QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 23, 16:29)
Dėl maisto baisaus? Tai jei ne mažė, dzin būtų. Ale gi ji 'valdišką' gali valgyti tik kebabus ir picas, o picos Latvijoje ajaj-vajaj - dideli dideli karšti sumuštiakai. A mano gamintą maistą valgo. Sriubų neprašo. Pomidorai, agurkai, burokėliai, morkos, paprikos, rūkyta žuvis ( skumbrė kokia), silkė marinuota, karbonadai, kepta višta orkaitėj, varškytė, glaistyti sūreliai, sausi pusryčiai, makaronai. Daug ką valgo, bėda, kad jei ne namie, nematytas vaizdas ir finale jau pati nežino, ko nori. Va, tarkim, pas anytą ir blynelius, ir balandėlius kapoja. Daržely pusryčių atsisakėm, o ką per pietus ir vakarienę valgo, net nežinau. Nes man sako, kad valgė, o auklėtoja sako atvirkščiai.
Šiandien į darželį su suknele išstraksėjo. Tos ale šventinės dvi tai jau kaip nors pati norės - blizgučių daug

Bet kasdien kažin kaip ilgai, po daržo gi lekia arba su tėčiu, arba su manim į sportą, nepatogu su suknelėm.
Babininiai, ale gi viskas priklauso nuo to, iš kurios pusės vėjas galvon pūstels
Vat ir galvoju, ar jau atėjo laikas kepurėms
Ir dėl maisto, ir dėl pakabų, ir dėl indų
Ooo, tai pas jus meniu koks platus

Nors būna ir maniškiams pramuša.
Į darželį mergikė dažniausiai eidavo su suknėm. Patogiausia. O dėl sporto, tai po daržo pasiimant tikriausiai persirengiat, ar ne?
Aš kol nesulauksiu siūlų vyniotuvo iš Ali, tol babininių nepirksiu, nors jau tokių gerų mačiau, bet vyniot rankom visai nenooo

Man žinai kas įdomu. Koks artikulas Siūlo galo babininių siūlų, kad tokios kainos

Aš vis IG pažiūriu RU kur prekiauja babininiais kokios kainos, ten aiškiai parašyta ir gamintojas, tai jau išgirtasis šustras kašmyras 100% pas juos apie 12 100g. Nu pas mus yr po 16 už 100g, ale niekur neparašyta kas gamintojas. Dar manosiūlai.lt prie kai kurių būna gamintojas, o kitur - valstybinė paslaptis.
Pačios kepurės man patinka ir tinka, tik, kai pas mane yra grifka, nu tai vaizdzialis po kiepkos toks kąašžinau būna

Jeigu ne į svečius, ar į kokį renginį tai deduosi ir einu.
O, gi šiandien turi būt OlSannos live'as

Reiks pasižiūrėt. Nors neištempiu viso, tas pats per tą patį. Bet būna ir perliukų pasitaiko