Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 29, 17:50)
Tradiciškai kavos, arbatos?  bigsmile.gif

Pati jau nežinau ko noriu, baisuma wacko.gif

Mhm, arbatos bigsmile.gif Tik, spurgų neturiu. Baisuma.

Čia kurioj srity nežinomybė?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 19:44)
Čia kurioj srity nežinomybė?

Kažko valgomo. Sueitų peperoni dešra, ale neturiu dabar tokios. Uf wacko.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 29, 18:46)
Kažko valgomo. Sueitų peperoni dešra, ale neturiu dabar tokios. Uf wacko.gif  bigsmile.gif

O, galiu paguosti, šitas kamuoja mane jau ilgai biggrin.gif Kam spurgų trūksta, kam dešros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 19:59)
O, galiu paguosti, šitas kamuoja mane jau ilgai biggrin.gif Kam spurgų trūksta, kam dešros  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Tai ką veikiam? bigsmile.gif Vis vakarais fonui įsijungiu lakornus pažiūrėt ( Tailando dramos teip sakant) ir toks durnas juokas - vedantieji aktoriai tailandiečių ir europiečių mešankos. Prieš bene 20metų muset koks kataklizmas ten įvyko. Radau vieną aktoriukę, kurios mama estė, labai graži mergina. Vis pamąstau, kada į dramų rinką papuls koks pusiau lietuvis, pusiau tajus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 29, 19:09)
lotuliukas.gif

Tai ką veikiam?  bigsmile.gif Vis vakarais fonui įsijungiu lakornus pažiūrėt ( Tailando dramos teip sakant) ir toks durnas juokas - vedantieji aktoriai tailandiečių ir europiečių mešankos. Prieš bene 20metų muset koks kataklizmas ten įvyko. Radau vieną aktoriukę, kurios mama estė, labai graži mergina. Vis pamąstau, kada į dramų rinką papuls koks pusiau lietuvis, pusiau tajus laugh.gif

Sėdžiu koją ant kojos užsimetus, šliūbinius veilokėlius džiovinu, labai noriu parodyt, ale tik šiandien baigiau ir iškart išploviau biggrin.gif
Nieko negaliu įsijungt, vienas TV, tai tik džiaugiuosi, kad mergelei grįžus TV pagalba jau būna pasibaigus. Sakiau, tai bus viena keistesnių skyrybų priežasčių, jei jis ir toliau žiūrės tą laidą doh.gif Įsižeidė biggrin.gif
Oi, nu kur tik tas lietuvis nepalikęs žymių, atsiras, nepergyvenk. Nebent šitiems tailandiečiams mes esame absoliučiai nepatraukli rasė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 20:16)
Sėdžiu koją ant kojos užsimetus, šliūbinius veilokėlius džiovinu, labai noriu parodyt, ale tik šiandien baigiau ir iškart išploviau  biggrin.gif

džiaugiuosi, kad mergelei grįžus TV pagalba jau būna pasibaigus.

Oi, nu kur tik tas lietuvis nepalikęs žymių, atsiras, nepergyvenk. Nebent šitiems tailandiečiams mes esame absoliučiai nepatraukli rasė  biggrin.gif

Laukiam laukiam išdžiūvusių bigsmile.gif

Grrr, vien nuo tos laidos anonsų kailis šiaušiasi wacko.gif Kažin, skiriantis kokias priežastis nurodo žmogai? Jauč, būna perliukų bigsmile.gif

Tikiu ir laukiu biggrin.gif Viens vyriškio klientas žada Lietuvoj verslą parduot ir į Tailandą kraustytis. Domėjosi žmogus, sakė daug pagalbos vietinė valdžia teikia. A man tai medus širdžiai, kai matau daug daug žalumos patalpose, kiemuose ir kaip viskas sodriai žalia wub.gif ( suvisam kraustytis nekyla noras, ale klimatas tobulas augmenijai)
Atsakyti
Nemoku telefonu čia foto įdėt.. nu niekaip.

http://www.part.lt/i...71e34975372.jpg
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 20:16)
vienas TV, tai tik džiaugiuosi, kad mergelei grįžus TV pagalba jau būna pasibaigus.

Rask bent penkis skirtumus tarp šitų dviejų mergelių lotuliukas.gif žiūri ir maniškis tokias laidas. Ir dar Farus..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 29, 19:32)
Laukiam laukiam išdžiūvusių  bigsmile.gif

Kažin, skiriantis kokias priežastis nurodo žmogai? Jauč, būna perliukų  bigsmile.gif

Tikiu ir laukiu  biggrin.gif Viens vyriškio klientas žada Lietuvoj verslą parduot ir į Tailandą kraustytis. Domėjosi žmogus, sakė daug pagalbos vietinė valdžia teikia. A man tai medus širdžiai, kai matau daug daug žalumos patalpose, kiemuose ir kaip viskas sodriai žalia  wub.gif ( suvisam kraustytis nekyla noras, ale klimatas tobulas augmenijai)

Aš irgi laukiu biggrin.gif

Man geriausia priežastis buvo, kai vienas gerokai po vestuvių pamatė žmoną be makiažo, ji neatitiko jo lūkesčių ir psio - skyrybos lotuliukas.gif

Aš pavydžiu baltai žmonėms drąsos keisti kardinaliai gyvenimą, rizikuoti smile.gif Fain toks klimatas, bet jau jo bonusai (gyviai visokie) tai visai nefain. Čia žaltį pamačius gali my*telt į kelnes, o ten, ai, nenoriu net mėginti to įsivaizduoti biggrin.gif Bet ir vėl gyviai gyviais, o su žmonėm dar baisiau biggrin.gif Sutiksi ir nežinosi - он, она, ar оно biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 11 29, 19:53)
Nemoku telefonu čia foto įdėt.. nu niekaip.

http://www.part.lt/i...71e34975372.jpg
Papildyta:
Rask bent penkis skirtumus tarp šitų dviejų mergelių lotuliukas.gif  žiūri ir maniškis tokias laidas. Ir dar Farus..

biggrin.gif Va, čia tai tikrai vieni pliusai biggrin.gif

Aš norėjau klaust, ale sarmata buvo net klaust biggrin.gif Bet kažkur giliai giliai kirbėjo, kad ir tavo toks biggrin.gif Taip taip, farai roukoujasi jau ekrane, o mergelė knarkia ant sofkės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 21:03)
Taip taip, farai roukoujasi jau ekrane, o mergelė knarkia ant sofkės lotuliukas.gif

Gal dar su laptopu kartu knarkia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 29, 20:27)
Gal dar su laptopu kartu knarkia? biggrin.gif

Nea, neturim laptopo, bet su telefonu beneršdamas būna irgi užmiega biggrin.gif Iš vis toks čiūdnas, čia žiūrėk dar šneka, čia jau knarkia.
Atsakyti
Aš gi negaliu ramiai miegot nepasirodžius biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 29 lapkričio 2018 - 21:39
Aš apakus.. su tokiom točniai į aukštakulnius thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 29, 21:30)
Iš vis toks čiūdnas, čia žiūrėk dar šneka, čia jau knarkia.

Matytas variantas ))) arba dar man mistika - miega miega, atsikelia, nueina pasiima obuolį, sugraužia, ir tuoj pat vėl išsijungia. Tą pačią minutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 lapkričio 2018 - 21:45