Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas šeštadienis cepelinadienis biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 24, 10:16)
Ir kaip gi?  biggrin.gif Aš tai pamenu, paprašiau mamos pamokinti. Ji vakarais vis megzdavo ir man prireikė. Tai parodė kaip akis užsidėt ir megzt, t.y. perkelt akis nuo virbalo ant virbalo doh.gif  Ne tas žodis, kaip užpykau, kai tik pastebėjau, kad mezginys tai neauga.
Taigi, dviem virbalais ir apvaliai, nes priekis ir nugara šonuose susiūti buvo doh.gif

Laba, lyg ir gleivės tekėt nori, labai čia reikia cool.gif  biggrin.gif

Va kas mane išmokino megzti negaliu atsakyti. Prisimenu, kad mama megzdavo, o kai skaičiuodavo akis aš turėdavau kas 10 lenkt pirštus biggrin.gif Teta megzdavo pirštuotas pirštines ir kojines 5virbalais, šitą irgi pamenu. Močiutė labai gražiai adydavo kojines ant elektros lemputės užsidėjusi biggrin.gif Mokykloj per darbų pamokas mokino, mezgėm šalikus. Žinau, kad aš jau mokėjau. Bet tikslaus mokymo fakto neatsimenu, nors užmušk. Po to ilgą laiką nemezgiau ir grįžau atgal, kai gimė mergikė, labai norėjau nunert baltą skrybėlaitę vasarai. Taip ir užsivedė aparatas, o pagreitį įgavo tavo dėka, kai mezgėm Bulle's kartu bigsmile.gif Ir ačiū tau už tai biggrin.gif

Visai nereik ax.gif Nesigleivėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Šiandien Lesiui devyni mėnesiai, mergelė sakė važiuos jautienos filė gimtadienio proga pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Ui, skanių cepelinų! wub.gif

Va, va, dar adymas buvo akcija-atrakcija gera laugh.gif Dabar nešauna minčių tokiom nesąmomėm užsiimt.

Jei rimtai prisidėjau prie grįžimo, tada labai smagu. Gražūs tavo darbai wub.gif

Atsakyti
Labu.
Atėjau chaliavos kavos ir žiū, nieks čia nevaišina.
Pas mon kažkodėl beveik žiema atėjo. Sninga baltais mikrobais. Gerai kad prieš keletą dienų spėjau/nepatingėjau pomidorus nusiskint. Ir tik vakar jurginų pora krūmelių partempiau namo.

QUOTE(saintlina @ 2018 11 24, 12:14)

Šiandien Lesiui devyni mėnesiai, mergelė sakė važiuos jautienos filė gimtadienio proga pirkt biggrin.gif

Sveikinimai kailiniuočiui wub.gif Parodysi kokį jautį mergelė partempė lesiui bigsmile.gif Aišku, ir lesių šalia grobio biggrin.gif

Perskaičiau tavo Žalio nuotykius veterinarkėj, senokai taip smagiai juokiausi biggrin.gif Na, ne iš Žalio bėdos juokas ėmė, bet tavo pasakojimas labai vaizdingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 24, 12:14)
Labas dienas smile.gif

Lesiui baliončikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

A nuo kada mergelė šunių pripažinto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 24, 11:14)
Labas dienas smile.gif

Sveikinimai Mažyliui wub.gif Skanios jautienos bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 24, 11:34)
Ui, skanių cepelinų!  wub.gif

Va, va, dar adymas buvo akcija-atrakcija gera laugh.gif Dabar nešauna minčių tokiom nesąmomėm užsiimt.

Jei rimtai prisidėjau prie grįžimo, tada labai smagu. Gražūs tavo darbai  wub.gif

Škanūs, kaip visada biggrin.gif Nesigiriu, bet cepelinai yr vienas tų atvejų, kurie gaunasi visada biggrin.gif

Tai dabar vartojimo amžius, per petį šiukšlynan ir imi naują porą biggrin.gif

Teip, tavo dėka pradėjau teisingai megzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 24, 12:41)
A nuo kada mergelė šunių pripažinto?  bigsmile.gif

Jau senokai burkuoja. Ir kartais net pavedžiot sugalvoja - ir eidamas man pavadėlio nenori atiduot blink.gif

http://www.part.lt/i...ce2c8287933.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 lapkričio 2018 - 16:39
QUOTE(saintlina @ 2018 11 24, 16:36)
Jau senokai burkuoja. Ir kartais net pavedžiot sugalvoja - ir eidamas man pavadėlio nenori atiduot  blink.gif

http://www.part.lt/i...ce2c8287933.jpg

Bet tikrai, kaip su kūdikėliu, kai nepasidalina kuriam vežimėlį stumti biggrin.gif

Gražuolis, jau toks patinas patinas darosi wub.gif Toks Romeo Lesius - pudelių širdžių daužytojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 24, 18:49)
pudelių širdžių daužytojas  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Bet iš tikrųjų pudelis iš proto eina kai maniškis su kokiu kitu šunium žaist pradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 24, 20:22)
lotuliukas.gif 
Bet iš tikrųjų pudelis iš proto eina kai maniškis su kokiu kitu šunium žaist pradeda biggrin.gif

Nu tai ar aš, manai, neatsakau už tai ką rašau? biggrin.gif

Žiūrit Kaukę? bigsmile.gif Aš žiūriu ir pagaliau mezgu kojines wub.gif Dėve, Dėve, kaip gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 24, 21:33)
Nu tai ar aš, manai, neatsakau už tai ką rašau?  biggrin.gif

Žiūrit Kaukę?  bigsmile.gif Aš žiūriu ir pagaliau mezgu kojines  wub.gif  Dėve, Dėve, kaip gerai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kur jūs kojines dedat???

Žiūrim, aišku smile.gif o kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 24, 21:22)

Kur jūs kojines dedat???

Žiūrim, aišku smile.gif o kaip kitaip?

Į stalčių biggrin.gif O tu kur kojines laikai? Dabar mezguosi sau pagaliau biggrin.gif Nes neturiu nei vienų šiltų ax.gif

Tai vat aš ir galvoju, kad ir pas tave ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti