Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Kol nieko nėra namie, labai NEKUKLIAI vizginu uodegą flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 lapkričio 2018 - 21:07
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 27, 21:04)
Kol nieko nėra namie, labai NEKUKLIAI vizginu uodegą flirt.gif

biggrin.gif Super! biggrin.gif
Atsakyti
Kulke, matei, 10.18 Eros Ramazoti koncertuos Kaune? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 lapkričio 2018 - 23:41
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 27, 23:41)
Kulke, matei, 10.18 Eros Ramazoti koncertuos Kaune?  bigsmile.gif

Baaaik, čia mano nenutrūkstantis seilėtekis, kur jau aš nežinosiu, mano širdis vaivorykštės spalvom nusidažo vien tik anonsą išgirdus wub.gif Bet bilietukų kaina kone aukščiausia LT imant visą jo koncertinį turą ax.gif Nors pagūglinau - proto ribose. Buvo kažkas diskusiją užvedęs FB iš žvaigždūnų, dar pas mus net neanonsavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 lapkričio 2018 - 00:28
Labas rytas bigsmile.gif

Apšerkšniję mūsų žiemos, balta balta kur dairais bigsmile.gif Bet oras koks geras, kad ir spaudžia šaltukas bigsmile.gif

Tai kavos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 27, 21:18)
Chemikalai  biggrin.gif  O dabar tai vienas iš natūralesnių ingridientų, kurį galima rasti kepinyje biggrin.gif

O, gi vis noriu paklausti, ar tortus dar darai?  bigsmile.gif

tai jau tikrai biggrin.gif

kad nėr kada biggrin.gif aš nuo tos dienos, kai šunį įsigijau, knygos nei vienos neperskaičiau, kur jau ten tortai.. gimtadieniams saviems padarau, bet elementariai puoštus.
O knygas dabar audio variante klausau.

Labas rytas smile.gif

a mūsų prapuolėlės ima pavyzdį iš draugės - užlindo, brūkštelėjo, nei atsakymo nelaukė ir vėl prapuolė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 lapkričio 2018 - 09:39
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 28, 01:12)
Baaaik, čia mano nenutrūkstantis seilėtekis, kur jau aš nežinosiu, mano širdis vaivorykštės spalvom nusidažo vien tik anonsą išgirdus  wub.gif  Bet bilietukų kaina kone aukščiausia LT imant visą jo koncertinį turą  ax.gif Nors pagūglinau - proto ribose. Buvo kažkas diskusiją užvedęs FB iš žvaigždūnų, dar pas mus net neanonsavo.

Man tai po nevykusio konco išvis dingo noras eit. Tai šiandien išimtį daryčiau tik 2 vakarietiškoms grupėms: Imagine Dragons ir One Republic. Visi kiti gali eit kakū biggrin.gif

Laba bigsmile.gif

Su pinigais šiais laikais visai nupušimas. Jau nervas jama link sprogimo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 28, 09:37)
kad nėr kada biggrin.gif  aš nuo tos dienos, kai šunį įsigijau, knygos nei vienos neperskaičiau, kur jau ten tortai.. gimtadieniams saviems padarau, bet elementariai puoštus.
O knygas dabar audio variante klausau.

a mūsų prapuolėlės ima pavyzdį iš draugės - užlindo, brūkštelėjo, nei atsakymo nelaukė ir vėl prapuolė g.gif

Tai šuo pilnai kompensuoja tau laimės hormono gamybą biggrin.gif Nedidelis praradimas biggrin.gif

Prapuolėlės tam ir yra prapuolėlės biggrin.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 28, 09:42)
Man tai po nevykusio konco išvis dingo noras eit.

Su pinigais šiais laikais visai nupušimas. Jau nervas jama link sprogimo wacko.gif

O kas negerai buvo?

Aš jau pradedu tikėt kalbom apie būsimą krizę. Kuo daugiau turi, tuo mažiau turi biggrin.gif Kažkokia tokia situacija dabar smile.gif

Uf, galėjau pasiimt pamegzt, dabar pusvalandį dyka sėdėsiu, kol pamokos baigsis.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 28, 13:27)
O kas negerai buvo?

Aš jau pradedu tikėt kalbom apie būsimą krizę. Kuo daugiau turi, tuo mažiau turi  biggrin.gif Kažkokia tokia situacija dabar  smile.gif

Uf, galėjau pasiimt pamegzt, dabar pusvalandį dyka sėdėsiu, kol pamokos baigsis.

Kai visą koncertą pagrindinis veikėjas nudelbęs akis ir jokio bendravimo su gerbėjais wacko.gif visą laiką surauktas veidelis, baisu. Gal tiesiog grafikas toks, kad jau automatiškai viskas vyksta, bet gi gerbėjams tai šventė. Žodžiu, apšildantis labiau žmogiskesnis buvo, nei Muse. Be to, dar ir su Depešais nepaėjo, kai jau kartojo, nepirkau bilietų ir net noro nebuvo.

Ai, tos krizės nuolat būna, nieko čia mirtino. Mane biesina valdiškų įstaigų nauja mada. Sporto mokykloj organizuoja varžybas, reikia sumokėti startinį mokestį ( Visada toks buvo ir yra. Apdovanojimams praktiškai eina jis), bet gi anie imt, matai, pinigų negali. Dalyvauti privalai ( sutartyje yra punktas), bet startinį susirinkit patys. Mes pirmi metai ir ne visus tėvus pažįstam. Ten kur persirenginėja, daug žmonių malasi. Be to, sąrašai tai pas trenere yra. Žodžiu, jau ima kailis šiauštis.
Darže taip pat. Samdom kalėdom žmones, gi jie turi įmones arba liudijimus ir visur sutartys pasirašomos. Tai ne, gi 100proc turi būt visų tėvų sutikimas. Jei tik nors vienas prieš, direktorė draudžia. Uf.

Aha, reikia kelioninio mezgimo krepšio tam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 28, 12:42)
Kai visą koncertą pagrindinis veikėjas nudelbęs akis ir jokio bendravimo su gerbėjais wacko.gif visą laiką surauktas veidelis, baisu. Gal tiesiog grafikas toks, kad jau automatiškai viskas vyksta, bet gi gerbėjams tai šventė. Žodžiu, apšildantis labiau žmogiskesnis buvo, nei Muse. Be to, dar ir su Depešais nepaėjo, kai jau kartojo, nepirkau bilietų ir net noro nebuvo.

Ai, tos krizės nuolat būna, nieko čia mirtino. Mane biesina valdiškų įstaigų nauja mada. Sporto mokykloj organizuoja varžybas, reikia sumokėti startinį mokestį ( Visada toks buvo ir yra. Apdovanojimams praktiškai eina jis), bet gi anie imt, matai, pinigų negali. Dalyvauti privalai ( sutartyje yra punktas), bet startinį susirinkit patys. Mes pirmi metai ir ne visus tėvus pažįstam. Ten kur persirenginėja, daug žmonių malasi. Be to, sąrašai tai pas trenere yra. Žodžiu, jau ima kailis šiauštis.
Darže taip pat. Samdom kalėdom žmones, gi jie turi įmones arba liudijimus ir visur sutartys pasirašomos. Tai ne, gi 100proc turi būt visų tėvų sutikimas. Jei tik nors vienas prieš, direktorė draudžia. Uf.

Aha, reikia kelioninio mezgimo krepšio tam  biggrin.gif

Teip, tu visiškai teisi smile.gif

O, gi, kitą savaitę ir pas mumi susirinkimas dėl Kalėdų. Visi būsim nykštukais. Ir vaikai, ir tėvai, ir broliai, ir sesės. Nu kam to reik. Mažiukai galėtų grupėj su Kalėdų seniu ramiai pabūti.

Reik būtiniausiai smile.gif Kažkur lyg mačiau prekyboj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 28, 15:17)
O, gi, kitą savaitę ir pas mumi susirinkimas dėl Kalėdų. Visi būsim nykštukais. Ir vaikai, ir tėvai, ir broliai, ir sesės. Nu kam to reik. Mažiukai galėtų grupėj su Kalėdų seniu ramiai pabūti.

Reik būtiniausiai smile.gif Kažkur lyg mačiau prekyboj g.gif

Iš vienos pusės, man tai visai gražu būna, kai kalėdiniu laikotarpiu gatvėse su nykštykų kepurėm vaikšto. Oi, tiesa, gi Vilniuje kartą teko matyt su žiauriai fainom veltinio kepurėm. Jos ten tokios su išraitymais. Visa šeimyna pasipuošusi wub.gif Ale iš kitos pusės, dėl valandos visiems persirengti, hmmm. Kažkaip hmmm.

Ai, gi mūsų darže per advento vakaronę dreskodas - balta spalva. Na, tai su vaikais viskas aišku. Ale nygaliu žūrėt į mūsų klimato zonoj tokį derinį - apranga balta, o batai kokie juodi. Šiltuose kraštuose viskas normaliai, ale pas mus hmmhmm. Tai va, reikia dar ir žieminių baltų batų. Dėl valandos? Nesuku smegenų, žodžiu.

Pas rusaites mačiau, kad tarkim jei nešiojasi su savim kokią mezgamą kepurę ar kojines, tai susideda į tokį ritinio formos maišelį-krepšelį su užveržiamu viršum. o jei didelį mezginį, tai tiesiog tvirto audinio maišelis.

Kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
Arbatos! Su spurgom biggrin.gif Tikras Dejavu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 lapkričio 2018 - 19:18