Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 10, 14:17)
Ai, gal geriau siūlai, nei džiovinti vaikinai cool.gif laugh.gif

Tikras voriukas Anansis thumbup.gif  wub.gif

Net garsiai susižvengiau biggrin.gif Bet kai geriau pagalvoju, tai kažkada įvyks, mūsų sakramentai senatvėj pavirs tais džiovintais vaikinais biggrin.gif

Pagūglinau - aha, tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 10, 15:40)
Net garsiai susižvengiau  biggrin.gif Bet kai geriau pagalvoju, tai kažkada įvyks, mūsų sakramentai senatvėj pavirs tais džiovintais vaikinais  biggrin.gif

Pagūglinau - aha, tikrai  biggrin.gif

Baisuma, vienok. Bo kuo labiau džiūsta, tuo daugiau gavarilkos dirba. Užtektų dulkes nušluostyti, bet jau klausytis wacko.gif Nežinau, kaip čia tas ausis užsikimšt reiks laugh.gif

A, aš pagūglinau, ir neišmetė to multiko, kur anas voriukas buvo mastau.gif

Ai, dar tokią pastabą parašysiu - rimtai yra gražiai pasipuošusių savo namus kalėdoms. Bet tai kiek ten pas jas viiiiiiisko daug. Tuoj suveiks atvirkštinis variantas ir šiemet visai niekuo nepuošiu. Užteks svetimom fotkėm pasidžiaugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 gruodžio 2018 - 17:51
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 10, 17:48)
Baisuma, vienok. Bo kuo labiau džiūsta, tuo daugiau gavarilkos dirba. Užtektų dulkes nušluostyti, bet jau klausytis wacko.gif Nežinau, kaip čia tas ausis užsikimšt reiks laugh.gif

A, aš pagūglinau, ir neišmetė to multiko, kur anas voriukas buvo mastau.gif

Ai, dar tokią pastabą parašysiu - rimtai yra gražiai pasipuošusių savo namus kalėdoms. Bet tai kiek ten pas jas viiiiiiisko daug. Tuoj suveiks atvirkštinis variantas ir šiemet visai niekuo nepuošiu. Užteks svetimom fotkėm pasidžiaugti.

Oi, čia mes su Saintlina tau draugės. Visos žinios, filmai ir laidos prakomentuotos, visur nuomonė išsakyta, dažniausiai atvirkštinė nei mano. Tai jau tik tyliu ir galvoju, kas bus senatvėj. Kažkada sakiau, kad jei dabar šitokis bambėjimas, tai meldžiuosi, kad apkursčiau pirmesnė ant senatvės, kad klausos aparatą reikiamu momentu išjungčiau nafik visai. Įsižeidė, sakė man niekas nerūpi biggrin.gif

Aš knygą radau smile.gif

Yra, tikrai yra smile.gif Bet sakyk, ar tau gražu tos pripuoštos eglės, kai per žaisliukus net eglės nesimato? Aš neturiu nuomonės. Žiūriu ir nesuprantu, gerai čia, skoninga, madinga, ar noras pasipuikuoti kiek žaisliukų turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 10, 19:01)
Įsižeidė, sakė man niekas nerūpi biggrin.gif

Aš knygą radau  smile.gif

Yra, tikrai yra smile.gif Bet sakyk, ar tau gražu tos pripuoštos eglės, kai per žaisliukus net eglės nesimato?  Aš neturiu nuomonės. Žiūriu ir nesuprantu, gerai čia, skoninga, madinga, ar noras pasipuikuoti kiek žaisliukų turi biggrin.gif

Pas mane muset vyriškas mąstymas, gali pasakyti aiškiai, lakoniškai ir kvit. Apie orą platstų visai negaliu klausytis. Jau tiesiai šviesiai sakau - neįdomu. Apie darbo reikalus tegul darbe išsikalba. Na, koks man skirtumas, koks ten dėdulė ir už kiek perka arba kiek per mėn su žmona prarūko €. Uf wacko.gif

Ir kur ji buvo? bigsmile.gif

Šiemet man asmeniškai nelabai, bet gal pameni anksčiau kaip C&D style parduotuvėse būdavo. Vainikais ir po juo daug daug žaislų prikabinta. Vat tokie variantai man tikrai gražu. Bet tai šiandien nusipirkau MN gruodžio žurnalą ir ten toks daugiau skandinaviškas stilius, labai jau minimalistinis. Ir toks labai gražu. O jei kasant giliau, pas mus vaikystėj eglutės visada būdavo labai aukštos ir gan plačios. Žaisliukų daug tilpdavo ir tokių pačių papuldavo tik po kelis vienetus. Tai kai matau dviejų spalvų vienodus bumbulus ir vienos spalvos kaspinėlius - labai jau parduotuvinis vaizdas.
Atsakyti
Aš grinčas šiemet- maža puokštelė ant stalo ir lauke vazone eglišakių įdėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 10, 18:41)
Na, koks man skirtumas, koks ten dėdulė ir už kiek perka arba kiek per mėn su žmona prarūko €. Uf wacko.gif

Ir kur ji buvo?  bigsmile.gif

Šiemet man asmeniškai nelabai, bet gal pameni anksčiau kaip C&D style parduotuvėse būdavo. Vainikais ir po juo daug daug žaislų prikabinta. Vat tokie variantai man tikrai gražu. Bet tai šiandien nusipirkau MN gruodžio žurnalą ir ten toks daugiau skandinaviškas stilius, labai jau minimalistinis. Ir toks labai gražu. O jei kasant giliau, pas mus vaikystėj eglutės visada būdavo labai aukštos ir gan plačios. Žaisliukų daug tilpdavo ir tokių pačių papuldavo tik po kelis vienetus. Tai kai matau dviejų spalvų vienodus bumbulus ir vienos spalvos kaspinėlius - labai jau parduotuvinis vaizdas.

Pasakyk, kad nemandaugu skaičiuoti svetimus pinigus ir užtils biggrin.gif

Čia, jei mes apie tą patį g.gif http://www.bernardin...s-pasauli/67011

C&D stilius mano akimis absoliučiai kosminis wub.gif Ir labai brangus dar biggrin.gif Reik pavartyt MN bigsmile.gif
O man patinka tas parduotuvinis stilius 2- 3 spalvos biggrin.gif

Trečiadienį atsiras prekyboj Tas žurnalas ax.gif Nu kaip įdomu g.gif Kažkodėl prabudo manyje vidinis narcizas, bet jauč pamačius kaip mat nušals biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 10, 19:01)
Kažkada sakiau, kad jei dabar šitokis bambėjimas, tai meldžiuosi, kad apkursčiau pirmesnė ant senatvės

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet aš irgi vis garsiai pasvarstau, kokio bjaurumo bambeklis ant senatvės bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 12 10, 19:42)
Aš grinčas šiemet- maža puokštelė ant stalo ir lauke vazone eglišakių įdėta ax.gif

Kaip tai grinčas, matai, Gaudvilė sako, kad tai skandinaviškas stilius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 12 10, 19:57)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet aš irgi vis garsiai pasvarstau, kokio bjaurumo bambeklis ant senatvės bus biggrin.gif

Bus papezę padžiūvę vaikinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 10, 20:58)
Kaip tai grinčas, matai, Gaudvilė sako, kad tai skandinaviškas stilius  biggrin.gif

pavyzdžiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 10, 20:56)
Čia, jei mes apie tą patį g.gif http://www.bernardin...s-pasauli/67011

Kažkodėl prabudo manyje vidinis narcizas

Buvo toks multikas apie voriuką Anansį, vis jis ten tinklus 'mezgė', bet pažiūrėsiu ir tavo nuorodą - bernardinai įdomias istorijas rašo bigsmile.gif

Aik aik, niekad nebūč pripaišius tau Narcizo laugh.gif, nerašyk nesąmonių. Bet tai bent pavartyt bus tikrai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 10, 20:01)

Ė, gi, taip skandinaviškai ir man pavyktų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 12 10, 20:42)

laugh.gif pas mane tik lempučių girliandos ant kvietkų užmestos, tai pas tave jau o-ho-ho! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 10, 21:05)
Ė, gi, taip skandinaviškai ir man pavyktų  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

ar negražu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 10, 20:08)

Labai gražu smile.gif
Atsakyti