Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2018 11 29, 14:33)

Tai va toks nuotykis neseniai buvo. Pramoga, taip sakant biggrin.gif

nu nors pagulėjai. A tai vis lakioji kaip zuikis iš Enerdžaizerio.
Ale daugiau nesirk. Geriau šiaip sau pailsėk, be progos.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 14:38)
visas į mamytę  wub.gif  biggrin.gif

jis, skirtingai nuo mamytės, labai mėgsta tą ratuką pagraužt smile.gif ar bent jau nosį tarp stipinų įkišęs pagulėt.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 14:32)

Ai, ten buvo Saintlinai skirta  galutiniam įtikinimui, kad vilnonės kojinės kampe nestovi, telpa ir sabanoškes, ir kitokią avalynę biggrin.gif

lotuliukas.gif

Nu, labai fain, auksnės rankelės wub.gif ir išskirtinis demonstravimo stilius thumbup.gif biggrin.gif Labai nuotaikinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 29, 13:41)
jis, skirtingai nuo mamytės, labai mėgsta tą ratuką pagraužt smile.gif ar bent jau nosį tarp stipinų įkišęs pagulėt.

Nu aš dėl skaičiavimo mašinėlės ir popierių fone, ne dėl ratuko taip parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 29, 14:36)
kaip Erlickas biggrin.gif

aš dar savo kAilinį parodysiu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ar jau netgi iki tiek biggrin.gif

O, galėtų būti toks vaizdas prie kiekvienos rytinės kavos temoje bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 14:38)
Pramoga būt buvus, jei ir haliūnkės būt kartu su tempa parėję, dabar tik toks menkutis priverstinis prigulimas sakyčiau  ax.gif O jei rimtai, tai geriau jau nebūtų tokių pramogų daugiau  4u.gif  smile.gif

Sakyč, haliūnkės netoli buvo, nes svarsčiau kur geriau eit, pas daktarę ar į darbą. Kažkada buvau nuėjusi į darbą su tokia temperatūra. Dabar nėjau. Priguliau biggrin.gif

Aš nežinau, kažkaip praradau devyndarbio sugebėjimus, niekaip nesuderinu sėdėjimo prie kompo ir troškinio gamybos. Arba kompas troškinyje, arba troškinys ant kompo..
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 12:46)
O, kaupikės genas prabilo  biggrin.gif  Kol mes anūkų sulauksim, tas lego virtualiu pavirs  biggrin.gif
Tai tada dar du skaičiukus parašyk  bigsmile.gif  Pirmas 3, o antro neatsimenu g.gif 7,8,9?

Tarsi anksčiau nebuvo 'virtualaus'. PlayStation, xbox ir taip toliau. Lego niekada iš mados neišeis. Kaip senolė ir daug mačiusi rašau cool.gif biggrin.gif

Kažkur turėjau užsirašius, paieškot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 11 29, 14:36)
aš dar savo kAilinį parodysiu smile.gif

Oho, kiek vilnos kojinėms! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 29, 15:05)

Kažkur turėjau užsirašius, paieškot?  biggrin.gif

Oho, kiek vilnos kojinėms!  wub.gif

neieškot, 8 biggrin.gif

ui, tos vilnos dar tik pradžia smile.gif ale kojinėms klius nebent kitoms Kalėdoms smile.gif
Atsakyti
Ar galiu paklaust, a? Koks geriausias ir tinkamiausias alyvuogių aliejus būtent kepimui? Tas filipo bėris labai ar nelabai? (jo turiu) Nerandu nuomonių, o į specializuotą pardę pastaruoju laiku neturiu galimybės užeit.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 29, 14:05)
Tarsi anksčiau nebuvo 'virtualaus'. PlayStation, xbox ir taip toliau. Lego niekada iš mados neišeis. Kaip senolė ir daug mačiusi rašau cool.gif  biggrin.gif

Kažkur turėjau užsirašius, paieškot?  biggrin.gif

Čia akcentas buvo ant kaupikės geno biggrin.gif Senolė lotuliukas.gif

Jeigu nereikės pusės namų išverst, paieškok biggrin.gif Nes matau, kad ji pati su manim į kontaktą vistiek neina biggrin.gif

Jau nebeieškok rev.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 29 lapkričio 2018 - 14:12
QUOTE(Ex @ 2018 11 29, 15:09)
Ar galiu paklaust, a? Koks geriausias ir tinkamiausias alyvuogių aliejus būtent kepimui?

supratimo neturiu. Aš saulėgražų Natura naudoju.
Atsakyti
Aha, aš irgi paprastą aliejų naudoju, obelių rapsų, bet tai atėjo toks etapas, kai reikia alyvuogių aliejaus. o kepimui lygtai ne visi tinka. Ai, nu, pabandžiau paklaust. Galvojau gal kuri žino. Nieko tokio, troškinį padariau su ghi sviestu. Irgi neblogai.

Kalėdoms gal jau puošiatės? Parodykit grožių jei turit, smagu akis paganyt. Aš tai dar nesiruošiu. Gal ir neprisiruošiu. Motyvacija neužeina.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 11 29, 16:35)

Kalėdoms gal jau puošiatės? Parodykit grožių jei turit, smagu akis paganyt. Aš tai dar nesiruošiu. Gal ir neprisiruošiu. Motyvacija neužeina.

neee, nesipuošiu.. matyt, irgi motyvacija neužsuka biggrin.gif
Atsakyti
Tradiciškai kavos, arbatos? bigsmile.gif

Pati jau nežinau ko noriu, baisuma wacko.gif
Atsakyti