Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 10 26, 16:36)
Aš žiūrėdama į schemą galiu išmegzt ją aukštyn kojom ir reversiškai  biggrin.gif

Tik čia paklydau ne tose 8 raporto akyse, o eilėse doh.gif

Visai paprasta pynė ar sugebėjimai išskirtiniai? biggrin.gif

Ai, būna irnesakyk.gif man tai dzin, paukščiuoju kiekvieną eilutę, nors turiu kelių rūšių 'skaičiuoklius'. Vienas toks, kur ratuką reikia pasukti. Na ir ką, perdedu ant kito virbalo ratuko nepersukus ir eilės pasiklysta. Net ir paukščiavimas ne visada patikimas, kai mintys skraido bele kur blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 26, 17:05)
Visai paprasta pynė ar sugebėjimai išskirtiniai?  biggrin.gif

Ai, būna irnesakyk.gif man tai dzin, paukščiuoju kiekvieną eilutę, nors turiu kelių rūšių 'skaičiuoklius'. Vienas toks, kur ratuką reikia pasukti. Na ir ką, perdedu ant kito virbalo ratuko nepersukus ir eilės pasiklysta. Net ir paukščiavimas ne visada patikimas, kai mintys skraido bele kur  blush-anim-cl.gif

Šiaip pasigirt norėjau biggrin.gif

Aš irgi paukščiuoju ir tų skaičiuoklių turiu, bet turiu matyt ant lapo. O čia žiūrėjau ir nužiūrėjau telefono ekrane.

Kokia aš laiminga yahoo.gif Gavau savo knygą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 26, 18:46)
Šiaip pasigirt norėjau  biggrin.gif

Kokia aš laiminga  yahoo.gif Gavau savo knygą  wub.gif

Šaunuolė! bigsmile.gif Kažkada mačiau kaip palatos draugė savo būsimam leliui mezgė pyniuotį. Paprastą tokį, bet tų pynių melejonas. Žiūrėjau ir stebėjausi, kaip ji jose nepasiklysta. Ot, pAvydas buvo tuo metu biggrin.gif Gerai, kad retai matau mezgimo procesus biggrin.gif

Kaip greit atėjo thumbup.gif, gal jau ką sumąstei? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 26, 19:16)
Šaunuolė!  bigsmile.gif Kažkada mačiau kaip palatos draugė savo būsimam leliui mezgė pyniuotį. Paprastą tokį, bet tų pynių melejonas. Žiūrėjau ir stebėjausi, kaip ji jose nepasiklysta. Ot, pAvydas buvo tuo metu  biggrin.gif Gerai, kad retai matau mezgimo procesus  biggrin.gif

Kaip greit atėjo thumbup.gif, gal jau ką sumąstei?  bigsmile.gif

O čia tai levelis bigsmile.gif

Ji jau prieš 2 dienas atėjo, ale aš lapuką pašto dėžutėj tik šiandien radau biggrin.gif Tai visumoj iš Oksfordo UK atėjo per 8 dienas smile.gif Aha, sumąsčiau pailsėti, kai numegsiu ką turiu numegzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 10 25, 16:07)
Nu ir silyginai, žinoma žalias fainiau! Jis beje paaugo? Nes, kad rudas auga, tai mes matom:)

Auga, žinoma, ir Žalias smile.gif lupasi tai pastoviai, reiškia ir auga pastoviai. Apie 80 cm dabar nuo nosies iki vuodegos galiuko.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 25, 15:30)
Va va va, labai senai jau noriu pradėt žiūrėt. Tai dafai, kol aš du sezonus pažiūrėsiu, tu pasijungsi ties trečiu ir žiūrėsma abi  biggrin.gif

Dafai smile.gif

Uf, tėvas ranką susilaužė. Ten rajoninėj ligoninėj sugipsavo, bet rentgenas rodo kokią tai atplaišą ir kaip ir reik operuot. Vežt reiks pirmadienį verdikto pas sostinės daktarus.
Nu o antradienį mergelei išvaržą operuos. Ot linksma savaitė laukia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 spalio 2018 - 19:50
QUOTE(saintlina @ 2018 10 26, 20:44)
Dafai smile.gif

Uf, tėvas ranką susilaužė. Ten rajoninėj ligoninėj sugipsavo, bet rentgenas rodo kokią tai atplaišą ir kaip ir reik operuot. Vežt reiks pirmadienį verdikto pas sostinės daktarus.

It's a deal smile.gif

Tikrai, kad uf unsure.gif Na, kad ir kaip bebūtų - sveikata svarbiausia, nors lankytis tose įstaigose yra visiškai nesveikai užknisantis reikalas ax.gif Kantrybės tau su jais, o jiems - gero ir greito pagyjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 10 26, 20:44)

Mano broliui ryt turėtų operuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 10 26, 21:03)
Mano broliui ryt turėtų operuoti unsure.gif

Papasakok po to kaip ten kas smile.gif
Maniškis savam stiliuj - bando derėtis su chirurgu, kad su vietiniu nuskausminimu darytų, abo narkozės bijo kaip velnias kryžiaus. Ir nakvot ligoninėj tai jau jis nė už ką, matote, neliks. Na, kaip visada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 26, 20:54)
Kantrybės tau su jais, o jiems - gero ir greito pagyjimo  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Labiausiai užknisa tai, kad tėvas tai susilaužė, kai gatavutis nugriuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 10 26, 22:25)
Maniškis savam stiliuj - bando derėtis su chirurgu, kad su vietiniu nuskausminimu darytų, abo narkozės bijo kaip velnias kryžiaus. Ir nakvot ligoninėj tai jau jis nė už ką, matote, neliks. Na, kaip visada biggrin.gif

Labiausiai užknisa tai, kad tėvas tai susilaužė, kai gatavutis nugriuvo doh.gif

Kiškis drąsuolis wub.gif biggrin.gif

Čia ne užknisa, o keista. Dažniausiai gi kaip žmonės sako - velnias pagalvę pakiša . Šį kart nepakišo.

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Laba, kavos? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 27, 09:18)
Laba, kavos?  bigsmile.gif

Yes! Su sausainiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 27, 09:19)
Yes! Su sausainiais  bigsmile.gif

Pas.mane su kiaušiniene laugh.gif

Kažin, koks oras lauke. Švilpauja tai visai nefysnai rolleyes.gif