Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 29, 16:21)
Sėklų pirkais?

taip,tikiuos ,kad užaugs unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 29, 19:24)
tik ne ant mano biggrin.gif
Papildyta:
vasarą tai nebūtų keista, bet viduržiemy stebina.

biggrin.gif biggrin.gif
pas mumi 14 dedeklių,tai 10kiaušių per dieną ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 01 29, 19:31)
O ką su antiniais darai?
Mama skytavo- fek, varlė viduj tupi. Psio, negaliu jų valgyt. biggrin.gif

Ate,man kepiniams gerai sueina antiniai...jie riebesni tokie
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 29, 19:42)
aišku, kad bliedni smile.gif gi ryškūs nuo žolės būna. Ūkininkai ar paukštynai žolės miltų duoda, ar kažko panašaus.

viena motera,dirbusi paukštyne,sakė ,kad pila kažkokį raudoną aliejų,ir kad nuo jo tampa oranžiniai tryniai...pas mumi irgi bliedni..beje,pirkau kriauklių praeitą savaitę,tai vet.vaistinėj patarė geriau kaulamilčius vištoms duot..tipo geriau pasisavina,+pigiau...ale mūsų aūle nėr jų pirkt...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 29, 19:48)

pas mus kai kurių juodų vištų kiaušiniai tokiais žalsvais lukštais. Įdomūs tokie. Skonis tikrai toks pats.

o kojos žaliai juodos tų vištų?jei taip,tai tie kiaušiai tipo be cholesterolio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 29, 20:15)
taip,tikiuos ,kad užaugs unsure.gif

O kokios firmos sėklos, įdomu pasicekavint. Turiu nuo labai seniai Sperli firmos, ale ten toks mix'as, kad rankos ne kilo sėt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 29, 20:03)
gerai, nesakyk, parodysi, kai žydės smile.gif
Papildyta:
nebaisiai lesė pas mus smile.gif

Tai rašo ne daugiau 5% nuo pašaro kiekio.
Pasnu šešios 1-3 per dieną.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 29, 19:59)
Stengiamės, bet kukurūzai manau gali būt modifikuoti. Kitais metais sakėm mėsinukėm žirnius pirksim. biggrin.gif

mes kukurūzų neduodam,nebent rudeniop lieka tų,kuriuos auginu vaikams,pašarinių nėėė
Reiks išbandyt šią savaitę burokėlių įtaką kiaušio spalvai...jei mačys,teks vagų skaičių dydint,nes ryškesnis trynys gražiau...o dabar į pyragus ciberžolę beriu,kad gražesnė spalva būtų...beje,burokus žalius ar virtus duodi?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 29, 20:18)
O kokios firmos sėklos, įdomu pasicekavint. Turiu nuo labai seniai Sperli firmos, ale ten toks mix'as, kad rankos ne kilo sėt.

šitie,na man jie labai gražūs pasirodė[/url]My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 29 sausio 2017 - 20:33
Pirkau džiovintų mėtų pas ūkininką. Mėtos tokios, kad išgėrus arbatos net gomurys kaip atšąlęs blink.gif čia gal tos šaltmėtės?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 29, 20:31)

O, na bus įdomu sužinot, kaip tau sekasi ;)

Kulke, buvai jau šaldytuvą patikrint, ką ten taupai pasislėpus biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 18:45)
Va ką tik su mergike rankas nusiplovėm  biggrin.gif Pasėjau Margenius, nes ilgai stena, kol išlenda,

dabar paklausiu, tik nenugriūk ax.gif čia tos gėlės, kur parsisuntėm??? mix'as??? a kaip jas sėt reikia???
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 29, 20:31)
mes kukurūzų neduodam,nebent rudeniop lieka tų,kuriuos auginu vaikams,pašarinių nėėė
Reiks išbandyt šią savaitę burokėlių įtaką kiaušio spalvai...jei mačys,teks vagų skaičių dydint,nes ryškesnis trynys gražiau...o dabar į pyragus ciberžolę beriu,kad gražesnė spalva būtų...beje,burokus žalius ar virtus duodi?
Papildyta:

Ir burokėliai ir morkos žali tarkuojami.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 29, 20:41)
Pirkau džiovintų mėtų pas ūkininką. Mėtos tokios, kad išgėrus arbatos net gomurys kaip atšąlęs  blink.gif  čia gal tos šaltmėtės?

Visko gali būti. Vasarą iš pasivaikščiojimų parsinešu šaltmėčių, taip skanu vakare lauke atsigert arbatos prieš miegą smile.gif
Privalgiau lašinukų su vilnietiškais/dzūkiškais česnakais. Gomurys praktiškai irgi kaip nuo tavo arbatos jautėsi biggrin.gif Bet ant viršaus užpyliau mergikės Cornflakes'ų su pienu, lyg atsigavo. Mano racionas praktiškai tobulas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 19:02)
Tai, kad sėklų mizeris, vienam pokelyje 5, kituose po 6.  Margenių daugiau, bet tų dar atsėjimui pasilikau. Žinau. Bet nesicackinu.  O tu girdėjus, kad Margeniai skaitosi naminės našlių gėlės?  blink.gif

nu kas čia dabar??? blink.gif pasakyk, kad nea... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 29, 20:48)
dabar paklausiu, tik nenugriūk  ax.gif čia tos gėlės, kur parsisuntėm??? mix'as??? a kaip jas sėt reikia???

Teip tuos pačius smile.gif Į žemes sėjau po sėklytę, nes jos dražuotos, negiliai, gal 0.5 - 1cm gylyje.

Gaudvile, viskas patikrinta kelis kartus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 29, 20:51)
nu kas čia dabar???  blink.gif pasakyk, kad nea... unsure.gif

Tai aš jų ant palangės namuos ir neauginu, laukinės anos pas mane biggrin.gif
O kaktusai sako senmergių gėlės. Tau panašu, kad Ex ar Lylia senmergės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 20:58)
Teip tuos pačius  smile.gif  Į žemes sėjau po sėklytę, nes jos dražuotos, negiliai,  gal 0.5 - 1cm gylyje.

viskas - ryt sėsiu. Vakar persodinau Hot culinary čiliukus (jau po trečią porą tiktų lapelių leido), labai nepatenkinti buvo, bet į vakarą atsigavo biggrin.gif
Atsakyti