Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 26, 21:34)
Pilnatis artėja ar magnetinės audros taip banguot žmones skatina?  unsure.gif  biggrin.gif

Ta prasme? Mane tai kažkas veikia, bet jei pilnatis, tada viskas aišku biggrin.gif Yra kam kaltę suversti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 26, 22:39)
Ta prasme? Mane tai kažkas veikia, bet jei pilnatis, tada viskas aišku  biggrin.gif  Yra kam kaltę suversti  biggrin.gif

Įžeidė mano nekaltas avataras jautrias asabas 😂

Einu ieškoti kada buvo ar bus, pačiai įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 26, 21:45)
Įžeidė mano nekaltas avataras jautrias asabas 😂

Einu ieškoti kada buvo ar bus, pačiai įdomu  biggrin.gif

Tai ten avelės, o ne asabos gal biggrin.gif
Aš jau pagūglinau, akurat - pilnatis. Ir per Kalėdas bus pilnatis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 26, 22:48)
Tai ten avelės, o ne asabos gal  biggrin.gif
Aš jau pagūglinau, akurat - pilnatis. Ir per Kalėdas bus pilnatis  biggrin.gif

Gal cool.gif

Per kalėdas geriau sniego būtų wub.gif
Atsakyti
Labas vskaras mezgėjom ir saintlinai su gražuoliu ciuciku!
Kulke, miegok kol gali, darbas niekur nepabėgs. O tu ten pat ruošiesi grįžti?
Gaudvile, tai jei tu išeisi poilsio niekas gi nieko ir nedarys smile.gif
Saintlina, gerai sugijo lūžis? Dar tegu pataupo- malkų kapot neina:) kantri tu motera biggrin.gif
Mani mažiukas sugalvojo, kad galėtų dalį savo medalių parduoti ir taip susirinkų ant asmeninio laptopo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 26, 21:54)
Per kalėdas geriau sniego būtų  wub.gif

Jei bus šalta, bus ir sniego. Bent jau tikėkimės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2018 11 26, 22:04)
Labas vskaras mezgėjom ir saintlinai su gražuoliu ciuciku!

Kulke, miegok kol gali, darbas niekur nepabėgs. O tu ten pat ruošiesi grįžti?

Mani mažiukas sugalvojo, kad galėtų dalį savo medalių parduoti ir taip susirinkų ant asmeninio laptopo blink.gif

Labas labas darbininke biggrin.gif

Pradžiai gyvenimo taip.

Medalių gaila wub.gif Tegu parduoda nežaidžiamus žaislus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 11 26, 23:04)
Labas vskaras
Gaudvile, tai jei tu išeisi poilsio niekas gi nieko ir nedarys smile.gif

Laba biggrin.gif

Yra yra, šian mačiau kitų gamintus kalėdinius žaisliukus. Faini wub.gif

Gudrus koks laugh.gif Mažoji prieš gal 1,5m rodo į visus namie gulinčius telefus ir klausia, kuris kurio. Paskui atsiduso ir sako: o K tai nei vieno neturi wub.gif Siaubeli, tada dar net kalbėt normaliai nemokėjo.

O dabar kelinta diena seserį terorizuoja, kad skambintų Kalėdų Seniui ir perduotų jos norą. Spėjau šūktelt, kad sms'ą su noro fotke nusiųstų. Nusiuntė, bet tai vistiek dar reiktų paskambinti, kad jau tikrai tikrai neužmirštų jos noro. Tai va, laukia senio turbūt nuo vasaros pabaigos laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Pageriam grupiškai? biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 27, 00:20)
O dabar kelinta diena seserį terorizuoja, kad skambintų Kalėdų Seniui ir perduotų jos norą. Spėjau šūktelt, kad sms'ą su noro fotke nusiųstų. Nusiuntė, bet tai vistiek dar reiktų paskambinti,  kad jau tikrai tikrai neužmirštų jos noro. Tai va, laukia senio turbūt nuo vasaros pabaigos laugh.gif

Esam mes skambinę, bet ten tik įrašas buvo paleidžiamas smile.gif Gudresnio vaiko neapmautum jau smile.gif O koks tas noras jei ne paslaptis? Mūsiškė dar be norų. Tai gal gerų ausinių, tai gal kompo, tai gal boraxo slaimams gaminti, tai gal šio, tai gal ano. Bet jau irgi spaudžiam, kad greičiau laišką rašytų, nors ji jau ant tokios ribos tikėjimo/netikėjimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 27, 09:08)
O koks tas noras jei ne paslaptis?

Parašysiu taip, kaip reklaminiam buklete yra - xxl dydžio centrinės geležinkelio stoties rinkinys (Lidl ). Sakė ir man duos pažaist, nors neprašiau laugh.gif

Kai vyresnė pradėjo netikėt, taip ir pasakiau, kad tai yra stebuklinė pasaka ir kas netiki stebuklais, pas tuos tėvai deda dovanas, o kas tiki - kalėdų senis. Tai tegul pati ir sprendžia, ko nori: šiaip dovanų ar stebuklų biggrin.gif Tai jau pati nusprendė, kad stebuklais ir pasakomis tikėt tiesiog yra smagu.

Laba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 27, 08:38)
Parašysiu taip, kaip reklaminiam buklete yra - xxl dydžio centrinės geležinkelio stoties rinkinys (Lidl ). Sakė ir man duos pažaist, nors neprašiau laugh.gif

Kai vyresnė pradėjo netikėt, taip ir pasakiau, kad tai yra stebuklinė pasaka ir kas netiki stebuklais, pas tuos tėvai deda dovanas, o kas tiki - kalėdų senis. Tai tegul pati ir sprendžia, ko nori: šiaip dovanų ar stebuklų  biggrin.gif Tai jau pati nusprendė, kad stebuklais ir pasakomis tikėt tiesiog yra smagu.

Laba  biggrin.gif

Ooo, matai, kokie norai bigsmile.gif Geras, nebūčiau pagalvojus biggrin.gif Kai pradėjau skaityt, maniau tas piešimo rinkinys bus biggrin.gif

Tai aš čia kada prie kasos maximoj stovėdama stsakinėjau į klausimus apie Kalėdų senį ir stebuklingą Kalėdų naktį, kaip vienas viską suspėja ir t.t. žmonės iš kitų kasų klausėsi persisukę biggrin.gif Jaučiu visi vėl pradėjo tikėt biggrin.gif

Perverčiau žurnalus ir knygas, išsirinkau raštą ir mezgu. Vienas siūlas mano, kitas Gaudvilės biggrin.gif Jei išeis - parodysiu biggrin.gif Senai jau turėjau vaizdą mintyse ir prisiruošiau pagaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 27, 10:01)
Ooo, matai, kokie norai  bigsmile.gif Geras, nebūčiau pagalvojus  biggrin.gif Kai pradėjau skaityt, maniau tas piešimo rinkinys bus  biggrin.gif

Tai aš čia kada prie kasos maximoj stovėdama stsakinėjau į klausimus apie Kalėdų senį ir stebuklingą Kalėdų naktį, kaip vienas viską suspėja ir t.t. žmonės iš kitų kasų klausėsi persisukę  biggrin.gif Jaučiu visi vėl pradėjo tikėt  biggrin.gif

Perverčiau žurnalus ir knygas, išsirinkau raštą ir mezgu. Vienas siūlas mano, kitas Gaudvilės  biggrin.gif Jei išeis - parodysiu biggrin.gif Senai jau turėjau vaizdą mintyse ir prisiruošiau pagaliau  smile.gif

Čia neseniai eilinę mašinytę pirkom, pardavėja bazėj kaip mergaitei beveik dykai parduoda. Tai dar leptelėjau, kad nei vienos lėlytės neturi. Grįžus žaidžia su mašinom, sau po nosim kažką dainuoja. Praeina kelios dienos ir jau pradėjo tėvui zyst, kad visai lėlių neturi doh.gif Jau matau, kaip ji su jom žaidžia biggrin.gif Va, kur NERA savo kavalieraičio mašinų 'treką' padovanojo, sode einamiausias daiktas.

lotuliukas.gif smaguma thumbup.gif

A kokius siūlus ėmei? bigsmile.gif

Jazau, kaip pyktis kunkuliuoja, net per ausis veržias. Dvi savaites prašau vyriškio iš rūsio šitą girliandą
vartotojo įkelta nuotrauka
atnešti, kaip tik būtų ant trijų tvirtų lankų. Krito ant ausų. Rytoj į daržą reikia nešt doh.gif Uf.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 27, 11:14)
Čia neseniai eilinę mašinytę pirkom, pardavėja bazėj kaip mergaitei beveik dykai parduoda. Tai dar leptelėjau, kad nei vienos lėlytės neturi. Grįžus žaidžia su mašinom, sau po nosim kažką dainuoja. Praeina kelios dienos ir jau pradėjo tėvui zyst, kad visai lėlių neturi doh.gif Jau matau, kaip ji su jom žaidžia  biggrin.gif Va, kur NERA savo kavalieraičio mašinų 'treką' padovanojo, sode einamiausias daiktas.

A kokius siūlus ėmei?  bigsmile.gif

Jazau, kaip pyktis kunkuliuoja, net per ausis veržias. Dvi savaites prašau vyriškio iš rūsio šitą girliandą atnešti, kaip tik būtų ant trijų tvirtų lankų. Krito ant ausų. Rytoj į daržą reikia nešt doh.gif  Uf.

Tikra mergaitė, nuomonės kas akimirką keičiasi wub.gif
Tai kaip mano mažius sesės rankinukus nešioja doh.gif ir vis "ate" biggrin.gif

Baltą mocherą bigsmile.gif

Kokia graži wub.gif A, gi tu pas mumi po rūsius pati nelandžioji biggrin.gif Jei vyras pasakė, kad padarys, vadinasi - padarys. Ir nereik čia jam kas pusmetį vis priminti biggrin.gif
Atsakyti