Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 11 30, 16:40)
lotuliukas.gif  Užas  biggrin.gif

Taigi nėra Lietuvoj virbalų, visai visai nėra laugh.gif

Kulke, i kam dabar apgaudinėji žmones, gi raštas tai iš Megztos riešinės cool.gif oi, juokina žmogai šiandien kaip tais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 lapkričio 2018 - 15:57
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 30, 16:34)
Nius ką aš galiu pasakyti - gal reikia pasidžiaugti tuo, kad ne vištos kaulais žmonės mezga  biggrin.gif

lotuliukas.gif
o gal visai neblogai gautųsi?.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 30, 15:42)
Taigi nėra Lietuvoj virbalų, visai visai nėra laugh.gif

Kulke, i kam dabar apgaudinėji žmones, gi raštas tai iš Megztos riešinės cool.gif oi, juokina žmogai šiandien kaip tais biggrin.gif

Bet kabelių - sočiai biggrin.gif

Imsiu ir sakysiu aš čia teisybę ant viso svieto biggrin.gif Ufonautės biggrin.gif Tai jom chemos, tai adresą nurodyt lotuliukas.gif

Nu tai ateinu su pavakariais biggrin.gif Gaudvile, o tu dešros turi? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 11 30, 18:39)
lotuliukas.gif
o gal visai neblogai gautųsi?.. biggrin.gif

Kai užsispyrimo yra daug daug, tai gautųsi viskas laugh.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 11 30, 18:47)
tai adresą nurodyt lotuliukas.gif

Nu tai ateinu su pavakariais  biggrin.gif Gaudvile, o tu dešros turi?  biggrin.gif

Oi, su tuo adresu gerai gavos, balsu juokiaus laugh.gif

Jetau, jetau. Aš tai vargšė nabagė pati turėjau gamintis cry.gif

Dešros neturiu, bet parvežė kažkokią kadagiais kvepiančią šoninę. Tam kartui pavyko kirminą nuraminti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 30, 18:10)
Oi, su tuo adresu gerai gavos, balsu juokiaus laugh.gif

Jetau, jetau. Aš tai vargšė nabagė pati turėjau gamintis cry.gif 

Dešros neturiu, bet parvežė kažkokią kadagiais kvepiančią šoninę. Tam kartui pavyko kirminą nuraminti cool.gif

Nu biggrin.gif

Mane mergelė aptarnavo biggrin.gif

Pas mane jau burgeriai iš lauko pareina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 30 lapkričio 2018 - 18:27
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 30, 19:17)
Mane mergelė aptarnavo  biggrin.gif

Pas mane jau burgeriai iš lauko pareina  bigsmile.gif

Oi, bajerį prisiminiau. Čia kurį vakarą vyriškis pasakoja apie vieną savo draugą. Anam vos virš 50, bet atrodo daug jauniau, na kiek pati gyvai mačiau. Bet tai tuo pačiu ir moterį jo mašinoj mačiau, gana jaunai atrodė. Tai ir sakau, kad ir žmona labai gerai atrodo. Nei velnio, pasirodo, ten ne žmona buvo ir dar ten trumpai kvailiojimus papasakojo. Aš ir klausiu, kas jis toks pagal horoskopą, nes liežuvio nevaldymas ir poelgių keistumas įtarimus pradėjo kelt. 09.01 pasirodo. Tai ką norėt, nugi nekaltas jis, kad tokią dieną gimė biggrin.gif

Smagumas, skanaus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 30, 18:29)
Oi, bajerį prisiminiau. Čia kurį vakarą vyriškis pasakoja apie vieną savo draugą. Anam vos virš 50, bet atrodo daug jauniau, na kiek pati gyvai mačiau. Bet tai tuo pačiu ir moterį jo mašinoj mačiau, gana jaunai atrodė. Tai ir sakau, kad ir žmona labai gerai atrodo. Nei velnio, pasirodo, ten ne žmona buvo ir dar ten trumpai kvailiojimus papasakojo. Aš ir klausiu, kas jis toks pagal horoskopą, nes liežuvio nevaldymas ir poelgių keistumas įtarimus pradėjo kelt. 09.01 pasirodo. Tai ką norėt, nugi nekaltas jis, kad tokią dieną gimė  biggrin.gif

Smagumas, skanaus!  biggrin.gif

Nenurašyk dar mūsų ir mergelių į aliuminius šaukštelius biggrin.gif Tą aną gali. Ale mūsų su Saintlina ne tokie lotuliukas.gif

Ačiū, buvo škanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 30, 19:36)
Nenurašyk dar mūsų ir mergelių į aliuminius šaukštelius  biggrin.gif Tą aną gali. Ale mūsų su Saintlina ne tokie lotuliukas.gif

Tas anas - draugės šone? Ai, tai čia gi gyvenimo prieskoniai. Labiau užkliuvo maniškio frazė: žmona kenčia visus mergeliškus pokštavimus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 30, 18:44)
Tas anas - draugės šone? Ai, tai čia gi gyvenimo prieskoniai. Labiau užkliuvo maniškio frazė: žmona kenčia visus mergeliškus pokštavimus laugh.gif

Durna žmona, ką aš galiu pasakyt ax.gif Kentėt gali, kol nežinai. Bet jei atviru tekstu toleruoji... O gal ten labai atviri santykiai šeimoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 30, 19:49)
Durna žmona, ką aš galiu pasakyt ax.gif Kentėt gali, kol nežinai. Bet jei atviru tekstu toleruoji... O gal ten labai atviri santykiai šeimoj  biggrin.gif

Oi, nepažįstu tos šeimos, vyriškis su tuo diedu daug metų draugauja ir tai tik čia neseniai prasitarė.

Dar iš tos pačios serijos. Žodžiu, spaudoje buvo žinutė, kad moteriškė vyrą peiliu pripjovė suvisam. Komentarai buvo tokie, tarsi asocialūs prisigėrė ir finalas aiškus. A vyriškis pasakojo, kad tas nužudytas bais turtingas verslininkas buvo ir su klasioke susiburkavo. Ta iš nevilties, kad nesiruošia skirtis ir su ja ženytis prisgėrus grasinančių sms'ų prisiuntė, atvažiavo ramint ir gavosi kas gavosi. Baisus reikalas tos meilužės, eina kakū wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 30, 19:42)
Baisus reikalas tos meilužės, eina kakū wacko.gif

Kartais jos netgi labai sveikas dalykas tų vyrų žmonoms. Tiesiog išsiveda erodus iš šeimos ant savo atsakomybės smile.gif

Kažkas vakar farus pramiegojo ax.gif Bet už ką man juos antrusyk klausyt?

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 11 30, 21:16)
Kažkas vakar farus pramiegojo  ax.gif  Bet už ką man juos antrusyk klausyt?

(Apie erodus sutinku biggrin.gif )

Oi, vyriškis vis turi madą vėlai grįžęs namo dar vos ne 3valandų ( padauginau čiut čiut cool.gif) filmą įsijunkt ir dažnai būna visiškas briedas. Nei pats eina miegoti, nei kitiems leidžia. Tai aš jau įsigudrinau zlastę padaryti. Kai tik nušuoliuoja į virtuvę, fit ir prastumiu dalį filmo. Dar nei karto nepajuto cool.gif biggrin.gif Vat gaila, kad fulę žiūri tiesiogiai.
Atsakyti