po dešine puse, toks ilgokas kioskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 10 25, 22:01)

Gal kuriai moliūgai šiemet neužderėjo?

Va tai tau smile.gif Taip, iškart už pirmų namų smile.gif Samylų g. UAB" Dargita". Pasigūglink ir rasi smile.gif Nuo manęs 9min kelio biggrin.gif

Mano užderėjo, bet kažkokie ne sriubiniai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 25 spalio 2018 - 21:22
Labas rytas bigsmile.gif Pagaliau penktaaaadienis, penktadienis biggrin.gif

Pageriam kavos ir bandom užkariauti pasaulį iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Laba, gražus oras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 26, 10:24)
Laba, gražus oras  bigsmile.gif

Aha, neblogas bigsmile.gif

Dėve Dėve, kaip apsisaugot nuo žioplumo doh.gif Ir nėėėė ką kaltint, tik save brangiausiąją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 26, 12:27)
Dėve Dėve, kaip apsisaugot nuo žioplumo doh.gif

Nugi niekas nuo to neapsaugotas, neimk į galvą mirksiukas.gif
Vargsti dar su projektais?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 26, 12:30)
Nugi niekas nuo to neapsaugotas, neimk į galvą  mirksiukas.gif
Vargsti dar su projektais?

Dabar jau ne vargas, viskas kaip ir aišku, bet aš schemoj paklydau, aina nakui. Išardžiau viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 26, 12:57)
Dabar jau ne vargas, viskas kaip ir aišku, bet aš schemoj paklydau, aina nakui. Išardžiau viską  biggrin.gif

Gerai, kai tu tas schemas supranti, a aš žiūriu į lapą ir matau džeponiškus karakulius wacko.gif Viena akis šposija, tai smegenys niekaip nesugeba info sudorot. Žodžiu, jei yra pynės, tai visai be jokių schemų mezgu arba susirašau taip, kad tik pati ir suprantu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 26, 14:08)
Gerai, kai tu tas schemas supranti, a aš žiūriu į lapą ir matau džeponiškus karakulius wacko.gif Viena akis šposija, tai smegenys niekaip nesugeba info sudorot. Žodžiu, jei yra pynės, tai visai be jokių schemų mezgu arba susirašau taip, kad tik pati ir suprantu laugh.gif

Aš žiūrėdama į schemą galiu išmegzt ją aukštyn kojom ir reversiškai biggrin.gif Tik čia paklydau ne tose 8 raporto akyse, o eilėse doh.gif
Atsakyti