Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Kavinis labarytis biggrin.gif
Atsakyti
Laba laba, su kava bigsmile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
gerai būtų eklerai su arbata..
Atsakyti
Uf, gavau sms'kę iš paČto, nenoriu net važiuot, pagalvojus koks ten balaganas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 11, 12:38)
Uf, gavau sms'kę iš paČto, nenoriu net važiuot, pagalvojus koks ten balaganas  wacko.gif

Rimtai balaganas prasidėjo? Šiandien pakeliui užsukau į nedicką Maximą, va-je-zau, kiek žmonių wacko.gif

Uf, kaip sunku. Žodžiu, mažoji nuo spalio mėn pradėjo ožiuotis ir per verksmus į gimnastiką veždavau. Jau ko tik nepražadėjau. Nutarėm namie nutraukti sutartį su sporto mokykla ir vest pas gerą pažįstamą karatė. Vakar jau buvo nustraksėjus ir laukia šiandienos treniruotės. A gimnastikos trenerė mane įkalbinėja dar į varžybas rytoj atvežt. Grrrrrr, tarsi čia aš nenoriu, kad mažoji lankytų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 gruodžio 2018 - 14:37
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 11, 14:28)
Rimtai balaganas prasidėjo? Šiandien pakeliui užsukau į nedicką Maximą, va-je-zau, kiek žmonių wacko.gif

Uf, kaip sunku. Žodžiu, mažoji nuo spalio mėn pradėjo ožiuotis ir per verksmus į gimnastiką veždavau. Jau ko tik nepražadėjau. Nutarėm namie nutraukti sutartį su sporto mokykla ir vest pas gerą pažįstamą karatė. Vakar jau buvo nustraksėjus ir laukia šiandienos treniruotės. A gimnastikos trenerė mane įkalbinėja dar į varžybas rytoj atvežt. Grrrrrr, tarsi čia aš nenoriu, kad mažoji lankytų verysad.gif

Tai dar plius gi išmokos, pensijos visokios smile.gif Nors mūsų paštas pastoviai zabytas, kai uždarinėjo aplinkinius paštų poskyrius.

Sunku tikrai. Trenerė galėtų būti supratingesnė.

Atsakyti
Prisiminiau. Kulke, tai bemiegė naktis laukia, m? bigsmile.gif

Nius dar savim pasidžiaugsiu - vasarą pasiskaičiavau kiek reiks nertų snaigių. Nėriau, nėriau ir taaaaaaip paslėpiau, kad jau mėnuo nerandu. Neriu iš naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 11, 18:29)
Prisiminiau. Kulke, tai bemiegė naktis laukia, m?  bigsmile.gif

Nius dar savim pasidžiaugsiu - vasarą pasiskaičiavau kiek reiks nertų snaigių. Nėriau, nėriau ir taaaaaaip paslėpiau, kad jau mėnuo nerandu. Neriu iš naujo  ax.gif

Oi ne, visiškai ne biggrin.gif Net pamiršus buvau biggrin.gif Beeet, ryt vešiu į mokyklą mergikę, negarantuoju, kad po to važiuosiu tiesiai namo biggrin.gif

Šaunuolė biggrin.gif Man su siūlais tikrai neįdėjai, čia jau galiu garantuoti biggrin.gif Daug turėsi nunerti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 11, 16:03)
Nors mūsų paštas pastoviai zabytas, kai uždarinėjo aplinkinius paštų poskyrius.

Pas mus analogiška situacija. O kada čia pataikiau užeit kai pašalpas turėjo mokėt, o inkasatorius su pinigais vėlavo. O dievai, kas ten darėsi blink.gif pilnas paštas mėlynanosių, visiems šachtos dega, rėkia, savo teises reiškia, skambina kažkam skųstis, paskum inkasatorių užpuolė, kad tas jų pinigus pragėrinėjo, užtat vėluoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 12 11, 22:14)
Pas mus analogiška situacija. O kada čia pataikiau užeit kai pašalpas turėjo mokėt, o inkasatorius su pinigais vėlavo. O dievai, kas ten darėsi  blink.gif  pilnas paštas mėlynanosių, visiems šachtos dega, rėkia, savo teises reiškia, skambina kažkam skųstis, paskum inkasatorių užpuolė, kad tas jų pinigus pragėrinėjo, užtat vėluoja lotuliukas.gif

Tai man šiandien toks vienas į kompaniją taisės. O kvapas, Dėve Dėve doh.gif Žmonių davelnia, aš su vežimu, jis skaitės po manęs. Aš jau ir nusisuku, ir pasisuku, ir nuvažiuoju prie knygų lentynos, tas iš paskos tipena, eilę bijo pratast doh.gif

Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Laukiu, kol pardę atidarys ir duodu 99.99%, kad dar nebus to ko ieškosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 12 gruodžio 2018 - 07:55
Radau bigsmile.gif
Atsakyti