Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(daimura @ 2017 01 29, 21:05)
viskas - ryt sėsiu. Vakar persodinau Hot culinary čiliukus (jau po trečią porą tiktų lapelių leido), labai nepatenkinti buvo, bet į vakarą atsigavo  biggrin.gif

Kur tu juos augini? Po lempa? Ką buri sėdama? bigsmile.gif Pas mane čiliai sūsnos būna iki išsodinimo į nuolatinius laukinius vazonus, tada tik atsigauna. Iki tol, tai Viešpatie su viešpačiukais, karikatūros.
Atsakyti
Uf, prisilepinau vonioj, prisitepliojau viskuo. Sedziu dabar kvepianti. Ziurim talentus. Geriau neziuretume.

Ai, vakar rusi tvarkiau, nustebau, kad neblogai svogunai laikosi. Tokia dregnoka vasara, galvojau, kad supus puse ju.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 29, 20:50)
Ir burokėliai ir morkos žali tarkuojami.

Ačiū...bo jau vyst pradėjo burokėliai
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 29, 21:18)

Ai, vakar rusi tvarkiau, nustebau, kad neblogai svogunai laikosi. Tokia dregnoka vasara, galvojau, kad supus puse ju.

ir man kantrybė trūko,tad prie pc pritūpau..
mes jau pabaigėm savus,liko tik šalotai ir kiti daugiagalviai...ale anuos užslėpiau sėklai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 29, 20:46)
O, na bus įdomu sužinot, kaip tau sekasi ;)

nu jeigu nugeibs,tikrai čia nesigirsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 29, 21:23)
Ačiū...bo jau vyst pradėjo burokėliai

Burokėliai gerai laikosi šiukšlių maišuoe storesniuose užrišti. Vėsiau padedi. Nesupūva, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 29, 21:23)
nu jeigu nugeibs,tikrai čia nesigirsiu rolleyes.gif

Tai pradžioj bais įdomu, kaip dygs.

A mes tai žiūrim T! Geras personažas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 29, 13:15)
vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kuri jūsų auginot japoniško Juodojo Triufelio pomidorus iš Loretossodų ir turit sėklų? Turėjau kadaise, šiandien apsičiupinėjau, kad arba praganiau, arba išdalinau triufelio sėklutes verysad.gif  Mainams nieko neturiu, tik pinigus.

Labas vakarelis, na ir prirasiusios per vakara blink.gif

Ex, as turiu black trufle seklu, tamsus, bet ne kriauses formos. Nezinau is kur jie atkeliave, su kazkuo issimainiau. Man vieni is skaniausiu. http://www.burpee.co...prod000972.html labai panasus i situos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 29, 21:34)
A mes tai žiūrim T! Geras personažas thumbup.gif  wub.gif

Plia, anas galvoj kitą muziką girdi, kaip ir Minedas, garantuotai, net skauda klausyt lotuliukas.gif Bet trimpenki klipai youtubėj yra biggrin.gif O kiek peržiūrų dabar rinks, baisu ir pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 29 sausio 2017 - 21:40
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 21:38)
Plia, anas galvoj kitą muziką girdi, kaip ir Minedas, garantuotai, net skauda klausyt  lotuliukas.gif Bet trimpenki klipai youtubėj yra  biggrin.gif O kiek peržiūrų dabar rinks, baisu ir pagalvot  biggrin.gif

Ai, dainavimas dainavimu, ale jis pats koks gerulis personažas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aktoriai kuria roles, o jis pats va toks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 sausio 2017 - 21:45
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 20:51)
Privalgiau lašinukų su vilnietiškais/dzūkiškais česnakais, ant viršaus užpyliau mergikės Cornflakes'ų su pienu. Mano racionas praktiškai tobulas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 29, 21:44)
Ai, dainavimas dainavimu, ale jis pats koks gerulis personažas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aha smile.gif kiek teigiamų emocijų bežiūrint thumbup.gif

diedas apie pilvo šokį sakė - kur pilvukas yra, ten gražiai šoka, o kur nėr, tai ir šūds biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 sausio 2017 - 21:49
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 20:58)

O kaktusai sako senmergių gėlės. Tau panašu, kad Ex ar Lylia senmergės?  biggrin.gif

Apie Ex nieko negaliu pasakyti, bet Lylia tai tikrai kaip senmerge, siuvineja nuo pietu iki vidurnakcio biggrin.gif

Pries savaite pasidziaugiau,kad turesiu ka per tv ziuret, siandien atsaukiu ta dziaugsma. Neidomu. Nu nepatinka man vaiku pasirodymai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 29, 21:44)
Ai, dainavimas dainavimu, ale jis pats koks gerulis personažas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aktoriai kuria roles, o jis pats va toks lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu pasilikęs protelis kažkur 2000'tuose, ale patinka jam ant scenos labai dainuot, tai ką dabarties. Užglušino plojimai, nepaėjo korta šįkart biggrin.gif Eis toliau klipų kept biggrin.gif

O, Amerikė bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 29, 21:46)

diedas apie pilvo šokį sakė - kur pilvukas yra, ten gražiai šoka, o kur nėr, tai ir šūds biggrin.gif

Tai aš jau net nerašysiu ką maniškis sakė biggrin.gif Ir taip žinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 21:54)

Tai aš jau net nerašysiu ką maniškis sakė  biggrin.gif  Ir taip žinai  biggrin.gif

ale kitos gal nežino biggrin.gif kur ten gali žinot žmogus, namie mergelės neturintis biggrin.gif
Atsakyti